İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:) inşallah sen de memnun kalırsın benim gibi. bence kalacaksın kılların önce tüye dönüşmesi sonra da yok olmalarını izlemek nasip oldu bana. darısı tüm bayanlara :))

evet ben geldimmm....

gibigibi ismini de öğrendim canımm

teşekür ederimm ön ayak oldun burdaa...sevda hanımdıa tanıma şerefine erdimm

evet gibi gibi arkadşaımızın d ediği kadar varr...sevda hanımın elide işide gerçekten hızlı ve çok güzel çalışıyorr..

yeridee güzel yerde yani tam merkezde sayılır kumruların ilk sağdaki sokak....kendisnden ve işindne gerçekten memnun kaldımm.

uzun uzunda sohbet ettikk..

sonuç olarak ben beğendimm.....memnun kaldımm....elinin hızından ortamdan...

yanlız bir unsur varrr biraz pahalı.....onu bilerek gidinn...

baya ince çalıştı seda hanım bana en ufak kıllara bile girdi saolsunn.....

bende 50 55 dk kadar çalıştı 80 tl verdimm iğnem vardı...iğnede 20 tl imiş onuda sordummm....nemectron iğne kullanıyormuşş...

steril çalışıyorrr....

şimdi birkez ve ilkkez gittiğim için etkisi konusundaa bir yorum yapamam ama çalışma çok güzeldii onu söleyebilirim sizee ..aklınıza bişey takılırsaa sorabilirsinizz..

ah bana sor sen o yol çilesini. ben de bekarken sincan fatihteydim. süleyman demirel lisesinin yakınlarında annemler. zaman çok değerli o yüzden. hemen in otobüsten sevda hanım 2 dk ötende :)

evet bende o yakınlardayım :)
belki karşılaşmış bile olabiliriz

sizden de iyi olduğunu duymak güzel...
merkezde iyi bir yer bulabildik...

ama söylediğin gibi banada biraz pahalı geldi

ceyiz hazırlığı yapıyorum zaten maaş kalmıyooo ben napcam yaaa...

hatta güngör hanım da biraz yardımcı olsa diye düşünüyordum kendimce...

teknolog öncelikle memnun kalmana cok sevindim darısı basıma diyorum bkalım yarın bende görcem inşben bikaç sey sormak istiyorum... .fiyat gercekten pahalı peki 50-55 dakikada ne kadar calıstınız yüzüne.demek istediğim serap hanım piyasadakinin 4 kat hzlı calsıtıgını söylemisti bana.dedigi kadar varmıydı yani o fiyata değiyormu yani 55 dakikanın yaklasık 2 saatlik bi calsımaya tekabul etmesi gerek ozaman.birde kac akımla calıstınız simdiden tesekürler teknolog

canım birde iğneyi ne sıklıkta değistiriyor konustunuzmu bilmiyorum ama soryum dedm gitmisken

gibigibi sevda hanım 10 parmakmı calısıyor yani 2 elinide kullanıyormu yoksa tek eliylemi calısıyor

evet diğerlerine göre pahalı canımmm güngör hanıma görede pahalı rakam seni üzeceksee güngör hanıma gidebilrisinn tabii oda güzle çalışıyorr işte yolu kısaltmak benim için önemlii.....oğluşum küçükkk araba ile bile gitsek orda park yeri yok...hiç deilsee buraya metro ile gidip hemen inip ulaşıyorumm iyi oldu....

evet iki el çalışıyor ve cidden çok hızlı...şölede bişey söledi sevda hanım istersne yavaşta çalışabilirimm...hızlı çalışıyorum yüzünde ufak yaralardan rahatsız olmazsan böle çalışayımm bitireyimm....bend eevdeyim sorun olmaz dedim....hızlı çalıştı..evet gayet hızlı güngör hanımın 1.5 katı akdar hızlı diyebilirim.diğerlerin 3 basar sanırım daha öncekilerle karşılaştırıyorumm...ve çok temizz çalışıyorr en ince tüye bile giriyorr....

