güzellik kusura bakmazsan bir kaç sorum daha olacak sana
kuzum benim gıdığımın altı hala kabar kabar :))) bu kabarıklık ne zmn geçecek acaba? sende de öyle bişey oldu mu ilk gün?
soru no 2: sen ne zmn başladın? ilk işlemden sonra kıllar tekrar çıkmaya başladığında incelmiş miydi?
ayrıca bi kez daha gidip sonra sonbahara bırakmaktan bahsetmişsin.nasıl yani? sonbahara bırakırsan koca yaz ne yapacaksın? iple cımbızla ağdayla vs. almak yok demişti, alacak mısın? bişey olmuyor mu?
canım benim gıdık altı dahamı yoğğundu yoğunsa biraz geç geçiyor ilk gün ertesi sabah benim hafif pembelikler vardı ama 3 4 gün şuan hiç bişey yok...
birde ilkkezmi gittin sen ilkke gidiyorsan yüz daha çok tepki veriyorr gittikçe yüz tepkisi azalıyorr...
benim bu 4. gidişimdi....ama güngör hanıma ilk gidişimdi...ve kıllarım 100de 60 70 azalmıştı seyrekti yanii...birtek byıklara hiç girilmemişti ve en acıyan bölge orası ...resmennn yağmur gibi yaş döktüm gıkım çıkmadı ama herkes dayanamayabilir bencee...bıyıklarımm lazer sonrası syrek ve bölge bölge idi ..güngör hanımdaa en fazla 5dk çalışmıştırr alt dudak altıda var bu bölgede şimdi çok az kalan varr..onlarada dayanamazdım biraz daha yapsa allahtan az çalıştı
asıl mesela benim dudaklarımda uyuşukluk ve şişlik oldu ama nokta nokta deil yani genel anlamda bir şişlik kabarma deil...başkası farketmeyebilir ama ben gerginlikten ve uyuşukluktan hissediyordumm..ilkkez olduğu içindee uyuştu ve kabardı...seninkide öle bişey olabilir..3 4 gün içinde de geçerr...sen buz kopresi yapmamışmıydınn..güngör hanım bana eve gidincee yap demişti bir tülbente filan sarıp ben yapmadımm.....üşengeçlik ettim iştee...yapsaydın sende olmayabilirdi...
ben başlayalı baya oldu ama sadece 3 sefer gitmiştimm...güngör hanıma gidişim hariçç
3 kasım 2010 40dk( yüz)
9 kasım 2010 55dk(yüz)
26 şubat 2010 30 dk(yüz)
20 mayıs 2010 40dk (yüz + bıyık)
kasımda ilk gittiğimde yüzüme 3 4 ay hiç bişey yapmamıştım zaten evden çıkmıyorduk bebek var diye
birde hepsi çıkmış oldu toplamda yüzüm 40+55 dk çalışılıp bıyık hariç hepsi taranmıştı çok ince olanlar hariç.. yani tüm yüzüm 2 ayrı günde toplam 105 dakika 1saat 35 dakikada toplanmıştı
ama yüzüm yara bere içinde kalmıştı...tam bir ay sonra yeni yeni geçiyordukii kocaman kocaman sivilceler çıkmaya başladı kistli kistli ucu olmayan yağ bezeleri gibi...ağrılı şekilde sonra uc veriyorlardı sönerken mor bir iz bırakıp geçiyorlardı.. sonra güvenip gidemedim...başka yer araştırıp gittimm..
ordakide yara bere iz filan olmadı tüm yüzümdeki çok net görünenleri 30dk topladı ama eli ağırdı arada çekilen bazı kıllrıda hissetimm... oyüzden devam etmek istemedim...
güngür hanımada gidince aradaki farkıdaa gayet iyi anlıyorsunuz zaten...kıl köklerini buluşu atışı çekişi hızı 10parmak kullanışı....kıl köküne atışın doğru gitmesi için sizi şekilden şekile sokuşunu
sonra size tek tek bilgi vermesi işini yaparken...şimdi kılların çıkışını bekliyorumm işini yapışından gayet memnun kaldım ben..
neyse 2 soru için cevabımdaa yzümde çok kıl yok aynaya bakınca görlemiyorrrr...yani çok aydınlık güneş altında dikkatli bakmak gerekiyorr...
onlarıda işte birkez daha gidiceğim sonra sonhabara kadar uzatacağımm..kii hiç belli olmazlarrr birde tatilde bronzlaşınca çok inceler sarılaşıyorr beni rahatsız etmezler canımm...oyüzden gitmiycem dedimm..yoksa ben hiç müdehale etmiyorum kıllara buda tabi evde olduğumdan dolayıı çalışıyor olsam orlanırdımm seanslara sık sık gidiyor olabilirsim herkes kendine göre ayarlamalı die düşünüyorumm..
tabi buda çok kesin deil..tatil ağustos eylül e kalırsa gidebilirimde tekrardan..
umarım açıklayıcı olmuşumdurr....okursan tabi çok uzun yazdımm