Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün yapımından 2 gün sonra yani 3 cü günümm
3 kasım saat 3 de yaptırmıştımm
Uploaded with ImageShack.us
son durum arkadaşlarr...
4.gün bugünn....salı yaptırmıştımm....
nidel ben her ikisini de yaptıranlardanımm..
lazer ama iyi biryer olacak ışını hafif verip senin seanslarını çoğaltmayacak bir yer olacakk.
lazere koltuk altı bacak ve genital için öneririm...
ben koltuk altımı ve alt bacağımı bitirdimm..şimdi üst bacağa gidiyorum sonrada genitale gideceğimm..
ama yüzse yaptıracağın yer kesinliklee lazerden uzak durr..olmayan tüylerde çıkartıyorr hem paran ham sinirlerinn hemde zamanınn gitmesinn..
iğneliye başladım bende iki seans gittimm..evet eziyetkli ama bence etkili olacakk...vee herkes aynı şeyi vurguluyor yüz kesinlikle lazaerle bitmezz bitmediği gibi birdee extra tüylerin olurrrr güzel güzell...
son haliinide ekliyeyeim yüzümün ama 3 gün öncesi belkide 4 hatırlayamadım şimdi..
Eki Görüntüle 109184
Eki Görüntüle 144956 Eki Görüntüle 144953
evet yakından ve hiç bişey yok suratımda iki beyaz çıkan kılım varrr ilginçtir sonradan çıktılarr....yaındna belli oluyorlarr...yakın plan ama çok belli olmamış tüylerr..
evet bayağ bi sivilcelenme olmuş eski halinde.. bnmde foto net çıksa koyacam hemen de.. net çıkmıyor..bnmde kızarıklıklar hala duruyor.. dalgalı pembelikler var devamlı bepanthen sürüyorum bakalım umarım geçer.. bnce şimdiki fotolarına bakıyorumda müthişler.. hiç bir reaksiyon göstermemiş.. ama önemli olan sonucununda ii olması.. umarım dilediğimiz gibi bir yüze kavuşurs.
cnm bide konumuzla pek alakalı değil ama orda bi yazı yazmışssın.. lazere gittim.. die.. bnde ilk seansımı 18i gibi oldum.. 8 seanslık paket program,, koltuk altı bacak kaç seansta bitti senin ?
gittim hemen nemlendirici krem sürdüm heryerime
birde bişi daha sorucam ya biliorum ne çok soru soruo diorsun ama butür konularda çok cahilim şuan,, bn 8 seanslık programın içinde kollarımda dahil.. ve bnm kollarımda öyle kapkara tüyler yok fakat yoğun,, hatta omzuma kadar bile var.. ama dirseğimden daha yukarı daha ince ama bakınca baris belli olan tüylerden.. kadın lazer yaparken kollarımı jiletme işlemini çok yukarılara kdr yaptrmadım,, birde makina o tüyleri görmes dahada çoğalar diye.. sence doğru bir kararmı? bnm gittiğim makinada alex bilmemne çok siyah olmayan tüyleri görürmü? ona göre dirsek üstlerimide jiletlicem
cnm bn burda yaptrmıyorum memleketime gidiyorum.. daha 1. seans oldu.. 7 seans daha var mayısa kdr yaptırıcam sonra 3 ay ara veririm.. zaten estetisyen kadın asıl etkiyi 4. 5. seanstan sonra görmeye başlıcaksın dedi.. bakalım hayrlısı.. oraya giden herkes çok memnun diye gidiyorum.. toplamda 1.500 tl paket program biliorum biraz pahalı ama makinası iyimiş herkeste tavsiye etti..paket olmasaydı bana daha pahalıya mal olablrdi çünkü bnmkilern maşallahı var belki 8 seansta bile btmes arkadaşımda bikini ve kol altı için gtmşti 2 sene oluyor hiç kalmadı gibi bişi demişti,, başka bi arkadaşımda yüz için gitmişti çok etkili çıkmıo demişti bilemiorum.. herkesin kıl yapısına göre değişeblr tabi,, inş. sonuç bnm için ii olur..
KIzlar merhaba,
Yazdıklarınızı okudum. Ben yüzde yeterince mağdur oldum lazerde ama bacakta işe yaradığını pek çok kişiden duyuyorum. Şimdi bacakta iğneliden önce lazeri mi denesem acaba? Çünkü yaza kadar iğneli hayatta yetişmez, yazın ara verirsem de kıllı bacaklarla dolaşamam tabi. Bu durumda lazer en kısa çözüm gibi, hem yüzdeki gibi kıl artışı yapacağını tahmin etmiyorum. Zaten daha fazla ne kadar yapabilir bilmiyorum hehehe Bacaklarımın üst kısımları da dahil hepsi, kalın ve siyah.Hangi makinayı önerirsiniz bacak için? Bir de Ankara'da yer?