İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tmm cnmcım çok saolsın,, facebooktan mail attım zaten sen söyledikten sonra.. adresi vermş gelin görüşelim demiş.. olmadı senin çıkan veya birdaha çıkmayan tüylerine bakıp ona göre gitmeyi düşünüyorum :) umarım hiç çıkmazlar..

tamam canım bakalımm bende sevilay hanımla konuşurumm olumlu sonuç alırsam arkadaşlarda gelecek diyee....

size bilgi evrcem durumu...

hahahhaa saman alemsin canımm vallaa gelime ne açıdan sordun bilmiyorum ama değişiklik yok bildin önceki yapıllamış hali gibi yüzümmm yani yara bere yok çok dikkatli bakarssan sadece sağ boynumda biraz alerji olmuş gibi izler var onun dışında başka bişey yok...

bugünki resimelrid eeklimm için rahat etsinn

işte bugünde böylee bugün yine dışardaydımm.....alışveriş filand ayaptım hiç birrr rahatsızlık duymadım tüyler çıkacakmı çıkmayacakmı meraktayım amaa....

bu hafta da kalanlar için gitmem gerek ama zor ayarlarımmm...

valla süperler :)) maşallah maşallah tütütü :)))) darısı bizim başımıza artık.. cnm ya merak ettiğim bi konu daha var,, eli ağır biraz eda gibi değil demşssin yaa çokmu ağır :)) bnm yüzüm çok yoğun ayva tüyleri,, çenem hariç ,,artık 2 saate çıkamam ordan :))

Son düzenleme:
valla çokk ağır deil cnmm ..ama edadan biraz daha yavaşşş onu söleyebilirimm..birde genç biri beklemeyin 50 li yaşlarda bir bayann...

ben ağırlığından felan şikayetçi deilim tek derdim çekilenlerinn bazılarında hissettimm bunu sevmedi m sadece birde kıllar çıksın yada 3 hafta geçsin bakalım durum ne gösterecek...

evet haklısın aslında çok hızlı yapılıp delik deşikte olablr surat bu dahada vahim bir durum.. ama cımbızla çekerkende hissetmiş olman eksi bi durum.. bakalım belkide çok muhteşem bir sonuç alıcaksın :) ay inş. amin :)

bugün yapımından 2 gün sonra yani 3 cü günümm
3 kasım saat 3 de yaptırmıştımm

Uploaded with ImageShack.us

son durum arkadaşlarr...
4.gün bugünn....salı yaptırmıştımm....

önceki haliiii

son hali bugün yani hatta şimdii..:))

eski mesajları buldumm kızlarr diğer yaptırdığım zmanla karşılaştırabilin diyee resimleri getirdimmm son mesajaa.....

evet bayağ bi sivilcelenme olmuş eski halinde.. bnmde foto net çıksa koyacam hemen de.. net çıkmıyor..bnmde kızarıklıklar hala duruyor.. dalgalı pembelikler var devamlı bepanthen sürüyorum bakalım umarım geçer.. bnce şimdiki fotolarına bakıyorumda müthişler.. hiç bir reaksiyon göstermemiş.. ama önemli olan sonucununda ii olması.. umarım dilediğimiz gibi bir yüze kavuşurs.

cnm bide konumuzla pek alakalı değil ama orda bi yazı yazmışssın.. lazere gittim.. die.. bnde ilk seansımı 18i gibi oldum.. 8 seanslık paket program,, koltuk altı bacak kaç seansta bitti senin ?

canımm gittiğin lazere verdiği ışınaa senin kıl ve ten yapına hormanal değerlerine çok bağlı lazer..
ben alexandrayt dedikleri lazere gittimm...