hemen hemen dediğine geliyorr haklısınnn....2 saat olmasa bilee yakın bir rakam tutar mutlaka çok hızlı cidden yarın göreceksin canımm...dah önce deneyimin vardı sanırımm...karşılaştırma fırsatın olacak ...karar verirsinn...

artık beni burda herks tanıyorr gittiğim yerden memnun kalmayınca yazıyorum kalıncadaa...

sevda hanımada söledim herkes benden haber bekliyorrr sabırsızlıkla

canım birde iğneyi ne sıklıkta değistiriyor konustunuzmu bilmiyorum ama soryum dedm gitmisken

memecron iğne olduğu için yıpranmıyormuş canımm....yıpranana kadar kullanıyorum ben dedii..sordum aynen o soruyuu....çünkü benimd eiğnem kullanılmıştı daha önce hani değişmek gerekiyormu diyee hayır gerek yok dedi....kolay kolayda yıpranmıyormuşş kırılma olmuyormuuşş....canımmm..

gibigibi sevda hanım 10 parmakmı calısıyor yani 2 elinide kullanıyormu yoksa tek eliylemi calısıyor

iki el ve çok hızlı canım ondan şüphen olmasınnn.....gayet hızlıı...nasıl girdiğini cımbızla nasıl aldığını bile farketmiyorsunnn....10 parmak çalışıyorr....

tekrar merhaba Teknolog :)

birkaç sorum olacaktı sana cevaplarsan sevinirim ...

-senin tüylerin durumu nasıldı ilk başladığında?
-kaç seansdır güngör hanım'a gidiyorsun?
-mesela 1 saatte yüzünün hepsini yapıyor mu? (yada ne kadarını yapıyor?)
-akımı ne kadar veriyor? (benim deneme seansınmda hiç acımadı yani alex. lazerden daha az acı hissettim de)
-birde son olarak bana 1 saati peşin ödenirse 60 tl kredi kartı ile ödenirse 70 tl dedi de sence nasıl? benim yüzümde lazerden dolayı çoğalma oldu boynumda falan ince tüylerimde var yani baya bi seans gitmem gerekecek galiba:26:maddi açıdan zorlanıyorum da daha zorlanacak mıyım acaba....

sanırım baya soru sordum

ama cevaplarsan çok çok mutlu olurummm

tiggocumm uykunmu kaçtıı

cevaplıyayım canımmm sorularını...

ben sevda hanımla birlikte 4 yere gittim canımm...
dördüncü kişii....yani kıllarımmm yayım yayım yayılmıştı artıkk...lazerdenn..

ilk edaya gitmiştim 2 veya 3 kere yanlış olmasınn....hatırlayamadım şimdi ama çok tepki verdi yaralanmalar vs vss...sivilcee ...
yani toplamda benim yüzümm 3 kere bile tam taranmadı ilk defa tam olarak savda hanım taradı şuda da burada bırakmadann...

daha önce ya bıyık kaldı ya çok kalınlar alınıpp diğerleri sonraya bırakıldı...

güngör hanıma 2 kez gittimm... bir seferindee kalınları topladı fazla diye incelere girmeyelim yüz yıpranmasın diyee..40dk idi sanırımm.

2.ide yine yüz ve bıtık kenarlarr yapıldı.çünkü dayanılacak gibi deidi acı ben kalsın dedim

ama sevda hanım diş doktoruna gönderiyormuş bunu aklınızda tutun çünkü benim ağrı eşiğim yüksek bıyıktaki ince kılların hepsinii aldı gıkım çıkmadı ama gözlerimden yaşlar geldi.....ama dayanılacak gibi deil bunu bilinn iğne yaptırıp öle gidin bıyıklara hiç bişey hissedilmiyormuşş...bence çok mantıklı diş çektiriken yanak dil hissetmediğimiz gibi:

yüzün çoksa güngör hanımm hepsini yapmayacaktır sevda hanımda yapmaz snaırımmm çünkü yüzü yıpratmak istemiyorum dedi...
bende kalanlar olduğu içinn hepsini topladıı.... önce kalınlar yapılır göze batnlar diğerlerini sonra toplar canım büyük ihtimall...

