İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kujum merhabalar
bana çok iyi bir igneli epilasyon merkezi önermenizi rica ediyorum
en memnun kaldıgınız merkez neresi oldu
ve kaç seansta hangi bölgeler azaldı?
teşekkürler sevgiler

canım çok memmun kaldıgım hiç bi yer yok kımısı akımı az verdi kıl bitmedi kımısı kılı azalttı iz bıurakdı. söylenen güngör hanımada yenı başladım iğne yüzüme girerken hissettım o yüzden ondanda emın değilim bıraz bekleyelım aldıgı kıllar geri gelecek mı ona göre önerebılırım.

selam kujum ben istanbulda iğneli yapan biyer buldum bi arkadaşın sayesinde henüz gitmedim ama arkadaşımın erkek gibi olan çene ve dudak üstü kıllarını seansta bitirmiş ve yıllardır çıkmıyo kadını aradım ve arkadaşımdan bahsettim kadın da eğer senin ki ondan inceyse sana 2 ayda bitiririm dedi bayramdan sonra gideceğim ama ozmana kadar yüzüm neyle alsam bi fikrin varmı

pardon 3 ayda demek istedim

yani çok çok rahatsız etmıyosa dayan derim çünkü işlemler kıl köklerini kuvvetlendırıyo. dayanamacagımda diyosan yüz için özel agdalar oluyo onla al istersen. cımbız sakın vurma

canım benim acil gitmem lazım, biliyorum bu igneli epilasyon yapanlar kesinlikle insanı çileden çıkarıyor ama sana kötünün iyisini soruyorum
iz bırakmayan biri varsa sen yaz canım
bi şekilde bir yerden başlayayım diyorum

merhaba teknolog bende yüzüme iğneli epilasyon yaptırmak istiyorum eskiden yoktu ama son günlerde çok fazla kıllanma olmaya başladı yüzümde.güngör hanımdan memnun olduğunu okudum bi kaç yazıda.sence ilk onamı gitmeliyim ve tahminen kaç seansta bitirmiş olur? bide son soru olarak çekilen kıllar bi kaç ay snra yeniden çıkıyormu?

alınan kıllar geri geliyor mu gelmıyor mu bizde bılmıyoruz tam olarak bekleyıp görecegız.

güngöre git o zamn iz bırakmıyo ama aldıgı kıllar geri gelıyor mu gelıyorsa bıle ne kadar sürede geliyor bilemıyorum. bekleyip görecegız

Ben Kızılay Mithatpaşa'da Hera güzellik merkezine yaptırdım.Koltuk altlarıma ve kollarıma.Hayatımda hiç ağda yapmamış hep jilet yapmış biri olarak hem çabuk azaldı hemde hiçbir iz kalmadı(Çok hassa bir cildim var).Çok titiz çalışan bir uzmanı(Gülay)ve temiz bir ortamı var.Şu anda koltuk altlarım cillop gibi şiddetle tavsiye ederim..

arkadaşlar evet benimde yakın bir arkadaşım yüzü için HERA GÜZELLİK merkezine gidiyor.3 4 seans oldu yüzünde baya gelişme var.ama tam emin olmak için bi kaç ay daha bekliycem eğer komple biterse bende oraya gitmeyi düşünüyorum

jonis yüzün için gittnmi?

Ben yüzüme yaptırmadım çünki o konuda şikayetim yok ama biçok arkadaşım yaptırdı çok memmnun kaldılar onlarda.Leke falan kalmadı hiç onlarda..

ama yınede geçer bol bol nemlendir.. madacassol veya bepanthane kullanabılırsın

kujum meraba yine ben nasılsın sana bu konuda yine bişi sorcam benim psikolojim berabat durumda sende aynı şekilde psikolojin bozulmuşmuydu ben atlatamıycam gibi görünüyorum bu durumdan dolayı kendime o kadar güvensizim ki anlatamam sen bu durumu atlattın galiba ne yapmam gerek ne düşünmem gerek bilmiyorum stresten kapkalın saçlarım ipince oldu anlatamam belki abartıyor diceksin ama gerçekten öyle her gün ağlıyorum

ben yüzüme iğneli epilasyon yaptırdım 1 seansta bitti kıllarımm ankara etimesgutta çok iyi bir bayan var güzellik merkezinde herkezde çok memnun ben şuan kalçama vede göbeğime başladım...

milida sen kujuma sormuşsun ama ben de bişeyler söylemek istedim...ben çoook ağır bi depresyona girdim hiç bir yerimde tüy yoktu sonra bacaklarımın iç kısmında ve yüzümde çıktı günlerce uyku uyuyamadım yemek yiyemedim...sonra doktora gittim hormonal bi bozukluğum yok...bana diane 35 başladı yüzüm için de güngör hanıma gitmeye başladım yüzümdeki koyu renkli tüyler gitti...yenisi çıkar mı bilmiyorum....bacaklarımın iç kısmındaki tüyler simsiyahtı ve çok kalındı sonbaharda lazere başlama planı yapıyordum şimdi onlar sapsarı ve ipince 3 aydır ilaç kullanmama rağmen oldu bunlar 3 ay önce çoook ağır bi depresyondaydıım sürekli ağlıyordum...işin bi ucundan başlayınca sonuçlarının iyi olduğunu görünce toparlandım.....lütfen üzme kendini

ben yüzüme iğneli epilasyon yaptırdım 1 seansta bitti kıllarımm ankara etimesgutta çok iyi bir bayan var güzellik merkezinde herkezde çok memnun ben şuan kalçama vede göbeğime başladım...

teli -adı ya da adresi yok mu bu merkezin ya o taraftaki bi tanıdığıma lazım

merhaba.acaba biraz daha bilgi verebilir misiniz? mesela iğneli epilasyon yapıldıktan sonra yüzünüzde kabuklanma oldu mu? nasıl tepkiler verdi cilt?kullanılan iğnenin adı nedir?ve daha önce aldırmış mıydınız yüzünüzü?cevaplarsanız çok sevinirim.iyi geceler..

tabikide yüzümde önce nokta nokta kırmızılık olupp yara oldu snrada kabuk tuttu kendiğilinde döküldü 2 hafta içinde geçiyor zaten .1 ay olduu cildimde bişi kalmdıı yara iz vs. ... gümüş iğne kullanıldıı bnde. daha önceden 14 seans kadar 2 yıl boyunca lazer epilasyona gittim vede lazer dahada beter batırdıı sarı tüylerimi siyaha çevirmiştii.. nyseki iğneliye başladım kurtuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…