kızlar az once eda ablayı aradım yuzumde kabuklar düşdükden sonra kahverengı lekler ve delıkler oluşdugunu soyledım gel bakalım dedi gerekırse yapmazyız dedi... iz kalmaz korkma falan dedi ama korkuyorum... yuzu epilasyondan yanan sonra iyileşen bırılerı yok mu aranızda
aslında tüylerinin kalın ve siyah olması senin için avantaj cnm.. iğneli de de leke delik kalma riski var sonuçta ve çok yoğunsa al al bitmes o :=) maddi açıdan batarsın.. bnce ilk önce alexsanrte mi ne o marka en iisi die biliorum tabi onunda çeşitleri varmış.. araştr iice ,, onunla inceltip azaltıp öyle başla iğneliye.. zaten ince olanları lazer görmüo,, doğal olarak kalanları iğneliye gtmek daha mantıklı...
Herkese merhaba uzun zamandır takip edemiyordum bugun girdim baktım çok fazla şey olmuş ben hala eda ablaya gidiyorum öncelikle şunu söylemek isterim yüzümde aşırı bi leke kalma durumu yok sivilce lekeleri var onlarda zamanla geçer diye düşünüyorum onun dışında iğneden kaynaklı bi leke yok yani kujum da böyle bi sorun olmuş inşallah en yakın zamanda düzelir ben onun tavsiyesi üzerine başlamıştım şimdiye kadar bi şikayetim olmadı çünkü ben kıllarla lekeleri düşündüğümde tek kıllar gitsin de lekeler zamanla geçer diye düşünüyorum çünkü kılların getirdiği psikolojik etkinin daha fazla olduğunu düşünüyorum birde şunu belirteyim forumda mübeccel hanıma gideyim bari diyenler gördüm ben mübeccel hanıma 8 ay gittim ve bu 8 ay boyunca her hafta gittim inanın ki 3 ayda eda hanımın yaptığı yerlerde 8 aydakinden daha fazla sonuç gördüm kimsenin hevesini kırmak veya eda hanım için heveslendirmek istemem ama ben sadece kendi durumumu paylaşmak istedim mübeccel hanıma gidenler bilir mesela incir de benle aynı durumdaydı şimdi nasıl bilmiyorum ama ona verdiğim paranın haddi hesabı yoktu doğru hiç iz kalma kızarma olayı olmadı ama her hafta kıllar yeniden çıkıyordu şimdi eda hanımda 3. Hafta çıkmaya başlıyor kıllar be şimdi anlıyorum ki mübeccel hanım cımbızla çekiyormuş direk çok düşük akımlarla bu yüzden kızarma leke olmuyor ama haftasına da çıkıyor yani ben kendi durumumu paylaşmak istedim umarım faydası olur herkese
çok sağol teknolog inşallah dediğin gibi olur şuankı pisikolojımı bı bılsenız çok kötü durumdayımsabaha kadar kaç kez uyanıyorum çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?