peki onerebılecegınız bı yer var mı ıgnelı ıcın ?
öncelikle teknolog'a tşkler...
ankara'da houston kuaför var tunalı'da.
bugün ben de ordaki güngör hnm'a gittim ilk kez. daha önce lazer uygulanmıştı bir sonuç alamamıştım yüzüm için. ve yüzümdeki tüyler, tüy olmaktan çıkmıştı artık çok kalınlaşmıştı. felakettim :84:
fiyatı iğneli için biraz yüksek saati 70 tl. ama ztn 1 saat değil benim işim yarım saat sürdü. bir kereye mahsus iğne fiyatı da 20 tl.
kızarıklıklarım 2-3 saat içinde geçmeye başladı. bana en yüksek akımla başladı (10w) maalesef. ona rağmen ne bir delik ne de kanama vs. şmdilik hiçbir şey yok.
6 ay-1 sene içinde bitiririz diyor ama bence 3-4 aya biter. haftada bir gel dedi ama 3 haftadan önce çıkmaz benimkiler.
gelelim acı konusuna. evet (özellikle dudak üstünde) gözümden yaş geldi diyebilirimama gıkım çıkmadı. ayrıca o görüntüden kurtulmak herşeye değer.
"en ufak bir kıl bile çıksa sakın ağda-cımbız-ip-lazer vs. hiçbir şey yapma, gel ben burda iğneyle alayım" dedi. başlamışken bitirelim dedi.
dilerim birkaç gün sonra da iz filan olmaz ben de burada paylaşırım kızlar...
darısı başınıza...
Öncelikle gecmıs olsun dıyım .Cvp verdıgınız ıcınde tskler.Bu acısını onlemek ıcın emla falan surulmuyor mu?Lazerde emla suruluyor.İğneli epılasyonda boyle bı secenek yok mu?
öncelikle teknolog'a tşkler...
ankara'da houston kuaför var tunalı'da.
bugün ben de ordaki güngör hnm'a gittim ilk kez. daha önce lazer uygulanmıştı bir sonuç alamamıştım yüzüm için. ve yüzümdeki tüyler, tüy olmaktan çıkmıştı artık çok kalınlaşmıştı. felakettim :84:
fiyatı iğneli için biraz yüksek saati 70 tl. ama ztn 1 saat değil benim işim yarım saat sürdü. bir kereye mahsus iğne fiyatı da 20 tl.
kızarıklıklarım 2-3 saat içinde geçmeye başladı. bana en yüksek akımla başladı (10w) maalesef. ona rağmen ne bir delik ne de kanama vs. şmdilik hiçbir şey yok.
6 ay-1 sene içinde bitiririz diyor ama bence 3-4 aya biter. haftada bir gel dedi ama 3 haftadan önce çıkmaz benimkiler.
gelelim acı konusuna. evet (özellikle dudak üstünde) gözümden yaş geldi diyebilirimama gıkım çıkmadı. ayrıca o görüntüden kurtulmak herşeye değer.
"en ufak bir kıl bile çıksa sakın ağda-cımbız-ip-lazer vs. hiçbir şey yapma, gel ben burda iğneyle alayım" dedi. başlamışken bitirelim dedi.
dilerim birkaç gün sonra da iz filan olmaz ben de burada paylaşırım kızlar...
darısı başınıza...
ben yuz ıcın deıl de kolum ıcın gıtmeyı dusunuyorum.Koldaki tuy sayısıda yuzden daha cok ve bu yuzden daha uzun surer sanırım.Kol fiyatı hakkında hıc bılgınız var mı oranın ? Onca para verıp onca acı cekıp bı guzel sonuc alamamak var.Cunku dogru durust tuylerımden kurtuldum dıyenı okumadım .(Bacak ve koltukaltı harıc ).Bu güngör hanımda baya maharetlı sanırım baya öven kişi varGidip göresim gelio :)
canım gittinmi çok sevindimm
...ben akımı sormayı unuttumm...10 damı çalışıyormuşş...gerçi ben acısından yksek olduğunu anlamıştımm...ama sormak gelmedi aklıma....
benimde bugün 3 4 gn hiç bişey yok ne yara ne bere hiç bişeyy...
...
güzellik kusura bakmazsan bir kaç sorum daha olacak sana
kuzum benim gıdığımın altı hala kabar kabar :))) bu kabarıklık ne zmn geçecek acaba? sende de öyle bişey oldu mu ilk gün?
soru no 2: sen ne zmn başladın? ilk işlemden sonra kıllar tekrar çıkmaya başladığında incelmiş miydi?
ayrıca bi kez daha gidip sonra sonbahara bırakmaktan bahsetmişsin.nasıl yani? sonbahara bırakırsan koca yaz ne yapacaksın? iple cımbızla ağdayla vs. almak yok demişti, alacak mısın? bişey olmuyor mu?
bu arada gungor hn sevgilerini iletti topiktekilere :) biraz bahsettim de baya eglendi yani haberim yok neler neler konusuluyor benle ilgili diye :) kıldan tüyden vakit bulursak girip yazıcaz bi gun birlikte .D
Bu arada bahçelievlerde yaptırıp da memnun kalan var mı acaba?
Merhaba arkadaşlar,uzun zamandır iğneli epilasyon yaptırdığınız bir yer var mı?Ben yaptırıyordum ama değiştirmek istiyorum.O yüzden güvenebileceğim bir yerle önce bir görüşüp ondan sonra başlamak istiyorum.Tavsiyelerinizi bekliyorumm
neden değiştirmek istioyorsun merak ettim
teşekkür ederim umarım düzgün bi yer bulursunBilerek uzatıyolar gibi geliyo,her seferinde daha az kıl olmasına rağmen daha uzun sürmeye başladı.Ve bu da benim canımı sıkmaya başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?