İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
güneşe çıkacaksanız mümkün olduğu kadar erteleyin bence sonbahara bırakın kızarıklık yara kabuk olmasa bile cilt açılıo ve bu cidden tehlikeli yüzümde küçücük bi dikiş vardı tamamıyla iyileştikten sonra bile tüm yaz üzerine flaster kapatıp dolaştım sağlam tenimizi bile çok iyi korumamız gerekio

ben küçük bi deneme yaptırıp son bahara bırakcam

peki onerebılecegınız bı yer var mı ıgnelı ıcın ?

öncelikle teknolog'a tşkler...
ankara'da houston kuaför var tunalı'da.
bugün ben de ordaki güngör hnm'a gittim ilk kez. daha önce lazer uygulanmıştı bir sonuç alamamıştım yüzüm için. ve yüzümdeki tüyler, tüy olmaktan çıkmıştı artık çok kalınlaşmıştı. felakettim :84:
fiyatı iğneli için biraz yüksek saati 70 tl. ama ztn 1 saat değil benim işim yarım saat sürdü. bir kereye mahsus iğne fiyatı da 20 tl.
kızarıklıklarım 2-3 saat içinde geçmeye başladı. bana en yüksek akımla başladı (10w) maalesef. ona rağmen ne bir delik ne de kanama vs. şmdilik hiçbir şey yok.
6 ay-1 sene içinde bitiririz diyor ama bence 3-4 aya biter. haftada bir gel dedi ama 3 haftadan önce çıkmaz benimkiler.
gelelim acı konusuna. evet (özellikle dudak üstünde) gözümden yaş geldi diyebilirim ama gıkım çıkmadı. ayrıca o görüntüden kurtulmak herşeye değer.
"en ufak bir kıl bile çıksa sakın ağda-cımbız-ip-lazer vs. hiçbir şey yapma, gel ben burda iğneyle alayım" dedi. başlamışken bitirelim dedi.
dilerim birkaç gün sonra da iz filan olmaz ben de burada paylaşırım kızlar...
darısı başınıza...

Öncelikle gecmıs olsun dıyım .Cvp verdıgınız ıcınde tskler.Bu acısını onlemek ıcın emla falan surulmuyor mu?Lazerde emla suruluyor.İğneli epılasyonda boyle bı secenek yok mu?

Son düzenleme:
Öncelikle gecmıs olsun dıyım .Cvp verdıgınız ıcınde tskler.Bu acısını onlemek ıcın emla falan surulmuyor mu?Lazerde emla suruluyor.İğneli epılasyonda boyle bı secenek yok mu?

lazerde de hiçbir şey sürülmedi bana ve çok az acı hissetmiştim. öyle o kadar da tatlı canlı olmaya gerek yok.
inan iğneli'de de hiçbir şey sürülmesine gerek yok bence. sonuçta tabi biraz acı var, ama o kadar dayanılmaz bir şey değil. düşün ki ben yüzüm (beyne yakınlaştıkça acı hissi artar) olmasına rağmen ve en yüksek walt'la çalışılmasına rağmen öyle çok çok deliler gibi acı duymadım. biraz zorlukları oldu ama emin ol aynaya bakınca "bu acıya hatta daha fazlasına dahi değer" diyorsun.
güngör hnm da gerçekten işini biliyor. el çabukluğu var. tüm yüzümü 35dk içinde bitirdi -ki benim yüzüm orman gibiydi-
ne kadar acıyor dersen eğer... dövme yaptırmaktan daha az, sinek ısırığından daha çok,bikini bölgesi ağdasıyla hemen hemen aynı acı :97:
ama bi öneri... işlem bitince sebamed güneş koruyucu kullan en az 28 faktör.
eve gidince de bepanthene kullanabilirsin (ben kullanmadım). zaten işlem bitince 10 dk içinde acı ağrı kalmıyor, sık dişini derim kuzu

ben yuz ıcın deıl de kolum ıcın gıtmeyı dusunuyorum.Koldaki tuy sayısıda yuzden daha cok ve bu yuzden daha uzun surer sanırım.Kol fiyatı hakkında hıc bılgınız var mı oranın ? Onca para verıp onca acı cekıp bı guzel sonuc alamamak var.Cunku dogru durust tuylerımden kurtuldum dıyenı okumadım .(Bacak ve koltukaltı harıc ).Bu güngör hanımda baya maharetlı sanırım baya öven kişi var Gidip göresim gelio :)

canım gittinmi çok sevindimm
...ben akımı sormayı unuttumm...10 damı çalışıyormuşş...gerçi ben acısından yksek olduğunu anlamıştımm...ama sormak gelmedi aklıma....

