• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba Herkese,

bayadır yazamıyordum ben, son yazdıklarınızı okudum ben de merak edenlere bir iki yorumda bulunayım.
Ben güngor hn'ımı burda okuyup gittim hatta ilk deneyenlerdenim de denilebilir Nisan ya da Mayıs idi hatırlamıyorum.
Sadece yüzde çalıştık biz, Kendisi daha ilk görüşmemizde eger epilasyon bölgesinde daha önce herhangi bir işlem olmamıs ise alınan tuylerin %60 %70i geri gelmez demişti. Neyse biz de basladık calışmaya benim yüzümde küçük ama cok fazla, sık tuyler var(dı). O nedenle komple yüzü ve hafifi boyun bölgesini taramak 4-5 saati alacaktı ben Gungor Hn aralıklı seanlarda olmak üzere 3, 3.5 saat kadar calıstım ama işte önce daha az acıyan yerler oluyor sonraya dogru en acıyan yerler kalınca ben biraz tembellik ettim bir de araya tatil fln girdi, 2 aydır fln hiç gitmedim. Yalnız sunu söyleyim ben kendisinden inanılmaz mennunum kac ay gecti ustunden aynen dediği gibi tuyler geri gelmedi ama tabi daha önce hiç bi epilasyon türü yapılmamıstı yuzumde onunla da ilgisi var.

Şimdi bayramdan sonra randevu alıp artık emla fln bişeyler dişimi sıkıp komple yuzumu bitirticem. Kısacası iyiki tanısmısım kendisiyle, cok da tatlı birisi
tabi bunlar benim görüşlerim gidip de begenmeyenler de olabilir ama ben cok memnunum.

tabikide yüzümde önce nokta nokta kırmızılık olupp yara oldu snrada kabuk tuttu kendiğilinde döküldü 2 hafta içinde geçiyor zaten .1 ay olduu cildimde bişi kalmdıı yara iz vs. ... gümüş iğne kullanıldıı bnde. daha önceden 14 seans kadar 2 yıl boyunca lazer epilasyona gittim vede lazer dahada beter batırdıı sarı tüylerimi siyaha çevirmiştii.. nyseki iğneliye başladım kurtuldum :37::37::21:

cevabınız için çok teşekkür ediyorum.ben adresini sormak istiyorum ama ne benim mesaj sayım bunu sormak için yeterli ne de sizin mesaj sayınız cevaplamak için.
yalnız forumda daha evvelde etimesguttaki bir hanımdan bahsedilmişti.ismi eda hanım.acaba sizin bahsettiğiniz hanımla aynı kişi olabilir mi?

cevabınız için çok teşekkür ediyorum.ben adresini sormak istiyorum ama ne benim mesaj sayım bunu sormak için yeterli ne de sizin mesaj sayınız cevaplamak için.
yalnız forumda daha evvelde etimesguttaki bir hanımdan bahsedilmişti.ismi eda hanım.acaba sizin bahsettiğiniz hanımla aynı kişi olabilir mi?

Siz beni ekleyebilirsinizz msn adresimi yazıyım ayazaksamlar20@hotmail.com. etimesgutta yapan bi kaç yer daha var aynı bayan değildir adı jale hanım benm uzmanımın.

Arkadaşlar tüm sayfaları okudum, bir hafta sonra da Ankara'ya gelicem ve tecrübe ettiğiniz olumlu yerlerle tek tek görüşmeyi planlıyorum okul açılmadan önce, bu lanetten kurtulmak için iyi bir uzmana gitmek ilk şart okuduklarımdan bunu anladım...

Herkesin tek tek özel mesaj istemesi size zahmet oluyordur farkındayım ama bu forumdaki ilk mesajım ve 50 mesajı doldurana kadar sayfaları boşuna doldurmak istemiyorum, okuyana da eziyet oluyor kendimden biliyorum:40:

Not edebildiğim kadarıyla; kujum, pippi, ssule07, teknolog, ebruliank19, simpleplan, yesa, endangel, lithiumm, gulumsee, asli85, yağmurşehri ve adını zikretmediğim olumlu olumsuz tecrübelere sahip tüm arkadaşlar, özel mesaj atarak bana yardımcı olursaız çok sevinirim.. Şimdiden bu yararlı siteye ve sizlere çok teşekkür ederim, (inşallah olumlu) tecrübelerimi paylaşabilmek dileğiyle..:61::61::61:

Arkadaşlar tüm sayfaları okudum, bir hafta sonra da Ankara'ya gelicem ve tecrübe ettiğiniz olumlu yerlerle tek tek görüşmeyi planlıyorum okul açılmadan önce, bu lanetten kurtulmak için iyi bir uzmana gitmek ilk şart okuduklarımdan bunu anladım...

