İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
alla alla entresan senin iğneni sana niye vermiyorki :=) mağdem parasını vermişsin okadar belki orayı beğenmiceksin başka yerde yaptıracaksın iğnedemi gidecek onlarla beraber.. bnce insanı oraya bağlamak için bi taktik olablr.. gerçi sonuç ii olacaksa göz onları görmes bile.. yeterki olumlu bir sonuç alınabilsin.. umarım hepimiz için hayırlı olurr :)

bugün yaptırdığım günle birlikte 4.gün resimleri ekliyorumm hiç bir porblem yaşamadımm... tekrar sölüyorum amaa nasıl çıkcak ne sonuç alacağım yazacağım sadece taze taze neler yaşıyorum onu yazıyorumm...henüz kimseyi tavsiye niteliğinde deil yazdıklarımm...

ne bir yara izi ne bir sivilce hiç bişeyle karşılaşmadım sadece ilk yaptırdığım 1 saat sonra herşey nerdeyse normale döndü daha önce eklediğim resimler kurbağa gibi görünüyor ikisinide ekleyipp yorumlarınız alacaktım ama olmadı..

şimdi bugünün resimlerini ekliyorumm.

valla ne bi kabuklanma ne kırzarıklık hiç birşey görünmüyor :S cnm Eda ablayla karşılaştrmaya kalksan biliorum şuan için erken ama.. kızarıklık yara delik vs gibi konulara bakarak hangi yer senin açından daha iç açıcıydı? ve en son gittiğin yer kaç akımla çalışıyor.. valla yüzün müthiş gözüküyoorr.. umarım hiç çıkmazlarr.. darısı bizim başımıza

cnm seni sık boğaz ediomuşum gibi oluyor ama bu dertten kurtulmak için en iyi yeri bulmaya çalışan biri olarak merak ettiğim bi konu daha var.. bnde eda ablaya 2 kere gitmiştim sadece çene bölgem için fakat aşırı derecede bi acı hissetmedim.. ve kızarıklıklar oluştu sonucunda halada geçmedi nokta nokta kırmızılıklıklar bölgesel pembelkler var . 3. gittiğim yer farklıydı daha da az acı hissettim eda ablayla 7 ile çalışıoduk.. 2. gittiğim yere sorduğumda bnm öyle derecesi falan yok akımın standart dedi bn onu ayarlıyorm dedi anlamamıştım.. 4. gittiğim yerde ise bi kazaya kurban gidiodum resmen ve felaket acı veren bi iğne sokuş ve çıkartışı vardı.. 4 gün oldu hala pembe pembe duruor sivilceli oldu bide.. sana sormak istediğim kaç akımla çalışıyor ve resimdende gördüğüm kadaryla kabuklanma falan olmadı değilmi?

kızlar ben ne yapacagım yaa morelım sıfır en son yapdırdıgım seansda göz kenarlarım kahve rengı lekler ve delıkler oluşdu morelım çok kötü durumda

canımm şuan için tabiki şimdi gittiğim yerrr
ne bir iz ne birr yara bere sivilce olmadıı..
ama dediğim gibi çekilirken abzı kılların çekildiğini hissettimm..
yüzüm içinn iyi bir senastı iz yok yara yok bere yok...

ama kıllar olduğu gibi çıkarsa bu yönü hiçte benim açımdan olumlu olmayacak..

eda da ise çok çektim ama yaptığı kıılların çoğu çıkmadıı...vee ben 3 4 ay bişey yaptırmadığım halde rahatsızlık duymadımm... ama var yani yüzümde kıllar biri ile açık havada konuşurken yüzümde rahatsız olmak istemiyorum ben..rahat rahat birinin yüzüne bakayım banada bakılınca gözlerimi kaçırmayayaımm..

şimdilik memnunummm hatta bugünn n sadece göz makyajı ile ne budra ne bir fondoten sürmeden bankaya bile gitim hiç rahatsız olmadımm..

canım akımı sormadımm...ekranı çok farklıydı edanınki gibi saat ve akım ekranından daha afzla rakam vardıı...sormadım ama 4 ve başka bir yerde 6 rakamı vardı birde daha fazla rakam olan yerleri avrdı..bakımı sormadım aklıma dahi gelemdi....zaten ben konuşurken ben ehrşeyi ayarlayacam sen merak etme ddemişti..birde tüm yüz çalışabilecekmiyiz dediğimde onu ben ayarlayacam dedi..ayarlamasıda önce çok göze batanalrı toparladı....yüzü direkt bakınca bişey yok..diğerleri için bir hafta sonra gel dedi...

