İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar benım yüzümde çok az ve ince tüyler kaldı aslında çok da rahatsız olmuyorum. güngör hanıma gittim iğneyi derime sokarken o acıyı hissettım bazende kılın çekiliş anındakı acıyı hissettim ama iz kabuk falan olmadı alınan kıllarsa geri geldiler hatta bı kaçtanesi bıraz daha koyu olarak geldi. bende bu sonucu verdi ama teknolog memmun kaldı güngör hanımdan..

kızlar kafadan iz olacak denen yere gitmeyin dogru epilasyon sonrası iz olmaz... epilasyoncu işinı ıyı yapamazsa iz olur yada işinı ıyı yapmışdır ama sen kabukları oluşumundan bı kaç gun sonra koparmışsındır o zman iz olur... onun dışında sen ıyı bakdıgın halde kabuklar düşdüğünde iz kalıyosa epilasyoncudan arkanıza bakmadan kaçın :) bu izler geçmiyo benım baya(7ay) oldu geçmedi krem kullanıyorum her akşam ama yok yanii... expigment falan kullansan daha beter iz oluyo soyucularda fayda etmıyo...
kılı bıtırıp bu sefer ize üzülmeyin

selamlar herkese,

dünkü 45 dk'lık seansımın ardından ben de izlenimlerimi yazayım, artık yüzüm giderek acılmaya basladı daha cok ceneye dogru tuyler var.
Bu seansın farkı ilkkez emla kullandığım, uygulama sekline tam olarak uyamadım aslında, surdum ama ofiste kapatmam ya da folyolamam mumkun degil.
Acıyı hissettim ama eskisi gibi degildi ama sonucta 45 dk'yı tamamladık haftaya bir 45 dk'mız daha var bakalım, giderek daha mutlu oluyorum bir de bitirseydik hayırlısıyla :)

ben 10 yaşından beri bu işin uzmanıyım. aslolan kesin ve net çözüm iğneli.yara oluşumu normaldır kabuklanma şeklinde.ama neyazıkki piyasada eski uzmanlar yok ve kötü iğnelerle yüksek ayarda kılın ters yönüne batan ellere düşerseniz yazıkki leke kaçınılmaz ve sonuç 0. nemetron kullanmalı izalosyonu kuvvettli kılın çıkış yönüne doğru girmeli ve bölgeye göre akım iyi ayarlanmalı hiçbir sorun olmaz.

Hacettepeye gidip memnun kalan var mı :/ Oraya gitmeyi düşünüyorum ama çok korkuyorum ?Gidenler ve sonuç alanlar varsa bilgilendirsinler lütfen :/ ?? Boyun,faul bide alnım için gitmeyi düşünüyorum :/

Hacettepeye gidip memnun kalan var mı :/ Oraya gitmeyi düşünüyorum ama çok korkuyorum ?Gidenler ve sonuç alanlar varsa bilgilendirsinler lütfen :/ ?? Boyun,faul bide alnım için gitmeyi düşünüyorum :/

Yok mu gidip memnun kalan arkadaşlar ?

Yok mu gidip memnun kalan arkadaşlar ?

Arkadaşlar tunalı'daki güngör hanımı ben de burası sayesinde buldum. Allah razı olsun yazanlardan. çene,yanaklar ve gıdık için lazer epilasyona gitmiştim birkaç ay. "bu kıllar ince, makine görmez, jiletle alın kalınlaşsın" dediler.. ben de yemiş bulundum :) lazere gidenlerin de ztn 2-5 yıl içinde geri çıkıyor. neyse araştırdım uzun süre. güngör hanımı buldum.
20 lira iğne ücreti verdim (bir defaya mahsus), dakikasına da 1 lira alıyor. benim nerdeyse traş olmalık hale gelmiş tüm yüzümü de 15 dk'da bitiriyor.