canım alexdeki gibi acı hisetmemen senle alkalı bird eyaptırdığın yer enresiydii...çene yanak pek acımıyorr ama bıyık dudak altı çok hassas yerler dayanılacak gibi deil...yani dayanamayana bana bakmayınn....sevda hanım bile bravo dediii

lazerden daha az maddiyatta etkiler seni....en güzel örneği benimm....türkiyede lazer ilk konuşuulmaya başladığındaa gidenelrdenimm... senelerce gittimm.....eşim hep der verdiğin parayla bir araba alırdık dediği doğruu ikinci elde olsa alırdı yani....neyse çok dertliyim lazer konusundaa...

dişini sıkacaksınnn veee sık gitmeye bak elinden geldiğince çıkmaya başladığında kuvetlenmedenn....çabucak kurtulursunn....beklersen kuvvetleniyor daha geç biterr...

sevgiler cnm umarım yardımcı olmuştur cevaplarımm..

hızlı çalışmış ya yüzün de yara oldu mu? bide ufaktan kastı ne acaba?

şuan yara yok canımmm...

kabarıklıklar varr.....oda yarınn söner her uzmanın sölediği üzre benimm cildim çok hasssas bunu biliyorumm çünkü herkesten daha fazla tepkime veriyorr....yaralanma yarınn veye 3.günde belli olurrr haber verirrimm olup olmadıığına dairr...

birde sevda hanım pudra önerdii 2 gün sabah akşam sürcemm..
2 günde bpantenin kremini merhem deil kremini sürcemm.....

canım cevapların için çok teşekkür ederim.
ben vardiyalı çalıştığım için sabaha kadar uyanık oluyorum ondan böyle uyku düzenim bozuktur

kızılay da Atatürk bulvarında clnic lazer var oraya gidiyordum.
benimde yüzüm çok hassaslaştı. en son yaptıkarında da yüzüm yanık oldu resmen aynaya bakamıyordum ve görenler sorunca canım iyice sıkılıyordu.

ama inş. güngör hanım la bitecek. bunda seninde büyük katkın ve yardımın var bizlerle bilgilerini paylaştığın için tekrar teşekkürler Allah razı olsun.

perşembe günü 1 saatlik randevum var inş. geniş bir alan yapılabilir...

umarım memnunn kalacaksın ama ben eminimm....göze batanları alacağı için rahat olursun emin ol canımm..

çok sevindim teknologcuuummm... memnun kalman, hızını görmen, hız fiyat endeksi yapman :) çok sevindim memnun kalmana :) yaşasın kadın dayanışması, yok olsun pis kıllaaaar....

tatlımcım biliyo musun ben de düğünden önce bu tür şeylere para harcamamaya özen gösterdim ama keşke kendime yatırım yapsaydım. şimdi kıllarım çoktaaaan yok olmuşlardı. fiyatı o kadar çok büyütüyordum ki. ama düşünüyorum da 6 seans oldu gideli ve kıllarımın kimi kayboldu ve çoğu inceldi. demek ki 1 sene olmadan bitecekler. tasmış tabakmış hepsine para bulunur ama emin ol kişisel bakımına sıra gelmeyebilir. o yüzden kendine verdiğin paraya hele hele seni sıkan şeyden kurtulmak istiyorsan asla acıma. zaten sevda hanım hızlı. denersen kıyaslama şansın olur. tabi ama yine de sen bilirsin. mutlu ol da gerisi boş

10 parmak çalışıyor canım. bir elinde cımbız bir elinde iğne umurunda mı kıllar :) pıt pıt pıt alıyor yani. bir eliyle iğneyi tutup akım veriyor diğer eliyle cımbızla çekiyor.

evet canım Sevda hanım'a gidecem onu da deneyeceğim ama perşembe günkü Güngör hanım da ilk seansım bi onu yaptırayım da. belki kolum için de sevda hanım a gidebilirim öyle düşünüyorum şimdilik :) 1 saatlik seansta ne kadar alınacak onu da merak ediyorum ayy perşembe gelsede bi görsem

çok sevindim teknologcuuummm... memnun kalman, hızını görmen, hız fiyat endeksi yapman :) çok sevindim memnun kalmana :) yaşasın kadın dayanışması, yok olsun pis kıllaaaar....

