- 13 Ekim 2009
- 987
- 843
- 333
- 34
teli -adı ya da adresi yok mu bu merkezin ya o taraftaki bi tanıdığıma lazım
ben yüzüme iğneli epilasyon yaptırdım 1 seansta bitti kıllarımm ankara etimesgutta çok iyi bir bayan var güzellik merkezinde herkezde çok memnun ben şuan kalçama vede göbeğime başladım...
merkezin adresini ve ismini mesaj atabilir misin canım
tabikide yüzümde önce nokta nokta kırmızılık olupp yara oldu snrada kabuk tuttu kendiğilinde döküldü 2 hafta içinde geçiyor zaten .1 ay olduu cildimde bişi kalmdıı yara iz vs. ... gümüş iğne kullanıldıı bnde. daha önceden 14 seans kadar 2 yıl boyunca lazer epilasyona gittim vede lazer dahada beter batırdıı sarı tüylerimi siyaha çevirmiştii.. nyseki iğneliye başladım kurtuldum
cevabınız için çok teşekkür ediyorum.ben adresini sormak istiyorum ama ne benim mesaj sayım bunu sormak için yeterli ne de sizin mesaj sayınız cevaplamak için.
yalnız forumda daha evvelde etimesguttaki bir hanımdan bahsedilmişti.ismi eda hanım.acaba sizin bahsettiğiniz hanımla aynı kişi olabilir mi?
Merhabalar ;
Bu Etimesguttaki merkezi adını adres bilgilerini bende rica edebilir miyim?
Sitede çok yeniyim henüz yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaşlar tüm sayfaları okudum, bir hafta sonra da Ankara'ya gelicem ve tecrübe ettiğiniz olumlu yerlerle tek tek görüşmeyi planlıyorum okul açılmadan önce, bu lanetten kurtulmak için iyi bir uzmana gitmek ilk şart okuduklarımdan bunu anladım...
Herkesin tek tek özel mesaj istemesi size zahmet oluyordur farkındayım ama bu forumdaki ilk mesajım ve 50 mesajı doldurana kadar sayfaları boşuna doldurmak istemiyorum, okuyana da eziyet oluyor kendimden biliyorum
Not edebildiğim kadarıyla; kujum, pippi, ssule07, teknolog, ebruliank19, simpleplan, yesa, endangel, lithiumm, gulumsee, asli85, yağmurşehri ve adını zikretmediğim olumlu olumsuz tecrübelere sahip tüm arkadaşlar, özel mesaj atarak bana yardımcı olursanız çok sevinirim.. Şimdiden bu yararlı siteye ve sizlere çok teşekkür ederim, (inşallah olumlu) tecrübelerimi paylaşabilmek dileğiyle..
ilk mesajında yazdığına göreee inansakmı??bir çok yere gittim ve bir yer buldum.selanik cad.tokay iş hanı 6/15 kızılay ank(sevda hanım) öneririmm
geçmiş olsun.inşallah kavuşmuştur sağlığına.ve çok teşekkür ediyorum yine .kusura bakma soruyorum sürekli ama yara kısmı beni çok korkutuyordu.tekrar duymak iyi oldu. sağolasın tekrar..CANIM ensonn gittiğimden beri 2.5 ay geçti üzerindne hala gitmedimm ama kalanlar var uzayıncaa belli olanlarrr...
ben memnunumm yani önceden birkez yeter diyordum ama yetmeyecekk....çünkü ddikleri gibi aynı kıllar deil ama zmanla yeni yeni farklı yerlerde çıkan tüyler varr sonradan çıktılar tabi güngör hanımın yapıpta bitmemiş ince çıkan tüylerde varr...
eğerr hiç işlem yapılmadıysa sanırımm birkaç senasta tüylerden kurtulurusunuzz...
ben hala beğeniyorumm....hala memnunumm.....bu kadar uzatmamın sebebide oğlum ameliyat oldu ....gidemedimm...ama hiç rahatsızlıkta duymadımm...
ama aynaya yakından bakıncaa da rahatsız olmuyor değilimm....
bu hafta içi tekrar gidebilirimm...büyük ihtimall....
ama en çok memnun kalınılan kişide güngör hanım oldu sanırımm...
çünkü iz yara kabuklanmaa felan hiç bişey olmuyorrr
bu büyük avantajj birkaç saat içindee işinize dönebilrisinizz
yada ertesi gün....
sevgilerr..
güngör hanım diyorummm benn...
tunalı caddesi 90/6 houston kuaför canımm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?