normalde hiç işlem görmemiş yerlere (lazer olmamış, jilet vs. vurulmamış) çabuk etki ediyormuş. fakat bana durumum vahim olduğu için 6 aya kadar bitiririz en geç demişti. garanti veriyor. bitireceğine dair. zaten 3-4 aydır 10 günde bir gidiyorum. 10 dakikada filan hallediyor artık. %70'i bitti şansıma. kalanlar da ipince. tahminimce 1 aya biter hepsi :)

lazere tek seans için 40 lira verirken,sadece çenemi alıyordu. yanakların fiyatı ayrıydı. ama iğne epilasyon çokkk daha ucuzmuş gerçekten. her 10 günde bir gittiğimde 10-15 lira veriyorum. o da resmen kuaförde iple alsa aynı paraya geliyor. ve kesinlikle süper bi çözüm. hele güngör hanım gibi, eli çabuk ve uzun yıllar tecrübe edinmiş biri ile gerçekten çözüm. şiddetle tavsiye ediyorum. biraz acı olacak, ama kesinlikle bunun için daha büyük acılara razıydım ben :s

"emla" diye aptal bi krem var, 52 lira 5 tüp. ameliyatlarda kullanılıyormuş, cildi uyuşturmak için. çok az bi etkisi oldu bende, uyuşturuyor ama, acıyı hissettiriyor yine de... sadece regl dönemlerinde (ağrı eşiği azalır) acıdan dişimi sıkıyorum. onun dışında normal zamanlarda katlanılmayacak şey değil

her seanstan sonra bakıyorum, kabarmalar oluyor ama ASLA kabuklanma olmadı hiç. kabarmalar da ilk zamanlar 1 günde geçerken şimdi 3-4 saatte geçer oldu.

ilk zamanlar tüyler uzayınca burnuma kadar fular dolayıp tunalı'ya giderken... şimdi rahaaat rahat geziyorum.

buraya güngör hanımı yazanlara teşekkürlerimi sunar, başka yerlere gitmeyi düşünenlere "bi güngör hanımı dene, ztn pişman olmazsın" diyorum

mutluyum mutluyum mutluyum...

ayy süperr çok mutlu oldum senin adına gerçektennn bu iş için para biriktiriyorum benim tüylerim çok çok ince artık örümcek ağı gibi boyun faul falan sarmış durumda yaanii Tam nerede güngör hanımın yeri *

iğneli epilasyon kesinlikle tam bir işkence.Fakat yüz bölgesinede başka bi lazer önermiyorum.Lazer 3 4 sene sonra yeniden tekrarlıyomuş ve tüyle daha sert ve siyah çıkıyormuş.ben kaşlarıma ve yüzüme iğneli epilasyon yaptrdım 1 yılda bitti.Çok acı çektim ama kesinlikle değdi.İşi ii bilen birine yaptırmak gerekiyor yoksa ciltte benek benek siyah lekeler kalıyor.Bnde leke yok gayet memnunum

canım benim bu arada lazer ince veya sarı tüyü de görmez ztn. onu eklemeyi unutmuşum.

güngör hanım'a için rahat gidebilirsin. bi kaç msj sonra özel msj hakkım açılacak özel msjla adımı da veririm sana referans olur

ben kızılay'da giderken tunalı otobüs durağının ordan taksiye binip bestekar sokağa gidiyorum akay'ın altından. 7 lira tutuyor.

tunalı'da parkın ordan aşağı inerken sağda Collezione-İnci Kundura filan var. onu biraz geçince yine sağda MNG var. onun tam karşısındaki bina. Houston Kuaför. telefonunu yazayım çünkü genelde 2-3 gün önceden ancak randevu alabiliyorum ben güngör hnm çok yoğun :) aklında bulunsun ha bi de yaz sonuçlarını, memnun kalacağına eminim gerçi ama merak ederim nasıl geçti.. sevgiler.

:)))) Bestekarı biliyorum bulmakta zorluk çekmem sanırsam :) İnşallah bende kurtulurum bu durumdan yaa Çok üzülüyorum inşallah sonuç alırım 1 ay sonra gitmeyi düşünüyorum teşekkürler msj hakkınız açılınca konuşuruz sağolun :)

Tunalı Caddesi üstünde Gordion Otel'in karşısında Hacer Hanım var. Ben uzun yıllardır tanırım kendisini. Onun yaptığı iğneli epilasyondan da sonuç aldım. Kuaförün adını hatırlamıyorum,üst katlarda. Hacer Hanımın kendine ait odası var.

