merhaba kızlar bende bugün güngör hanıma gittim ilk seans için. çene bölgeme yaptırıyorum. aslında miktar olarak çok fazla değiller ama çok kalınlar. zaman içinde cımbızla ala ala kaşımdan daha kalın hale getirdim. sayıca da çoğaldılar. daha sonra ağdayla almaya başladım ama ağdayla alacak kıvama gelmesini bekleyemiyorum çene bölgesi sonuçta, kollarım bacaklarım olsa neyse ki onlardan yana şikayetim yok düzenli ağdayla azalttım onları epey. 20 tl iğne parası ödedim , işlem 25 dakika sürdü onun için de 25 tl ödedim.
güngör hanım düzenli olarak gelirsem 1 yıl içinde tamamen biteceğine garanti verdi. 6 ay içinde ise %90 ını bitiririm ama bu süre zarfında kendin hiç bir şekilde almayacaksın dedi. işlem sırasında yoğun olan bölgelerde acı hissettim epey ellerimi sıktım hatta ama bir süre sonra alışılıyor. ilk seansta acı çekmek normalmiş zaten zamanla acı da azalıyormuş. işlemden sonra çenemde kızarıklık oldu ama inanın ağdanın kızarttığından daha azdı. zaten 1 saat içinde kızarıklık gitti. şimdi bazı yerlerde kabarıklık ve belirgin bir şişlik var. madecassol sürdüm şu an.
gelişmeleri yazmaya devam edeceğim :) :130:
Gelişmeleri yazdığınız için teşekkürlerrr :) İNşallah tamamen kurtulursunuz tüylerinizden
Başka Güngör Hanıma giden iyi sonuçlar alanlar var mııı bende gitmeyi düşünüyorum ama ama amalarım var iştee Genelde herkes olumlu sonuçlar almış ama başka gidip memnun kalanlar veya kalmayan var mı merak ediyorum Gelişmelerden haberdar edin kızlar :)