benimde bugün 3 4 gn hiç bişey yok ne yara ne bere hiç bişeyy...
banada çıkınca gelirsin kıllar demişti sanırım kalanlar içinde haftada bir gelebilirsn demişti...bende birkez daha gidipp sonbahara gitmeyi düşnüyorum benim yüzüm çok hassas çünkü okadar kızarıyorumki kılları göremiyorr..ben ordayken bir kız çıktı suratı hiç kızarmamıştı mesela bende bir sorun varrr

neyse senin adına çok sevindim canımmm gittin gördün deilmi eli çok hızlı yatkınn işinin ehliii....ben çok memnun kaldımm...ölee hemen kıllar çıkmadan önermem ama çalışma şekli vs çok güzel oyüzden gözüm kapalı tavsiye ederim...

git gör canımmmm ama kollar için çok daha önce randevu al uzun süreceği içinn... okadar vakit ayırması için önce den randevu almalısın cnmm..

ve kol fiaatı diye bişey yok canımm saati 70tl 2 saatten fazla sürebiliri yoğunluğa göre ama bir seferdeee hepsini yapmayabilirr... konuşursunn.. ilk gün bir saat ikinci gün 1,5 filan öle gidebilirr...
memnun kalacağından ben eminim cnmm sevgiler...

güzellik kusura bakmazsan bir kaç sorum daha olacak sana

kuzum benim gıdığımın altı hala kabar kabar :))) bu kabarıklık ne zmn geçecek acaba? sende de öyle bişey oldu mu ilk gün?

soru no 2: sen ne zmn başladın? ilk işlemden sonra kıllar tekrar çıkmaya başladığında incelmiş miydi?

ayrıca bi kez daha gidip sonra sonbahara bırakmaktan bahsetmişsin.nasıl yani? sonbahara bırakırsan koca yaz ne yapacaksın? iple cımbızla ağdayla vs. almak yok demişti, alacak mısın? bişey olmuyor mu?

canım benim gıdık altı dahamı yoğğundu yoğunsa biraz geç geçiyor ilk gün ertesi sabah benim hafif pembelikler vardı ama 3 4 gün şuan hiç bişey yok...

birde ilkkezmi gittin sen ilkke gidiyorsan yüz daha çok tepki veriyorr gittikçe yüz tepkisi azalıyorr...

benim bu 4. gidişimdi....ama güngör hanıma ilk gidişimdi...ve kıllarım 100de 60 70 azalmıştı seyrekti yanii...birtek byıklara hiç girilmemişti ve en acıyan bölge orası ...resmennn yağmur gibi yaş döktüm gıkım çıkmadı ama herkes dayanamayabilir bencee...bıyıklarımm lazer sonrası syrek ve bölge bölge idi ..güngör hanımdaa en fazla 5dk çalışmıştırr alt dudak altıda var bu bölgede şimdi çok az kalan varr..onlarada dayanamazdım biraz daha yapsa allahtan az çalıştı

asıl mesela benim dudaklarımda uyuşukluk ve şişlik oldu ama nokta nokta deil yani genel anlamda bir şişlik kabarma deil...başkası farketmeyebilir ama ben gerginlikten ve uyuşukluktan hissediyordumm..ilkkez olduğu içindee uyuştu ve kabardı...seninkide öle bişey olabilir..3 4 gün içinde de geçerr...sen buz kopresi yapmamışmıydınn..güngör hanım bana eve gidincee yap demişti bir tülbente filan sarıp ben yapmadımm.....üşengeçlik ettim iştee...yapsaydın sende olmayabilirdi...

ben başlayalı baya oldu ama sadece 3 sefer gitmiştimm...güngör hanıma gidişim hariçç