çok emin olmamakla birlikteee 2 seans gittim diye hatırlıyorumm 2 ve 3 senasta kararsızımm...ama 2 kerede bitti cnm benim tenimm beyaz kıllarım çok siyah ve kalındı diyebilirimm...

ve sonra hamile kaldım ve devam etmeme gerek yoktu ama çıkabilir diye bekledimm..
alt bacak ve koltuk altıma yaptırdım ..koltuk altlarımda saysan 7 8 kıl vardır hiç bir şekilde rahatsızlık bile duymuyorumm....bacaklarımdada ölee....ama kaymak gibi oldular..daha önceee ağsa filan yaptığımda 1 haftada fışkırırlardı.....çok rahatttttttttttttttttttttt ettim çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk....hamilelikten sonrada emzirme derken ben paket ve üst bacağa gidemedim şimdide yüzüm için gidiyorum birkez üst bacak ve bikini bölgesine gittim çok para 300 tl...şimdilik kaldı aslında zmananında senasları aksatmamak gerek....

eğer kılın ve tenin uygunsa en geç 5 senas diyorumm....yapan yerin makinesi ve doğru akımlaa...

kız akrdeşim tüm heryerini bitirdi....5 6 seansla...
birde zaten çıkıyorsun pırıl pırılsınn....10 günde kökler çıkıp dökülüyorr bu arada kremle enmli tutman
gerekirki kıllar çabucak dökülsünn...dökülencede 2 3 ay temiz gerzersin....büyük rahatlıkk yani...

valla bnm yaptıralı 15 gün olcak nerdeyse koltukaltımın büyük çoğunluğu döküldüde,, bacaklar hep duruyo yaa bnde dün bacağımın bi bölümüne jiletle aldım.. belki dökülmicektr jiletliyimde daha siyah çıksın daha ii görür makina die valla bnde beyaz tenliyim,, yani öyle çok beyaz değil buğdaya yakın.. ama tüylerim öyle çok siyah değil.. ama yapan estetisyen kadın kıl yapın lazere uygun demşti.. inş. ii sonuç alırım yaa okdr para döktü annem oturur ağlarım valla şimdi koltukaltımda dökülen yerlerden bidaha çıkmıcak anlamınamı geliryor yani cnm? jiletlememin bi mahsuru olmuyordr değilmi? yani dökülmeden,, sonuçta 15 gün oldu :s

gittim hemen nemlendirici krem sürdüm heryerime
birde bişi daha sorucam ya biliorum ne çok soru soruo diorsun ama butür konularda çok cahilim şuan,, bn 8 seanslık programın içinde kollarımda dahil.. ve bnm kollarımda öyle kapkara tüyler yok fakat yoğun,, hatta omzuma kadar bile var.. ama dirseğimden daha yukarı daha ince ama bakınca baris belli olan tüylerden.. kadın lazer yaparken kollarımı jiletme işlemini çok yukarılara kdr yaptrmadım,, birde makina o tüyleri görmes dahada çoğalar diye.. sence doğru bir kararmı? bnm gittiğim makinada alex bilmemne çok siyah olmayan tüyleri görürmü? ona göre dirsek üstlerimide jiletlicem

canım iyi hatırlattınnn benim kollarda ormann resmen..bendee bir senas yada iki seans gideyimm yüzde 50 azalsa yeter bana sıfırlamak istemiyordummm.....

bir senas yaotırdım 200 tl hiç bir etkisi yok aynen hatta sanki daha fazla çıktılar şimdi sir yaptırıyorumm...onunda çaresini bulursam süper olurr....

ama kolda yüz gibi lazare cevap vermiyor maalesef cnmm...

birde lazer kısımlarını okuduysan kimseee paket programları önermiyorr... mutlaka kanun karşısında dava açablecek şekilde sözleşme yapılması gerektiğini söyleniyorr....

aldatmaca çokmuşş...umarım sende öle bişey olmaz tabi ama işini garantiye al derimm...

peki sana kesin bitecekler garantisi verdilermi??

birde nereye gidiyorsun yazabilirmisin??

toplam da ne kadar ödeyeceksin...nerelerine yaptırıyorsun ...??

cnm bn burda yaptrmıyorum memleketime gidiyorum.. daha 1. seans oldu.. 7 seans daha var mayısa kdr yaptırıcam sonra 3 ay ara veririm.. zaten estetisyen kadın asıl etkiyi 4. 5. seanstan sonra görmeye başlıcaksın dedi.. bakalım hayrlısı.. oraya giden herkes çok memnun diye gidiyorum.. toplamda 1.500 tl paket program biliorum biraz pahalı ama makinası iyimiş herkeste tavsiye etti..paket olmasaydı bana daha pahalıya mal olablrdi çünkü bnmkilern maşallahı var belki 8 seansta bile btmes arkadaşımda bikini ve kol altı için gtmşti 2 sene oluyor hiç kalmadı gibi bişi demişti,, başka bi arkadaşımda yüz için gitmişti çok etkili çıkmıo demişti bilemiorum.. herkesin kıl yapısına göre değişeblr tabi,, inş. sonuç bnm için ii olur..

