İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben fucidin kullanıyordum.... kızlar epilasyon iğnesi olamayana adres verebılırım kızılaydan aldım 10tlye. adam bu işi yapıyormuş uzun süredir kozmatık ürünleri satıyormuş dükkanlara. bende adama iğneli epilasyonda iyi birinı tanıyor musunuz diye sordum eryamanda bırını soyledı.. kartın arkasınada yazdı. siz eryamanda kıme gidiyodunuz bı bakayım o kadın mı adamın dediği. 25 yıldır bu iişi yapıyo kadın dedi yanlız izolelı kullanmıyo altın kaplama kullanıyo o dedi.

kızlar merhaba hiç abartmıyorum sabahtan beri yazılanları okumaya çalışıyorum.. tam bir epilsyoncuya karar veriyorum sonra bir bakıyorum ki o epilasyoncuyu beğenmeyenler oluyo.. mübeccel hanım, eda hanım, güngör hanım.. açıkçası 70li sayfalardan bu tarafa artık okuyamadım.. en son kimde karar kılındı. teknolog canım sen baya uğraştın..
bir de ben 3 aylık hamileyim artık lazer yaptıramadığım için iğneliye geçeym dedim. MALUM LAZER ZATN HİÇ İŞE YARAMAMIŞ ŞİMDİ DAHA İYİ GÖRÜYORUM (
en son kimi öneriyorsunuz? tam olarak neresi? yardımcı olursanız bende şu mübarek günde hepinize dua ederim CANLAR...

canım ben daha eda abladan sonra bı yere gitmedım yuzumun toplanmasını beklıyorum ama teknolog güngör hanımdan çok memmun kaldı sen en iyisi ona git.çok iyi diyolar

bu arada hala geçmedi mi yanıkların canım.. ben seneler önce 2 seans iğneli yaptırmıştım .. bir iki ay böyle beyaz beyaz yara izleri kalmıştı.. ama sonra geçti gitti.. seninde öyle olur..

ALLAH analı babalı buyutsun bebegını tatlım. özeline yazdım adresı

kujum iğneyi aldığın yerin adresini banada verebilrmsn ne tür bi iğne aldın buarada nemectronmu

beyazlale
hamileyken iğneli epilasyon da yapılmıyor. çünkü biliyorsun kıl köklerine akım veriliyor
ben de yaptırıyordum ama hamile olduğum için bıraktım
iice araştır da öyle yaptır

aslında güngör hanım 3,5-4 aylıktan sonra bebekler herşeyi hissettikleri için, ben vicdanen yapmak istemiyorum dedi. Ancak benim işlemim çok kısa süreceği için (sadece çene altı) o zaman olur dedi. Ama tabi gene de bir araştırayım. ilginize teşekkürler

canım dalgınlıgıma gelmiş. benımde bıldıgım kadarıyla hamıleyken iğnelide yaka ama sen yınede bı doktoruna danış

BEnde ankarada igneli epilasyon yaptiriyorum gittigim yerden memnunum lazerde yaptirmistim lazerlik isim bitti simdi ignelideyim. Guzel ve temiz ve kucuk bir yer ama yapanlarin tecrubeleri uzun yillara dayaniyor. Umarim biter bu tuyler ve gelmezler bir daha.

KUJUM BEN ANKARADA DEİLİM B DURUM PSKOLOJİMİ ÇOK BOZDU BENİ Bİ SEN İYİ ANLARSIN acaba özelden msn ni yazarmısın şöyle tam anlamıyla konuşabilsem özele yazamıyorum

akamalik, nerede yaptırıyorsun? eğer kızılayda ise bana özelden yazabilir misin?

kujum acaba bana eryamandaki merkezin adını verebilir misin özelden (ben özel atamıyorum) merak ettim bi gidip bakayım

canım isim olarak bılmıyorum adam tel numarasını vermışdı ama oda şuanda yanımda değil... bı ara vereyım olur mu

olur tabi zaten kışın başlayacak bi yakınım için soruyorum ben güngör hanıma gidiyorum....zahmet olmazsa tabi

kujum sen gittinmi güngör hanıma..

aslında eryamana biriniz gidin deneyinn

hani bana yakınn iyiyse onca yol gitmek zorunda kalmayalım

teknolog merhaba.ben senden güngör hanım hakkında bilgi almak istiyorum.işlem yapıldıktan sonra sende iz falan kaldı mı?kabuklanma oranı falan nasıldı?tüylerde ne gibi bir azalma oldu?çekerken tüyleri hissettin mi? çok fazla oldular ama cevaplarsan çok sevinirim.teşekkür ederim şimdiden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…