valla ne bi kabuklanma ne kırzarıklık hiç birşey görünmüyor :S cnm Eda ablayla karşılaştrmaya kalksan biliorum şuan için erken ama.. kızarıklık yara delik vs gibi konulara bakarak hangi yer senin açından daha iç açıcıydı? ve en son gittiğin yer kaç akımla çalışıyor.. valla yüzün müthiş gözüküyoorr.. umarım hiç çıkmazlarr.. darısı bizim başımıza
cnm seni sık boğaz ediomuşum gibi oluyor ama bu dertten kurtulmak için en iyi yeri bulmaya çalışan biri olarak merak ettiğim bi konu daha var.. bnde eda ablaya 2 kere gitmiştim sadece çene bölgem için fakat aşırı derecede bi acı hissetmedim.. ve kızarıklıklar oluştu sonucunda halada geçmedi nokta nokta kırmızılıklıklar bölgesel pembelkler var . 3. gittiğim yer farklıydı daha da az acı hissettim eda ablayla 7 ile çalışıoduk.. 2. gittiğim yere sorduğumda bnm öyle derecesi falan yok akımın standart dedi bn onu ayarlıyorm dedi anlamamıştım.. 4. gittiğim yerde ise bi kazaya kurban gidiodum resmen ve felaket acı veren bi iğne sokuş ve çıkartışı vardı.. 4 gün oldu hala pembe pembe duruor sivilceli oldu bide.. sana sormak istediğim kaç akımla çalışıyor ve resimdende gördüğüm kadaryla kabuklanma falan olmadı değilmi?
kızlar ben ne yapacagım yaa morelım sıfır en son yapdırdıgım seansda göz kenarlarım kahve rengı lekler ve delıkler oluşdu morelım çok kötü durumda
akşamları yatmadan madacassol sürüyorum faydası dokunurmu bılemıyorum ama dun eskiden iğneli epilasyon yapan bı bayana gösterdım geçmez dedi iğneli epilasyon lekelerı geçmez dedi offfff
çok güzel valla senın adına çooook sevındımm
çok güzel valla senın adına çooook sevındımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?