koltuk için giden kaç seansta bitirmiş...
yüz için gidene innamıyorumm.. hiç gitmeden 3 ay beklesin bakım şakır şakırr çıkıyorr kıllar extra kııllarla birliktee..bitse benim biterdee......hiç gitmesem yüz içinn 3 5 sene gitmişimdir yeterki kurtulayım diyee....nafilee.....kol içinde yüzde olduğu gibi diyorlar ama gider sonuç alırsın inşallah ne diyeyeimm...alırsan bana haber ett...bend egiderim orayaaa

valla bnm arkadaşımda senin dediğin gibi çok çekti ilk başta ayva tüyüyken lazerlee çoğaltmışlar erkek sakalı gibi çıkmaya başlamıştı.. sonradan bnm gittiğim estetisyenin güzellk merkezine gtmş.. valla bn en son 2 ay önce konuşmuştum,, bana dediği kesinlkle orayı tek geçerim 2.5 ay oldu çıkan yok demşti.. bilmiorum oda yüzünden çok çekmişti,, sonuç ii olmasa anlardı.. yani bilinçsiz biri değil bnm gibi :)) kol işini soruosan cnm.. bana yapan bayanın 5. seans olmuştu bana söylediği baktım kollarına tek tük bellii belrsiz kalmştı.. bilmiorum kıl yapısınada bağlı olablr.. belki zaten çok kıllı değilmştr önceden.. yaşıcam ve görüces.. zaman geçtkçe onuda ayrıntılı paylaşırım buraya tavsiye ederim ona göre buarda nemectron iğnemin ucu kütleşmiş (((((((((((( daha 4 defa kullnıldı ve çok kısa aralıklarlaa.. çok üzgünüm.. oyüzden en son gittiğim yerde çok cnm acımıştı ((( şimdide altın uçlu aldım hassas ciltler için dedi kadın bide bunu denicem :)

cnm birde bişi sorucam.. eczaneden bgn madecassol merhem aldım.. kremmi almam gerekiyordu ( bayağ tavsiye edilmiştide onu deniyim birde dedim.. umarım 2side aynı etkiyi yapıyordur.. açtım kullandım değiştirememde allahım ne şanssızım yaa

KIzlar merhaba,

Yazdıklarınızı okudum. Ben yüzde yeterince mağdur oldum lazerde ama bacakta işe yaradığını pek çok kişiden duyuyorum. Şimdi bacakta iğneliden önce lazeri mi denesem acaba? Çünkü yaza kadar iğneli hayatta yetişmez, yazın ara verirsem de kıllı bacaklarla dolaşamam tabi. Bu durumda lazer en kısa çözüm gibi, hem yüzdeki gibi kıl artışı yapacağını tahmin etmiyorum. Zaten daha fazla ne kadar yapabilir bilmiyorum hehehe Bacaklarımın üst kısımları da dahil hepsi, kalın ve siyah.Hangi makinayı önerirsiniz bacak için? Bir de Ankara'da yer?

kızlar az once eda ablayı aradım yuzumde kabuklar düşdükden sonra kahverengı lekler ve delıkler oluşdugunu soyledım gel bakalım dedi gerekırse yapmazyız dedi... iz kalmaz korkma falan dedi ama korkuyorum... yuzu epilasyondan yanan sonra iyileşen bırılerı yok mu aranızda

aslında tüylerinin kalın ve siyah olması senin için avantaj cnm.. iğneli de de leke delik kalma riski var sonuçta ve çok yoğunsa al al bitmes o :=) maddi açıdan batarsın.. bnce ilk önce alexsanrte mi ne o marka en iisi die biliorum tabi onunda çeşitleri varmış.. araştr iice ,, onunla inceltip azaltıp öyle başla iğneliye.. zaten ince olanları lazer görmüo,, doğal olarak kalanları iğneliye gtmek daha mantıklı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…