Mrb Hanımlar siteye yeni üye oldum.Forumun yarıdan fazlasını okudum, uzun zamandır takip edemiyordum. Uzun yıllardır tüylerinden muzdarip bir insan olarak, tüylerden kurtulmak için bazı yollar denedim ama en sonunda iğneli dışında hiçbir şekilde tüylerden kurtulmanın mümkün olmadığına kanaat getirdim
Ben etimesgut ta bir yere gidiyorum, bayan aldığım yerde bir daha çıkmaz dedi (garanti veriyor bile) gerçekten aldığı yerde şu an çıkan yok. iki gün kırmızı dolaşıyorum ama sonrasında geçiyor, şu an tam olarak yara izleri geçmedi ama medacassol sürmeye devam ediyorum, cildim çok hassas olduğu için kızarıklık kabuklanma oluyor ama iz yok. bu kabuk ve şişkinlik olayı tamamen kişiye özel ve verilen dereceyle ilgili.yapan kişiyle ilgisi yok.Kafanı karıştırmasın .... 10 parmak çalışıyo, el çabukluğu var.
benım 4. seansım baya azaldı tuyler (%90 tamamen bitti).

Daha önce Güngör Hanıma gittim, 6-7 seansta sonuc alamadım, sadece boşuna parayı verdim.iyi sonuc alamayanlar bence parasinin iadesini talep etsinler.. hem aci cekiliyor, hem para gidiyor, hemde ortada birsey yok..
JAle hanımada gidince aradaki farkıdaa gayet iyi anlıyorsunuz zaten.
ben memnun kaldımmm... gidecekleree şimdidenn öneririmm.

Son düzenleme:

valla ilk mesaj ve çok komikk....jale hanımsınız sanırımm...
reklam amaçlı bir üyelik saırm yine..
sırf bu kadar ısrarınız için gelmeyi düşünüorum yanii..
umarım boş çıkmazsınızz..

yoksa artık burda etimesgut ve jale hanım fobisi oluşacak isim zikredilmeyecek..
zaten işinizde iyi isennizz sizi cımbızla çeip çıkartırlarr..

mesaj sayısı çok olupp paylaşımı fazla olan bir aradaş yazmıştı..

size gelmiş..yüzünd eki çukurluklar ve yara izleriyle uğraşıyormuş halaa..

işinin ehli olanın bileklerindne ellerindne öperimm..
ama sırf para içinnn bir insanda en önemli olan yüzde çalışma yapılacak ve insanların hayatını etkileyecek psikolojilerini yıkacak şekilde iz leke bere kaldığı hallde reklam yapılıyorsa Vicdan denen şey için bir düşünün derimm...

insanlar yüzündeilerden kurtulyım derkenn perişan olmasınlar sonraa...hyatları perişan olurr.bunlarrr küçük işler deil..

ama işinide idealistsinizdirr anlınızdan öperim ilk önce ben...

Jale değilim ben ve reklam için bunu yazmadım Reklam olsaydı telefonnu ve adresini verirdim, ama özellikle bunu yazmadim. Nasıl olsa isteyen kendi bulur.
Siz bu sitede yalnız değilsiniz
Buşuna para vermeye devam edin… Sizin için bu mesajİ yazmadım

Sadece paylaşmak istedim, o kadar

Son düzenleme:

Ben kol altı ve bikini yaptırıyorum, yüz yaptırmadım ve yaptırmaycağım
Epilyasion eğer yapacaksınız bir kapalı bölgede deneyin (bikini, kol altı …)
Sonra yüzde çalışma yapılacaksınız (eğer memnun kalırsınız ve sonuç alırsınız)

Son düzenleme:

Mrb teknolog bende jale hanıma gidenlerden bitanesiyim gerçektende şiddetle tavsiye ediorum gitmeni en azından bi tanışmanı öneririm bu kadr işinin ehli olan birisini görmedim daha öncee.... iğneyi soktuğu yerden kıllar gelmior benm yakklaşık 2 buçuk ay olmuştur yaptıralı tamamen hepsine yapmadım ama yaptığı yerlerden kıl tüy gelmedi yara kabuklanmaa tabikide oluyorr zamanla geçeceğini söylüor uzmanımız geçiorda....