evet canım çok memnun kaldımm..

en ufak tüylere kadar çalıştı sevda hanım saolsunn...

hız ve fiat karşılaştırması yapıldığında başa baş giderler bence sevda hanım çok hızlı..

bugünn çok hassas olan yerlerimm göz etrafım ve dudak üstü burun altı birde alt dudak kenarları hass bunun olacağını biliyordum çünkü çok çalışıldı...
birkaçtane ufak kabuklanma olmaya başladı...hafif kızarıklıkta varr...bu herkeste olmayabilir benim yüzüme her göre uzman çok hassas demiştir hepp..
ama bugü dışarı çıktımm ne pudra ne allık hiççte bişey sürmedimm...kışın yaptırmak bundan avantajlı iştee...

birde dudak çekrem ve dudak üstümdekilere çalışıldığı içinn dayandım hepsine çalıştı sevda hanımm....sabah köfte olan dudaklarımm XXXl köfte olmuştu....

yatakta hissetim ama birr uyuşukluk şişlik gibi olduğunu bir kalktımmm resmen uddaklarımm iki katı olmuşşş

uykunund avardiği birr şişlikte vardı ...ama öğlene doğruu geriledi.. bugün gecede pudra sürüp yarınn pepanten kereme başlayacağım sevd ahanımınd ediği gibi...

gibi gibi katılıyorum sana KAHTOLSUN KILLARR

teknolog merhabalar cevapların için cok tesekkurler bnde bugün sevda hanımla randevuma gittim 12dk kadar bi deneme seansı yaptık yüzüme calıstık izlenimlerimi anlatıcak olursam eger sevda hanımın eli gercekten hızlı cabuk calısıyor.aslında daha hızlıda calısabildigini ancak benim yüzümün kuru oldugunu engelledgni söyledi.sevda hanım gelinceye kadar yardımcısıyla konustuk birascık.iğneyi 4-5ay kullandıklarını söyledi.gittim gördüm işini iyi yapan birileri oldugunu görmek gercekten güsel.ancak fiyat bana cok yüksek geldi yüz bölgesi dakikası 1.75 kurus.acıkcası ben bu iş sıfır kusurla yapılsa bile ederinin bukadar olmaması gerektiğini düsünüyorum yani fiyat cok ucuk geldi bana hala bir öğrenci olarak konusuuyorum.ama maddi sıkıntısı olmayanlar icin kacırılmıcak bi fırsat elbet..nyse teknolog bn güngor hanıma yalnzca bir kez gidebildm yaz basıydı cok uzun zman oldu yani kıyaslama ypcam ama acaba yanılıyormuyum diye dsündüm güngör hanımında hız olarak pek geri kalır yanı yoktu dimi acaba benmi yanılıyorum danısmak istedim cnkü ben güngör hanıma gitmeye devam etcem sanırm fiyat daha makul cünkü:44:

canım güngör hanımda hızlı ama sevd ahanım gerçekten hızlı...bu bir gerçekk....birde çalışmasını beğendim benn...tabi bende yazdımm evet biraz pahalı.....pahalı olması yaptığı işin sonucundan sonra değerlendireceğim ben.....yüz bölgesindeee kıllardaki değişikliğe göreee....hızlı temiz hijyenik işinde iyi....birde sonucu görelim tabii....

ama kol bacak gibi yerlere gidilirse baya zorlayacağı olacağına bend eeminimm...

ama yüzde değer diye düşünüyorumm eğer güzel sonuçlar alınacaksaa...

ama güngör hanımda fiat artmadıysaa iki kadar fazla oluyorr...bunu da göz ardı etmeyin hesaplama yapıp gidinn...

40 dakika çalışmış olunsaaa 70 tl yaparr...

güngör hanımdanda memnundum ben biliyorsunn..elide işide iyi...ama benim küçük oğlum varr hele kış vakti oralara gitmek zorluyor yaz sorun olmaz ama...birde zatüre geçirdi....çok dikkat ediyorummm...

ben sevda hanıma kızıma bırakıp gittimm ufaklığıı..... zman benim için önemliydi yani... oraya bile gidip gelmem 3.5 saat sürdü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…