merhaba kızlar bende bugün güngör hanıma gittim ilk seans için. çene bölgeme yaptırıyorum. aslında miktar olarak çok fazla değiller ama çok kalınlar. zaman içinde cımbızla ala ala kaşımdan daha kalın hale getirdim. sayıca da çoğaldılar. daha sonra ağdayla almaya başladım ama ağdayla alacak kıvama gelmesini bekleyemiyorum çene bölgesi sonuçta, kollarım bacaklarım olsa neyse ki onlardan yana şikayetim yok düzenli ağdayla azalttım onları epey. 20 tl iğne parası ödedim , işlem 25 dakika sürdü onun için de 25 tl ödedim.
güngör hanım düzenli olarak gelirsem 1 yıl içinde tamamen biteceğine garanti verdi. 6 ay içinde ise %90 ını bitiririm ama bu süre zarfında kendin hiç bir şekilde almayacaksın dedi. işlem sırasında yoğun olan bölgelerde acı hissettim epey ellerimi sıktım hatta ama bir süre sonra alışılıyor. ilk seansta acı çekmek normalmiş zaten zamanla acı da azalıyormuş. işlemden sonra çenemde kızarıklık oldu ama inanın ağdanın kızarttığından daha azdı. zaten 1 saat içinde kızarıklık gitti. şimdi bazı yerlerde kabarıklık ve belirgin bir şişlik var. madecassol sürdüm şu an.
gelişmeleri yazmaya devam edeceğim :) :130:
Arkadaşlar bu iğneli epilasyon hormon bozukluğundan dolayı tüylü olan kişilerede etki ediyor mu ? Hani hormonlardan dolayı olması tüylerin tekrardan çıkma olasılığını daha yükseğe çıkarır mı :/
ne yaptınız ? Güngör hanıma en son gittiğinizden bu yana ne gibi gelişmeler oldu :) bende gitmeyi düşünüyorum en son haftaya 45 dakika daha var yazmışsınız aydınlatırsanız sevinirim :)))))
Gecen hafta yazamadım cunku emlayı evde unuttugum ve de epilasyona işten gittiğim için acıya 20 dk dayanabildim, saolsun Gungor Hn.da anlayısla karsıladı :) Dun gittim ama 40 dk, emla gercekten işe yarıyor, yine hissediyorsun tabi acıyı ama en azından dayanabilecek durumda oluyorsun. Daha once de dedigim gibi biz yuzde calısıyoruz ve ben de sık ince tuyler oldugu için hepsinin bitmesi zaman alıcak boyle haftada 45 dklık seanslara devam ediyorum ben.
Hep aynı seyleri soyluyor gibi oluyorum ama bi degişiklik yok yani. İlk gun biraz kızarıklık ve şişlik oluyor ama o da geciyor, hiç bi sıkıntı yasamadım ben henuz, aksine yuzum tuylerden acılıp beyazlasmaya basladıkca cok daha mutlu oluyorum :)
Gelişmeleri yazdığınız için teşekkürlerrr :) İNşallah tamamen kurtulursunuz tüylerinizden
Başka Güngör Hanıma giden iyi sonuçlar alanlar var mııı bende gitmeyi düşünüyorum ama ama amalarım var işteeGenelde herkes olumlu sonuçlar almış ama başka gidip memnun kalanlar veya kalmayan var mı merak ediyorum Gelişmelerden haberdar edin kızlar :)
merhaba ben bugün ikinci kez gittim çenem için. kıllarım ilk seanstan sonra hem daha geç çıktı, hem de incelmeye başladı. 3 ekimde gitmiştim ilk o günden beri yara kabuklanma hiç bir şey olmadı sadece ilk gün eve gidene kadar kızarıklık vardı evde bi baktım geçmiş. ama şişlik devam etti 3-4 gün.
geçen sefer 25 dakika sürmüştü bu sefer 15 dakika sürdü. göğüs uçlarımı da yaptıracaktım. bu sefer ama, adetli olunca göğüslerim acıyor zaten bir de iğneli yaptırıp işkence çekmeyeyim dedim. adetim bitince onlar için de gideceğim.
gelişmeleri yazmaya devam edeceğim kızlar, görüşmek üzere :)
bende 1 hafta önce alnım için gittim ilk kez güngör hanıma kızarıklıklar hemen geçti ama çok ağrıdı alnım ve şişti şişlikleri buzla indirdim ağrı elimle bastırınca yne hissediyorum 1 hafta geçmesine rağmen ha birde alnımın bi noktasına dokununca saç derime doğru bi gerilme oluyor sanki damarım geriliyor gibi :S bu bni çok korkuttu hep geçer diye umut ettim ama 4 günün sonunda annem güngör hanımı arayıp konuştu iğnenin sinir uçlarına değmiş olduğundan öyle birşey yaşadığımı söyledi medicasol krem alıp sürmemi tavsiye etti bende alıp kullandım hemen öncesinde hep bepantnhe sürüordum biraz biraz geçti ama hafif gerilmeler var yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?