teknologa tamamen katılıyorum. jale hanımla telden konuştum 10 parmak çalışmadıgını söyledi ayrıca leke olma olasılıgı yüksek gibisinden konuştu kremler tavsiye ediyor sonrasında izlere bu kremleri sürersin dedi. açıkcası ben hiç güvenmedim. yıllarını bu işe vermiş uzman insanlar iz bırakmazlar örnegın aysel hanım.. ha bıde jale hanım ne kadar agresif bı ınsan tel numaramı şiddetle istedi bende gelecek olursam arar sizden randövü alırım dedim ama o halen şiddetle numaramı istedi niye vereyım kı çok komık gitme kararı alırsam müsait bı zamanda arar randövü alır giderim ... herneyse numaramı vermeyınce bayan sen bilirsin diyip yüzüme teli kapadı. yanı açıkcası bende hem davranış hemde yapdıgı epilasyon konusunda telde konuşdugumuz kadarıyla iyi bı izlenım bırakmadı. kızlar tabıkı seçim sizin ama üzülmenizi istemediğim için yazma geregi duydum. kıl bıtıpde bu seferde izle ugraşmayın inanın kıllar kadar da lekeler insanın morelını bozuyo asosyelleştiriyo. öpüyorum hepinızı kılsız tuysüz bebek gibi bir ten diliyorum hepimiz için

canım merhaba ben de yeni üye oldum siteye. benimde en büyük şikayetim çene altımda 20-30 tane kalın kıl var tüy demiyorum çünkü cımbızla çeke çeke kaşımdan bile kalın hale geldiler. senin gibi fular dolaştığım çok oluyor alınmayacak kadar kısa hale geldiklerinde. sadece çene altıma yaptırmayı düşünüyorum güngör hanıma gitsem bahsettiğim kadar kalın tüyler hallolur mu sence ve hallolursa ne kadar sürede? bana özel mesaj atabilirsen ismini referans olarak kullanmak isterim :)

bu arada bahsettiğin yeri biliyorum canım taksiyle gittiğini yazmışsın ama gerek yok aslında güvenparktan- sıhhıyeden ya da kızılaydan (neresi uygunsa) bağcılar küçükesat otobüslerine bin. esat caddesinde inip çok az bişey yukarı doğru yürürsen bulursun yeri :)

ne yaptınız ? Güngör hanıma en son gittiğinizden bu yana ne gibi gelişmeler oldu :) bende gitmeyi düşünüyorum en son haftaya 45 dakika daha var yazmışsınız aydınlatırsanız sevinirim :)))))

merhaba kızlar bende bugün güngör hanıma gittim ilk seans için. çene bölgeme yaptırıyorum. aslında miktar olarak çok fazla değiller ama çok kalınlar. zaman içinde cımbızla ala ala kaşımdan daha kalın hale getirdim. sayıca da çoğaldılar. daha sonra ağdayla almaya başladım ama ağdayla alacak kıvama gelmesini bekleyemiyorum çene bölgesi sonuçta, kollarım bacaklarım olsa neyse ki onlardan yana şikayetim yok düzenli ağdayla azalttım onları epey. 20 tl iğne parası ödedim , işlem 25 dakika sürdü onun için de 25 tl ödedim.

güngör hanım düzenli olarak gelirsem 1 yıl içinde tamamen biteceğine garanti verdi. 6 ay içinde ise %90 ını bitiririm ama bu süre zarfında kendin hiç bir şekilde almayacaksın dedi. işlem sırasında yoğun olan bölgelerde acı hissettim epey ellerimi sıktım hatta ama bir süre sonra alışılıyor. ilk seansta acı çekmek normalmiş zaten zamanla acı da azalıyormuş. işlemden sonra çenemde kızarıklık oldu ama inanın ağdanın kızarttığından daha azdı. zaten 1 saat içinde kızarıklık gitti. şimdi bazı yerlerde kabarıklık ve belirgin bir şişlik var. madecassol sürdüm şu an.

gelişmeleri yazmaya devam edeceğim :) :130:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…