güngör hanım ne dedi cnm sana...
ne mzan gideceksin..
yüzemi gideceksin?
gidersen lütfen bilgilendirrirmisin...
saol..
Kızlar sevilay hanıma giderseniz ve kızı yapmayı teklif ederse ben tavsiye etmiyorum. sevilay hanımda birkaç saat sonra hiç iz kalmamışken üstünden 1 gün geçmesine rağmen dudak üstüm hala benek benek kırmızı ve birkaç yer kabuk oldu
güngör hanıma gidecek arkadaş vardı dün gitmiş olması gerek o ne yaptı acaba
gelse oda bilgi versee..
size güzel bir haberim var. ben sevilay hanıma gitmişdim biliyorsunuz 10gün önce bıyık bölgesi için. hafif hafif tüylerim belli olmaya başladı sanki. ama bazı inatcı siyah siyah olanlar bu çıkanlar sanırım. çıkıyorlar ama incelmişler baya inatçı siyahlıkları gitmiş. çok mutlu oldm tek seansda gitmiceklerini biliyordum ama incelmeleri o kadar mutlu ettiki beni anlatamam. bilgilendirmek istedim sizleride.
Kızlar sevilay hanıma giderseniz ve kızı yapmayı teklif ederse ben tavsiye etmiyorum. sevilay hanımda birkaç saat sonra hiç iz kalmamışken üstünden 1 gün geçmesine rağmen dudak üstüm hala benek benek kırmızı ve birkaç yer kabuk oldu
CANIMM kızı banada kardeşimin düğününde makyaj yapmıştıı....bizz düğün için toplu makyaj gelin başı vs vs anlaşmıştıkk.....
zaman azalıpp saat yaklaşınca sevilay hanım kızım yapsın dedi....ama yaptığı makyajınnn profosyonellikle alkası yoktu ve ben otel odasında tekrar kendim yapmak zorunda kaldımm..vee bin kat daha iyidirr.....
şunu söleyebilirimki bi annenin bir işte usta olması kızının bu işe yatkın olduğunu göstermezzz...bu işi yapacaksa yatkınlığı varsa yapsınnn...eğer eli yatkın deilse bu işe girmesinn..
geçmiş olsun cnmm...
arkadaşlar bişi sorcam
ben bugün bu başlığın başında eryamanda bahsedilen bi yer vardı oraya sordum
kadın dedi ki ''senin 10 dk lık işin var.... istersen şu sarı ve zayıf olanlara da girerim ama şu koyu renkte olanlar çok az ve 10 dk da toplarım çıkarsa bi daha gelirsin''
şok oldum başka yerlere de sorcam bakalım onlar ne dicek... bi gariplik var mı bu durumda...ben çoook acemiyim
eet cnm sadece dudak üstü için gidiyorum ben bilmiorum daha kaç seans giderim izlerimde geçmedi hala pfpixim sadece dudak üstü için mi gidiosun??
kaç seans daha gitceksin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?