İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gungor hn baya bir doluymuş bir haftasonu ben de çalıştıgım için aksamları gidebiliyorum sadece bu cumaya randevu aldım bakalım hem heyecan hem korku içindeyim :/ Yüz sonucta önemli :S
45 dk ile baslayalım dedi ama acaba o kadarr dayanabilecek miyim? En önemlisi de umarım pişman olmam

Gelişmeleri yazarım kızlar, umarım iyi gider de iyi seyler yazarım

canım randevu alanlardan çıt yok yaptırırsan sen bari haber ver nasıl durumlar memnunmusunn ertesi gün veya aynı gün kızarıklıkların geçecekmi vs vs...

bende 45 dk çalıştırsam hiç bişey kalmadı ama gidemedimd aha biryeree...havalarda sıınıyor güneş etkiside olcak cnm sıkıldıı...

haber ver canımm mutlaka bekliyoruzz..

lithiumm nerdesinnn güngör hanımla ne yaptınn güngör hanıma yaptıranlar tek tek yok oluyorrrr nedense

lithiumm nerdesinnn güngör hanımla ne yaptınn güngör hanıma yaptıranlar tek tek yok oluyorrrr nedense

burdayım :)

evet, dün ilk seansıma gittim 45 dk sürdü illk defa olacağından çok heyecanlanmıştım ama çok korktugum kadar olmadı tabi acıdı biraz itiraf etmeliyim ama öyle devam edeeyecek kadar değildi tamamladık seansı onun dısında kızarıklık bile olmadı açıksası hatta 2. randevumu öglene aldım ki sonrasında ofise dönüp çalışacam.

aksam eve gelince biraz gerildi ona bepanten sür gerilir demişti ben de öyle yaptım yani kısacası herhangi bir sorun olmadı ama bende yogun tüy oldugu için tam belli olması için 3-4 saati tamamlamak gerekiyormus, zaten ben de devam edicem hatta her yeri yaptırasım fln var bakalım

canımmm nasıl kıl çekildiğinde hisettinmii?? memnun kaldınmı el hızı nasıl ortam nasıl???

45 dakikada tüm yüzmü çalıştırdın yani en siyah kıllardan başlayıp yavaş yavaş en incelere doğru yoksa tüm yüzde belli bir bölgemi çalıştırdın.....dakikası ne kadarrr iğneyi ordanmı aldınn vee iğne nemecron muydu??

Daha ilk seansım o yuzden net bişey diyemeceğim ama bir sorun yasamadım bir kac seans daha devam ediicem söyle benim yuzumdeki tuylerin tamamını taramak için bir kaç seans gerecek ama tum bölgeyi bir kere taradıktan sonra %60 70i geri cıkmaz dedi gungor hanım.

Kılın çekilmesini hissetin mi sorusunu tam anlayamadım yani acı hissettim elektriği de hissettim
Ayrıca tuyler dokuldu yani ki agzıma fln girdi

İgne markasını bilmiyorum orda aldım, ücreti 20 liraymış epilasyonunda saati 70 nakitle 60 oluyormus

Son soru da atışla ilgili de; 4'le çalıştıgını söyledi byıklarda da 2'le çalışıyormus yoksa yanma olurmus dedi.

bu hafta içi tekrar gidicem yazarım yine

kızlar sevilay hanımın kulladığı iğneyle güngör hanımın kullandığı iğne aynımı bileniniz varmı yada bi tahmininz ?

benim 2 haftaya yakın olmasına rağmen sevilay hanımın kızının yaptığı zamanki izlerim geçmedi hala benek benek dudak üstüm nasıl geçirebilirim sizce tavsiyesi olan varmı?

Kızlar uzun zamandır yorumlarınızı takip ediyorum. Yarın kızılaya gidip bir kaç yerle görüşeceğim ama bu işler görüşmeyle olmuyor tabi referans lazım ama kimse de tam olarak bir yer tavsiye edemiyor doğal olarak. En son Güngör hanımdan bahsetmişsiniz. Onun yeri nerede acaba, bir de ona baksam?

technologcum şimdi ben haftaya pazartesi doktorumla konuşup uçarak güngör hanıma gitcem belki hemen o gün yaptırmaya başlarım
neler sorayım????benim kafamda soru yok.... senin merak ettiklerini sorayım

technologcum şimdi ben haftaya pazartesi doktorumla konuşup uçarak güngör hanıma gitcem belki hemen o gün yaptırmaya başlarım
neler sorayım????benim kafamda soru yok.... senin merak ettiklerini sorayım

tamam canımm sorularım şunlarrr...

1.iğnesi ne( nemectron) altın gümüş hangisini kullanıyormuş?
2. kaç akımla çalışıyorr
3. bir kıl köküne akım verdiğinde o kıl tek seferde yok olurmu yoksa birkaçkere vermesimi gerekir..
4. iz çukur yara izi gibi şeylerle karşılaşabilinirmi..
5. bir seferde yüzü tamamlaya biliyormu
6. bıyık bölgesi hassas bölege iz kalma olasılığı ne kadarr..

bunlar genele sorular tabi aklına takılanları sorabilirsinn...ilk 3 soruyu kesin sorrmanı isterimm...

birde dikkkat etmeni istiyorumm....bir kıla akım verdikten sonra kılı çekerken hiç hissetmemen gerekiyorrr......hissediyorsan akım yanlış yere verilmiş demektirr buna dikkat ett.

teşekürler kolay gelsin

ay su kılı cekilirken hissetme olayına takıldım ben
şimdi çat diye elektriği veriyor onu hissediyorsun ama cekildiğini fln hissetmedim ben
dogru yolda mıyım yani şimdi

kıl çekilirken hissetmiyorsan akın doğru yere verlmiş demektir canımm...
doğru işlem yapılmış yani:

bugun yine randevum vardı, iyi gecti ama benim yuzumde ince ama sık bir tuy durumu oldugundan daha bir iki saat gitmem gerecek işe yaradığını görmem için :/

bugun yine randevum vardı, iyi gecti ama benim yuzumde ince ama sık bir tuy durumu oldugundan daha bir iki saat gitmem gerecek işe yaradığını görmem için :/

canım işlemden kaç saat sonra kızarıklık geçiyo acaba ? bide kabuk olmuyodu dimi

canım işlemden kaç saat sonra kızarıklık geçiyo acaba ? bide kabuk olmuyodu dimi

kabuk hiç olmadı kızarıklık da bir saate geçiyor ki zaten cok belli değil ki 12.30'da işlem bitti ben 2'de toplantıya gittim kimse de sana ne oldu fln demedi

ama biraz şişlik var bugun yine de cok rahatsız edici değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…