Herkesin tek tek özel mesaj istemesi size zahmet oluyordur farkındayım ama bu forumdaki ilk mesajım ve 50 mesajı doldurana kadar sayfaları boşuna doldurmak istemiyorum, okuyana da eziyet oluyor kendimden biliyorum:40:

Not edebildiğim kadarıyla; kujum, pippi, ssule07, teknolog, ebruliank19, simpleplan, yesa, endangel, lithiumm, gulumsee, asli85, yağmurşehri ve adını zikretmediğim olumlu olumsuz tecrübelere sahip tüm arkadaşlar, özel mesaj atarak bana yardımcı olursanız çok sevinirim.. Şimdiden bu yararlı siteye ve sizlere çok teşekkür ederim, (inşallah olumlu) tecrübelerimi paylaşabilmek dileğiyle..:61::61::61:

Tabikide yardımcı olmak isterim sana msn adresimi yazıorum eklersen ordan ben sana bilgilerim aktarırımm msj atamıorum dahaa malesef ... ayazaksamlar20@hotmail.com

teknolog umarım burdan görürsün yazdıklarımı.özel mesaj atamıyorum maalesef bu yüzden burdan soruyorum.güngör hanıma gitmiştin ve üstünden epey zaman geçti.hala aynı fikileri taşıyor musun? tüylerin durumu ne oldu?

CANIM ensonn gittiğimden beri 2.5 ay geçti üzerindne hala gitmedimm ama kalanlar var uzayıncaa belli olanlarrr...
ben memnunumm yani önceden birkez yeter diyordum ama yetmeyecekk....çünkü ddikleri gibi aynı kıllar deil ama zmanla yeni yeni farklı yerlerde çıkan tüyler varr sonradan çıktılar tabi güngör hanımın yapıpta bitmemiş ince çıkan tüylerde varr...

eğerr hiç işlem yapılmadıysa sanırımm birkaç senasta tüylerden kurtulurusunuzz...

ben hala beğeniyorumm....hala memnunumm.....bu kadar uzatmamın sebebide oğlum ameliyat oldu ....gidemedimm...ama hiç rahatsızlıkta duymadımm...
ama aynaya yakından bakıncaa da rahatsız olmuyor değilimm....

bu hafta içi tekrar gidebilirimm...büyük ihtimall....
ama en çok memnun kalınılan kişide güngör hanım oldu sanırımm...
çünkü iz yara kabuklanmaa felan hiç bişey olmuyorrr
bu büyük avantajj birkaç saat içindee işinize dönebilrisinizz
yada ertesi gün....

sevgilerr..

Tecrübesi olanlara soruyorum acaba eda hanım mı yoksa güngor hanım mı??Eda hanımın adresini biliyorum ama güngor hanımın bilmiyorum bi verirseniz sevinirim!!:49:

Bu hafta gitmeyi düşünüyorum çook acil mesajlarınızı bekliyorum!!Güngor hanımın adresinide özelden yazarsanız sevinirim!Umut kalmadı.. :43:

CANIM ensonn gittiğimden beri 2.5 ay geçti üzerindne hala gitmedimm ama kalanlar var uzayıncaa belli olanlarrr...
ben memnunumm yani önceden birkez yeter diyordum ama yetmeyecekk....çünkü ddikleri gibi aynı kıllar deil ama zmanla yeni yeni farklı yerlerde çıkan tüyler varr sonradan çıktılar tabi güngör hanımın yapıpta bitmemiş ince çıkan tüylerde varr...

eğerr hiç işlem yapılmadıysa sanırımm birkaç senasta tüylerden kurtulurusunuzz...

ben hala beğeniyorumm....hala memnunumm.....bu kadar uzatmamın sebebide oğlum ameliyat oldu ....gidemedimm...ama hiç rahatsızlıkta duymadımm...
ama aynaya yakından bakıncaa da rahatsız olmuyor değilimm....

bu hafta içi tekrar gidebilirimm...büyük ihtimall....
ama en çok memnun kalınılan kişide güngör hanım oldu sanırımm...
çünkü iz yara kabuklanmaa felan hiç bişey olmuyorrr
bu büyük avantajj birkaç saat içindee işinize dönebilrisinizz
yada ertesi gün....

sevgilerr..
geçmiş olsun.inşallah kavuşmuştur sağlığına.ve çok teşekkür ediyorum yine .kusura bakma soruyorum sürekli ama yara kısmı beni çok korkutuyordu.tekrar duymak iyi oldu. sağolasın tekrar..

teknolog bu paylaşımların için sana ne kadar teşekkür etsek az....

yalnız kujum ne zamandır girmiyor galiba onun son durum ne oldu kafasında soru işaretleri vardı, başka bir başlıkta da Aysel hanıma gideceğini okumuştum, ama tarihlerine bakmadım belki de Güngör hanımı ondan sonra yazmıştır, olumlu olumsuz eleştirilerini yazsa keşke..

Arkadaşlar güngor hanım bu kıllardan kurtulmayi garntilıyor mu bi de tahmini kaç seanasta biter en geç?? :14:

güngör hanım diyorummm benn...

tunalı caddesi 90/6 houston kuaför canımm...

güngör hanımın fiyatı ne kadar acaba bilginiz var mı özel mesaj atamıyoruum :(:(
Bende çok düşündüm iğneli epilasyon konusunda birde hacettepeyi öneren bi çok arkadaşım oldu gitmek isteyen orayıda düşünebilir arkadaşlar hacettepenin sitesinde numarası var kozmetoloji bölümü sevgiler. :)

Back