İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cnm tek tek cevaplayayaım ne demek kıl tüy işinden çekmediğim şey kalmadı banada yol gösteren olsaydı keşke..

iz yara çukurr hiç bişey olmadı canımm...

tüylerim bariz şekilde azaldı...

hatta çoğu çıkmadı çıkanlar var ama geride kalan kısa görmedikleri diye düşünüyorum ama benin kalın kalmadı incelerr..ama uzayıncaa tabi belli oluyorlar çok yakından..

ama çok memnunum çok rahatım yazın bile yüzüme bişey sürmeden dışarı çıkma rahatlığı yaşıyorumm...

çekerken hissetmiyorumm...okadar kılda bir veya ikisinde oda zaten güngör hanım tam çekmiyorr bakıyor gelmiyor tüy tekrar akım veriyor ve alıyor hissetmiyorsun...

sanırım tüm sorularını yanıtladım takıldığın olursa sorabilirsinn..

ben çok memnunumm kendisinden

ve ben sanırım 2 ayda bir gidiyorumm daha sık gidebilsem şimdiye tüy sorunum kalmamıştı ama çocuk çok bende 3 tane biride çok küçük 3 yaşıdna bırakamıyorum iryere birlikte gittik en son beklerken çok sıkılıyorlarr....

kışa daha sık gidersem en ufak tüylerde kalmayacak eminim...

Çoook teşekkür ediyorum hepsini cevapladığın için.ayrıca Allah bağışlasın çocuklarını sana =) bende eylül gibi gitmeyi düşünüyorum inşallah güngör hanıma.umarım iyi olur burdan güzel şeyler yazabilirim senin gibi =)

saol canım iyi dilekleirn için umarım iyi bir epilasyoncu bulmuşuzdur hepimizz...ankaralı htunlar olarak baya muzdaribiz bu konudaa....

selam kızlar
sevilay hanımı çok duydum netten saati ne kadar acaba? bir de gidip memnun kalanınız var mı? lütfen yardım edin göğüs bölgesine gitmem gerek

saol canım iyi dilekleirn için umarım iyi bir epilasyoncu bulmuşuzdur hepimizz...ankaralı htunlar olarak baya muzdaribiz bu konudaa....

inşallah canım.bir de ben son olarak bir şey daha sormak istiyorum.ben forumdan birinin yorumunu okudum.istnabulda yaptırmış gerçi o.ama şöyle dedi 10 dk lık çalıştırdım iki kez yüzümde hiçbir şey olmamıştı,sonra 25 dk çalıştırdım morluk oldu falan demiş.sen kaç dakika yaptırıyorsun yüzüne.ben başka bir şehirden ankaraya gelmeyi düşünüyorum da 2 haftada falan yarım saatlik çalışmalara gelmem çok zor.yani ben uzun bir işlem yaptırmayı düşünüyorum 3 günlük aralarla falan.sen bu konuda ne düşünyorsun?

cnm ben her defasında 40 45 dk çalıştırıyorumm sorun olmuyorr...

yüzün çok çok hassas deilseki benim yüzüm hassas hemen çok reaksiyon gösteriyorrr sorun olmaz bencee... en fazla 2 saat içinde kızarıklıklarda kayboluyorr..

anladım canım.inşallah bir sorun olmaz bende de . çok sağol tüm cevapların için..

Merhaba Teknolog
Igneli icin gittigin yerin adresini alabilir miyim ozelden mesaj atamadim :2:

kızlar bızım kulupden dün güngör hanıma giden kimdi saat 12.30da ben dün 15 dk çalışdırdım güngör hanıma deneyimlerimi sizinle paylaşayım kızarıklık bı 30dk veya 45dk geçti. kabuk bağlamadı. bayan güleryüzlü cana yakın yanlız ben elini o kadarda hızlı bulmadım ayrıca iğne tenime girerkende acı hissettim malesef. çalışma şeklini merak eden arkadaşlar içinde şunu dıyebılırım tek eliyle gerdiririken diger eliyle akımı veriyo üst üste sonra kılları topluyo. nemecron iğneyle çalışıyo. inşallah kıllar geri gelmez. benım zatene fazla bı tuy kalmadı yüzümde yaz nedenıyle çene altına sadece 15 dk çalıştırdım. başka sorusu olan varsa yazayım kızlar

normal bi süreç eşim ne diyebilir kı her erkek gibi normal karşılıyo... yüzümde gayet ıyı durumda pek kalmadı ınce ınceler ben onlarda gitsin istıyorum... sık olmasada devam edecegım seansıma en fazla 2 seans sonra hepsi biter

önceden çok fazlamıydı sadece yüzündemi vardı biraz olsun rahatlamak için soruyorum nişanlıyım bende nişanlaıma anlattım bu durumu normal karşıladı ama ben bi türlü raht edemiyorum ya evlendiğimizde bundan dolayı benden soğursa ve nerdeyse 3 aya yakındır dışarı çıkmıyorum

evet sadece yüzsümdeydi sorun lazer epilasyondan dolayı tuylerim bitecegı yerde çogalıp kalıınlaşmışdı. eşim hiç sorun yapmadı hatta o yüzümde bişey olmadıgını benım abarttıgımı söylerdi

sen kendınden bahsetsen bıraz yüzündekı erkek tipi kıllanmamamı aynı şikayet bacaklarının iç kısımlarında da var mı gögüs aranda falan... hep mı böyle kıllıydı yoksa lazerden sonra falan mı artış oldu? kendini anlatırsan daha kolay yardımcı olabılırız sana

SEVGİLİ KUJUM benim yüzümde eskiden yoktu sadece favori kısımlarında vardı sararttımondan çoğaldı ama lzeri hiç uygulatmadım çoğalttığını senden söylemişsin göğüs aramdada hormonlardan dolayı çıktı ona lazer uygulatıyorum bakalım sonuç verecekmi öylenormal olarak zaten kıllı bi yapım var

canım gögüs arandaki kıl eger erkeklerin kılı kadar köklü ve kalın değilse lazer sonuç vermez. dediğim gibi zaten yüze lazer hiç uygulanmaz. benımde yapım kıllıdır. sana önerim kesin kurtulmak ugraşmak istemıyosan çok ıyı bı iğneli epillasyonu bul ona yüz bölgenı yapdır. gögüsten sonuç almazsan orayada iğneli yapdır. diger bacak kolaltı için falanda agdayı kullan.

kujum merhabalar
bana çok iyi bir igneli epilasyon merkezi önermenizi rica ediyorum
en memnun kaldıgınız merkez neresi oldu
ve kaç seansta hangi bölgeler azaldı?
teşekkürler sevgiler

kujum hanım bana özel mesajla merkez adı yazarsanız cok sevinirim adres ve tel
ben mesaj yazamıyorum çünkü
teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…