İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yazan olmayınca okuyand aolmuyor sanırım

benim tüyler çıkmadı kalanlar inceler için gideceğim sonkez olur snaırımm..

hala güngör hanımdan çok memnun olduğumu belirtmek istiyorumm....
seansım üstündne çok geçtii ama gelen çıkan yara bere izz felan yokk.çok şükürr..

ben sessiz sessiz takip ediyorum teknolog. :) memnun olmana sevindim, ben de işe girer girmez ve tabi kışa doğru güngör hanımın yolunu tutacağım sanırım.

ben sessiz sessiz takip ediyorum teknolog. :) memnun olmana sevindim, ben de işe girer girmez ve tabi kışa doğru güngör hanımın yolunu tutacağım sanırım.

canım şimdilik sessiz ol ama ilerde memnun kalırsan ses verr çünkü bu kıl işinden madur olan okadar çok varki birdee manevii huzursuzluğuunu hiç sölemiyeyeim senelerdir kurtulmak içinn neler yaptımm işe yarar bişeyi herkesle paylaşmak gerekiyorr..

memnun kaldığımda mutlaka yazıcam canım. ben şuan o kadar takıyorum ki bazen moralimi acayip bozuyor aldırıyorum da bir hafta 10 gün huzur buluyorum işte. acısından tırsıyorum sadece ama değer.

arkadaslar merhaba bende bu konunun takipçilerindenim benim bir sorum olacaktı nemectron iğne nedir acaba diğer epilasyon iğnelerinden farkı nedir güngör hanımla dün telefonda görüştüm kendisi nemectron iğne kullanıyormus bu konu hakkında yardımcı olabilirseniz cok tesekkür ederim simdiden

canımm ucu sadece yüze akım veriyorr diğer iğneler girdiği her yere veriyor oyüzden yara iz oluyorr diyebiliyorumm...nemectron en iyisi...kafanda soru işareti kalmasınn...

memnun kaldığımda mutlaka yazıcam canım. ben şuan o kadar takıyorum ki bazen moralimi acayip bozuyor aldırıyorum da bir hafta 10 gün huzur buluyorum işte. acısından tırsıyorum sadece ama değer.

valla acısını hiç dşümedim yeterki bitsinler öle mutlu oluyorumki iğne girdikçe bir kıl daha gitti diyorummm..yaşasın diyorummm ağrı eşiğimde yüksek valla bazen uyyasım bile geliyorr sadece bıyık bölgesinde gözlerimden yaşlar geldi en acıyan bölge orasıı...

Ben de uzak demicem güngör hanıma gitcem sanırım:)
Yani bi an önce bitsin de kurtulayım istiyorum artık bu kıllardan!!Bikini bölgesine de yapıyordur heralde.

ilgilendigin icin cok tesekur ederm teknolog ackıcası iğne fiyatı bana pahalı geldi daha öncede epilasyon yaptırdım ve iğnelerimi kendim temin ediyordum güngör hanımada söyledim kendim temin etmek istediğimi.izolasyonlu nemectron iğne kullandıgını söyledi ama marka söylemedi.sen iğneni oradanmı satın aldın.iğnenin ederi okadarmıdır bilgin varmı piyasadaki izoleli igneler 2-3 lira yani daha önce aldıklarım öleydi

bacaklarımda birkaç aydır geçmeyen lekeler var,kimseye güvenemediğim için yarım kaldı şimdi kendim de alamıyorum berbat durumdayım.haziranda da devam etmek ne kadar doğru olur,bilemiyorum.ağdayla alınca başa dönüldüğü konusu pek inandırıcı gelmese de risk almak istemiyorum.eda hanım nemectrona geçtim dese de güngör hanımı denesem mi diyorum.nasıl olsa deneme tahtası oldum,o da eksik kalmasın.birisi bana özelden tel no verebilir mi?
bir de iğneyi kendim almak istesem sıhhiye tarafı hariç nerede bulabilirim,fikri olan var mı?
bazen diyorum ki kursuna gideyim,iğneli cihazı alıp kendim halledeyim.bıktım bu durumdan

canımm nasılda bıkmışsınn vede haklısınn

edaya bende gittim ama güngör hanıma gitmeni mutlaka siterimm..eli hızlı işinin ehli edada çok yara bere çektimm...gittiğim için sölüyorumm edada memnun kaldım kıllarımm azaldı ama yara bereden sonraa kocaman sivilceler filannn başka yer buldumm en sonundaaa..birkez denemekte senin çıkarına olurr..

cnm sıhhıye hariç nerede bulabilirim diye sormussun sıhhıyedeki dukkanlara sordun ve bulamadın mı yokmu oralarda

sıhıyede yok mu bende merak ettim... taş çatlasın 10 tl olur 20 çok fazla

evet gerçekten bıktım,maddi manevi zorladı.ben de başta çok memnun kaldım,dediğin gibi çok azaldı ama izler geçmiyor ve daha tek bacak alınmamış halde duruyor..diş macunu reklamındaki yumurta testi gibi yani :26: moralim çok bozuk,etek ve şort bu yaz da hayal oldu gibi.güngör hanıma ulaşabilirsem randevu alırım o zaman,haziran bitmeden nolacaksa olsun bari.zaten kısa bir şey giyemeyeceim için güneş görme sıkıntısı da olmaz herhalde..cevap için teşekkürler

Son düzenleme:
cnm sıhhıye hariç nerede bulabilirim diye sormussun sıhhıyedeki dukkanlara sordun ve bulamadın mı yokmu oralarda
hayır,sadece sıhhıye tarafına gitmek istemedim.o konuda fikrim yok.

kujum; geçen gün bir sitede 8,5 tlye gördüm ama dışarıda nasıldır bilmiyorum

bu arada,birisi bana güngör hanımın merkezinin yerini tarif edebilir veya tel no verebilir mi?konuda çok fazla sayfa var ve hepsine bakacak zamanım yok,yardım ederseniz çok sevinirim

selamlar herkese,

ben de düzenli seanslara devam ediyorum artık, haftada 2 gun yarım saat calısıyoruz.
Yuzum baya acıldı, henuz oyle cıkan fln olmadı tekrar

Ama kızlar artık acı katlanılmaz olmaya basladı bugun 5 dk erken bıraktık hem calısa calısa yuzum hassasıyet kazandı hem de hep acıyan yerler kaldı artık

Ofisten gittiğim için emla fln kullanamıyorum strecliyemediğimden, şimdi acı için alternatif yollara aramaya basladım bakalım.

Bugun kaslarımda deneyelim dedik 2 tane atıştan sonra vazgectim, cok acıdı, nasıl olacak bilmiyorum valla

bu arada,birisi bana güngör hanımın merkezinin yerini tarif edebilir veya tel no verebilir mi?konuda çok fazla sayfa var ve hepsine bakacak zamanım yok,yardım ederseniz çok sevinirim

67 ve 71 nolu sayfalarda aradıgın bilgileri bulabilirsin ulasabilcegin bilgiler oralrda var bu sekilde yardımcı olabildm umarım

arkadaslar nemectron iğneyi temin edenler nereden bulduklarını paylasabilrlerse cok sevinirim sonucta hepimiz aynı dertten muzdaribiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…