burda akımda eda da hissettiğimm kadar vardı ama çok değişik bişeydii iğnenin girdiği yerde akımı verince değişik bir çıtlaması vardı şimdi edanınkini bildiğimden kıyaslama yapbiliyorum ama nasıl anlatılır bilemiyorumm..değişik birr şey sanki kıl kökü patlıyor gibi...sanki cımbızla çekiliyormuşca öle bişey işte...

eli çok hızlı deil onu söleyeyim ama 10 parmak çalışıyorr..
birde edadan farkı eda yüzümü gerginleştirmezdi sevilay hanım gerginleştirip bazı yerleri öle akım veriyordu...

inşallah çok memnun kalırımdaa..sizede faydam dokunurr....
kızlar ben ne yapacagım yaa morelım sıfır en son yapdırdıgım seansda göz kenarlarım kahve rengı lekler ve delıkler oluşdu morelım çok kötü durumda

canım inan çok üzüldümm...ne desem boş snein için amaa kremlerini ihmal etmee..
umarımm düzelir hepsi...

saman valla ne görüyorsan o çok yakın plan çekip ekleyecem cnmm onu büyüterek bak istersen..
çok hafif kızarıklıklar var .kabuklanma bir iki tanesind evardırr...yani görüntü olrakta hiç rhaatsız edici deil..şimdi yüzümde krem var...ne fondoten ne pudra hiç bişey yok.... net bişey çekmeye çalışacam size fikir olsunn..

akşamları yatmadan madacassol sürüyorum faydası dokunurmu bılemıyorum ama dun eskiden iğneli epilasyon yapan bı bayana gösterdım geçmez dedi iğneli epilasyon lekelerı geçmez dedi offfff

akşamları yatmadan madacassol sürüyorum faydası dokunurmu bılemıyorum ama dun eskiden iğneli epilasyon yapan bı bayana gösterdım geçmez dedi iğneli epilasyon lekelerı geçmez dedi offfff

kujum lekelerin geçmeyeceğine inanmıyorummm lekeler deilde iğne deliklerimi var onlarmı geçmez dedi acaba??

bakdı yuzume şuan kahve lekler var kahve lekelerın ortasıda delık ona bakarak soledı ama bılemıyorum

çok güzel valla senın adına çooook sevındımm

cnm sevinmek için çok erkennn birde kılları göreyim ozman sevincem eğer çıkmazsa güzelde yaptırdığım halde çıkarsa böle hafif atlatmanın bir manası yok en zon izmire aysel hanıma gidecem artıkkk...

çok güzel valla senın adına çooook sevındımm

cnm sevinmek için çok erkennn birde kılları göreyim ozman sevincem eğer çıkmazsa güzelde yaptırdığım halde çıkarsa böle hafif atlatmanın bir manası yok en zon izmire aysel hanıma gidecem artıkkk...

cnm daha sevinmek bana göre erken cnmm....bakalaımm eğer kıllarda çıkmazsa ozmannn sevineceğim..yoksa yaza bana aysel hanım yolları görünürr..

Teknolog çok çok çok teşekkrler verdiğin bilgiler için,, çok güzel gözüküyor..umarım hiç çıkmaz.. ozaman 1 2 hafta bekleyelim görelim bnde öyle deneyim dediğin yeri.. buarda son bir sorum :) iğneyi ordanmı almak zorundayıs? yoksa kendi iğnemizle yapılmıyormu? ya hızlı hızlı yapılıpta cildin delinmesi var.. artık yawaş yapılsada razıyım yeterki netice iyi olsun... hakkımızda herşeyin hayırlısı cnm..

canım iğneyi dışardan getirebilirmiyiz diye sormadımm...
yani bilgi almak istersennn sevilaymakeup yaz google ye çıkar tel ordan bilgi alabilirsin cnmm..
ben uğraşamayacağım içinn sormadım bile iğne getirebilirmiyim diyee..toplamda yarım saat çalışmıştırr...
iğne 20 tl tek seferlik siizin olcak size özel iğne dmeişti...65 tl veverdim geldim işte....yanlız pahalı bir yer söleyeyim pahalı olması iyi olduğunu göstermez zatece uyarı mahiyetinde sölüyorumm....

tam hiltonun alt girişinin karışında tabelasını görebilirsiniz zatenn..
kendisi mankenelrin filan makyözü ankaradaki defilerde filan görev alıyorr..hatta ankara moda günleri için davetiye verdi iki kişilik ben gidemeyeceğimden kız kardeşim aldı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…