3 kasım 2010 40dk( yüz)
9 kasım 2010 55dk(yüz)
26 şubat 2010 30 dk(yüz)
20 mayıs 2010 40dk (yüz + bıyık)

kasımda ilk gittiğimde yüzüme 3 4 ay hiç bişey yapmamıştım zaten evden çıkmıyorduk bebek var diye

birde hepsi çıkmış oldu toplamda yüzüm 40+55 dk çalışılıp bıyık hariç hepsi taranmıştı çok ince olanlar hariç.. yani tüm yüzüm 2 ayrı günde toplam 105 dakika 1saat 35 dakikada toplanmıştı

ama yüzüm yara bere içinde kalmıştı...tam bir ay sonra yeni yeni geçiyordukii kocaman kocaman sivilceler çıkmaya başladı kistli kistli ucu olmayan yağ bezeleri gibi...ağrılı şekilde sonra uc veriyorlardı sönerken mor bir iz bırakıp geçiyorlardı.. sonra güvenip gidemedim...başka yer araştırıp gittimm..

ordakide yara bere iz filan olmadı tüm yüzümdeki çok net görünenleri 30dk topladı ama eli ağırdı arada çekilen bazı kıllrıda hissetimm... oyüzden devam etmek istemedim...

güngür hanımada gidince aradaki farkıdaa gayet iyi anlıyorsunuz zaten...kıl köklerini buluşu atışı çekişi hızı 10parmak kullanışı....kıl köküne atışın doğru gitmesi için sizi şekilden şekile sokuşunu

sonra size tek tek bilgi vermesi işini yaparken...şimdi kılların çıkışını bekliyorumm işini yapışından gayet memnun kaldım ben..

neyse 2 soru için cevabımdaa yzümde çok kıl yok aynaya bakınca görlemiyorrrr...yani çok aydınlık güneş altında dikkatli bakmak gerekiyorr...

onlarıda işte birkez daha gidiceğim sonra sonhabara kadar uzatacağımm..kii hiç belli olmazlarrr birde tatilde bronzlaşınca çok inceler sarılaşıyorr beni rahatsız etmezler canımm...oyüzden gitmiycem dedimm..yoksa ben hiç müdehale etmiyorum kıllara buda tabi evde olduğumdan dolayıı çalışıyor olsam orlanırdımm seanslara sık sık gidiyor olabilirsim herkes kendine göre ayarlamalı die düşünüyorumm..

tabi buda çok kesin deil..tatil ağustos eylül e kalırsa gidebilirimde tekrardan..

umarım açıklayıcı olmuşumdurr....okursan tabi çok uzun yazdımm

bu arada gungor hn sevgilerini iletti topiktekilere :) biraz bahsettim de baya eglendi yani haberim yok neler neler konusuluyor benle ilgili diye :) kıldan tüyden vakit bulursak girip yazıcaz bi gun birlikte .D

bu arada gungor hn sevgilerini iletti topiktekilere :) biraz bahsettim de baya eglendi yani haberim yok neler neler konusuluyor benle ilgili diye :) kıldan tüyden vakit bulursak girip yazıcaz bi gun birlikte .D

tamam a.selam olsun kendisinede bend eyakın bir vakitte tekrar yuğrayacağım reglim bitmesini bekliyorum bugün yarıın olcam inşallah

ben de gittim

ama ben iyi ya da kötü yorum yapamam çünkü daha önce hiç deneyimim yok yanlış olur....emla falan sürmedim ağrı eşiğim çok yüksek başladığını hissetmedim bile inceliyor sandım işte bu kadar canınız yanıcak dedi şaşırdım

yaptırdıktan sonra ertesi gün kızarıktı benim... bi de minik akneler oldu ama hassas bi cildim olduğunu bildiğim için korkmadım

yağlı cildim olduğu için (yağlı ve hassas korkunç dimi ) bepantene sürmedim

dadamcım hayırlı olsun cnmm
benimde hassas ve yağlı bıyık yaptırmadın sanırımmm acı azdı dediğine göree

Merhaba arkadaşlar,uzun zamandır iğneli epilasyon yaptırdığınız bir yer var mı?Ben yaptırıyordum ama değiştirmek istiyorum.O yüzden güvenebileceğim bir yerle önce bir görüşüp ondan sonra başlamak istiyorum.Tavsiyelerinizi bekliyorumm

teşekkür ederimm

evet canım benim dudağımın üstünde yok yapılmadı ama çıkar mı bilmiorum sanki heryerimden tüyler çıkcakmış gibi gelio eğer çıkarsa tanıdığım diş hekimi var lokal anestezi yaptırarak giderim okudum yazdıklarınızı gerçekten çok acı verici olmalı

neden değiştirmek istioyorsun merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…