canım işlemden kaç saat sonra kızarıklık geçiyo acaba ? bide kabuk olmuyodu dimi
benım 3. seansım bitti baya azaldı tuyler
ama azaldıkca daha cok acıyor ama yinede katlanıcağız napalım
gecen seferde sadece bir yerde kabuklanma oldu ama o da devede kulak yani hemen gecti
ben mennunum calısman seklinden Gungor hn'ın.
teknolog bende gitmeyi düşünüyorum güngör hanıma.takip edebildiğim kadarıyla sen eda hanımada gitmiştin. benim merak ettiğim hız konusunda nasıl son gittiğin yer,eda kadar hızlı mı
canım bilgilendirmee el hızı ilgilenmeee....hepsini çok beğendimm...
eli hızlı işinidee çok düzgün yapıyorr ben iki yere gittimm...eda hanımda iyi bir insan ama çokk yıpranmıştı yüzümm..eski sayfalarda resimler vardı..diğeride çekerken kılları hissetmiştim elide yavaştı ama fena deildi...yinedee güvenemedimm hem zman hem para bu devirde önemlii...ee yanı işi eli hızlı ve daha ucuza niye yaptırmıyayım deilmi:)
güngör hanımm işinin ehli ..konuşmasından yapış şeklinden bunu iyi anlaya biliyorsunn...
yüzümde şuan kızarıklık yok ama hafif kabartılar varr...onlardaa benim yüzüm çok hassas her gittiğim yerr de bunu sölemişlerdi oda sabaha geçerr..
samimi bir insan güngör hanım....burdann ismini duyarak gittiğimide söledim..çok yoğunn olduğu için giremiyormuş ama duyup gelen ler var demişti..ilk burdan duyup gelen yıllar ince bir müşterisiymiş sanırım ilk sayfalarda güngör hanımdan bahseden kişidirr tahminimcee...
çankırıdan biri bile aradı ben epilasyondayken..
ben memnun kaldımmm... gidecekleree şimdidenn öneririmm..
kıllarımmın çıkışına göre gideceğimm 1 hafta 10gün sonraa.... aksatmadan gidersem 7 ayda bitirebilirmişizzki benim baya rahatsız ediciydi...çok ince tüyler varr ...onlarıda takmıyorumm...aynanın büyük kısmıyla bakmadıkça görünmüyorlar bilee
Şimdi ben de onu soracaktım, bir kaç yere sordum da bu aylarda olmaz şimdi başlama dediler. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Bir de Güngör hanımın yerini ben de öğrenebilir miyim??
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Aslında ben de bir bakıma yaptırmak zorundayım, bir kaç aya kadar çalışmaya başlayacağım ve yüz tüylerimi öğrenciliğimdeki gibi uzun süre almadan duramam. Cuma 6 gibi yaptırır, haftasonu da dışarı çıkmam diye düşünüyorum ama emin değilim henüz. Güngör hanımın nerede olduğunu bana da özelden yazmanız mümkün mü? Ben bir kaç yer sordum ama tabi ki kimse yoğurdum ekşi demiyor. Memnun olan biri vasitasıyla gitmek en garantilisi sanırım.
canım özelden yazdımm gerekenleri...
evet bende 2 yere gittimm..
...
canım özelden yazdımm gerekenleri...
evet bende 2 yere gittimm..
birincisi yüzümde çok yara bere oldu ama şuda var kılların kılların çoğu çıkmadıı ama izlerr koca koca sivilcelerr geçmeyen devasa büyüklükte sivilceler ağrılı bunlar yüzünden gitmedimm...yara bereler geçmiştikii bir ay sonraa sivilceler çıktı...
ikinci yerdee muntazam bir yer ama el yatkınlığı çk azdı bencee...yavaştıdaa...ama burdan memnun kaldım sabah kalktığımdada kızarıklıklarr yok denecek azdı ama en hassas vee gözlerimdne yaş getirenn bıyık bölgemde şişlik var gibi...gerginlik varr...medicassol sürmüştüm akşamm...
güngör hanımm evde buz kopresi yap demişti şişmesin diye ama gerek görmemiştimm sabah yapsaydım dedim türkün aklı sonradan geliryaa
birde güngör hanımıı 1 hafta önceden arayınn randdevu defteri maşallah bayağı dolu..ancak randevu ayarlayabilirsiniz...
kol ıcın lazer mı onerırsınız ıgnelı mı ?
kesinlikleee lazer önermem canımm..
yüz ve kol lazere cevap vermeyen yerlerr birde diken dikan çıkıyor kollar traş etmiş gibi...
hiç bişey yaptırmadıysan 100de 70 tek tararamada bitiyormuşş güngör hanımm sölemişti herkes de sölüyor işlam yapılmamaış kıl tek seferde bitiyor deniliyorr bana göre iğneli..
Dha işlem hıc yaptırmadım.eylul ayında baslamayı dusunuyorum ıkısınden bırıne.İğnelinin acısı var dıye alex lazer dusunuyordum.İgneli de emla kullanılıyor mu?Birde siz kolunuz ıcın gıttınız mı ?
Annem hep guzellik başa bela derdi .Şimdi daha iyi anlıyorum :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?