Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kujum,
Bundan yaklaşık 1 sene önce istanbulda çok övülen bir merkeze gitmiş uzun süren bir epilasyon seansı sonucu günlerce şişlik içinde gezmiş, kabuklarımın dökülmesi bile çok uzun zamanlar almıştı. Bunun üzerine de inanılmaz bir leke sorunu yaşadım, yüzüm kahve kırmızı lekeler içindeydi ve aylarca (tabi bu arada başka bir uzmana gidip seanslarıma devam ettim ki en son uygulamasında o uzmanımda da bazı lekeler oluştu açıkçası) o ilk lekelerim geçmedi, o kadar takmıştımki bu meseleyi, çok üzülüyordum. Yalnız şimdi yüzümde bahsettiğim o lekelerden pek eser kalmadı. Neler yaptım? Fazla güneşte kalmamaya özen gösterdim, iyi bir güneş koruyucu kullandım (biodermanın epilasyon sonrası için önerilen), bepanthol losyon (ağır olmayan buyuk kutuda satılan) kullandım. Epilasyonlarımdan sonra u-talk pudra(antibakteriyel olması iltihaplanmalara karşı koruyucu geliyor bana) kullandım bolca. Yine biodermanın ani kızarıklar, tahriş durumu sonrası kullanılan bir kremi var, onu kullandım seanslarımdan sonra. Bir de çok fazla takılmamaya çalıştım bu meseleye, cunku sen taktıkça onlar daha cok buyuyor gözünde. Zamanla sönüyor, açılıyorlar emin ol, üzme kendini :)
merhaba teknolog, ben aranıza yeni katıldım..aynı dertten ben de uzun zamandır muzdaribim yarın bikaç yere randevu aldım görüşmeye gidicem bunlara eda hanım mübeccel hanım da dahil.ama şimdi son gittiğin yer hakkındaki yorumlarını okudum da iyi bi yere benziyo. sen son gittiğinden beri durumunda bi değişiklik oldumu memnunmusun şimdilik yani:)
canım hiçbir sorun yokkk...yüzümle ilgili regl dönemim geldi bazı sivilcelerim ufak ufak çıktı ama yapılan yerler haricind eçıkanlarrr....kızarıklıklar yok denecek akdar azdıı..resimlerde göründüğü gibi ...kafamıza takılan ehrkeste kabuklanma olduğu bend eolmadı bu seferr....etkili mi deilmi beklemedeyimm....yapım aşamasınd asorun yaşamadım ama etkili olmadıktan sonraaa önemi kalmayacak benim açımdann......geçen hafata gitmem gerekiyordu sevilay hanımm ne akdar alacağına kendi akrar veriyorr yani genele çalışıyor ama öncelik çok belirgin olanları topluyorr...sonraa gel inceleri alcam demişti ama gidemedim...
anlıyorum canım..ben bugun sevilay hanımla eda hanım ve mübeccel hanımla görüştüm..sevilay hanımı sevdim kendine gerçekten güveniyo bana da güven verdi aslında.eda hanımla görüştüğümde ise aynı güveni alamadım çünkü kendi kollarına ve dudak üstüne falann yaptırdığını söledi ve çok fazla delik delikti hoşlanmadım. mübeccel hanım ise bi deneme yapmak için ısrar etti ve küçük bi bölgeye deneme yaptık . şuan daha çok yeni zaten ama pek bi kızarıklık falan olmadı bakalım ilerleyen saatlerde ne olcak.ordaki bikaç kişiyle görüştüm de memnundular ama ne biliyim ya kafam karıştı ama aklım aslında sevilay hanımda kaldı çok güven verdi bana ve asla bi reaksiyon yara falan olmayacağına garanti veriyo.. peki mübeccel hanımla ilgili bi bilginiz varmı yorumlarınızı bekliyorum..
anlıyorum canım..ben bugun sevilay hanımla eda hanım ve mübeccel hanımla görüştüm..sevilay hanımı sevdim kendine gerçekten güveniyo bana da güven verdi aslında.eda hanımla görüştüğümde ise aynı güveni alamadım çünkü kendi kollarına ve dudak üstüne falann yaptırdığını söledi ve çok fazla delik delikti hoşlanmadım. mübeccel hanım ise bi deneme yapmak için ısrar etti ve küçük bi bölgeye deneme yaptık . şuan daha çok yeni zaten ama pek bi kızarıklık falan olmadı bakalım ilerleyen saatlerde ne olcak.ordaki bikaç kişiyle görüştüm de memnundular ama ne biliyim ya kafam karıştı ama aklım aslında sevilay hanımda kaldı çok güven verdi bana ve asla bi reaksiyon yara falan olmayacağına garanti veriyo.. peki mübeccel hanımla ilgili bi bilginiz varmı yorumlarınızı bekliyorum..
cnm yüz için gidiyorsun değilmi? tüylerin çok yoğunmu ayva tüylerimi yoksa siyah tüylermi? sonucu hemen anlamazsın cnm bi kaçgün geçsin öyle alırsın sonucu,, umarım reaksiyon göstermes..
Mübeccel Hanım çok tatlı dillidir. Çok iddialıdır tüyleri bitireceği konusunda ama sonuç fiyasko. Eğer bitmez tükenmez sabrınız varsa (Her hafta oraya gideceksin, randevularına saatinde alınmayacaksın), hesabını yapmayacağın kadar paranız varsa ve bir de bunların sonucunda tek bir tüyün bile bitmemesine razıysanız gidebilirsiniz. Bunları 8 aylık bir tecrübe sonucunda söylüyorum.
Şu an Edaya gidiyorum. Kol ve bacaklarım için.. Çok memnunum. Seans aralıklarım 30-40 gün. 5. seansta çok çok az kaldılar.
şanslısın ozaman :) bnm ful ayva tüyü ama dokunmuyorum boynumda yanaklarımda ve çenemde sarı sarı tüyler var ama bu sadece çeneme uygulattığım iğneli epilasyondan sonraki süreçte oralara asla dokundurtmamaya karar verdim,, zaten en son gittiğim yerdeki kadın bunlarla uğraşılmaz dedi dokunma oralara dedi iyi bi uzman bulursam belki ama uzak bir ihtimal,, bnde face den görüşmüştüm sevilay hanımla,, sevimli bi kadına benziyor.. tabi teknologun sonucunu biraz beklemek lazım,, hemen atlamayalım :)))
evet canımm kendisi ölee sölüyorr ..ama tek seferde bitmeyeceğinide sölediği için takıldım ben..birde kılları çekrken bir kısmı çekilirkenn hissettim oyüzden sonucu beklemeden yorum yapmak istemiyorumm..makineside yurt dışından gelmee...bunuda zöellikle sölemişti..son çıkan makinelerdee..en azz hasarlaa kılları yok etmek için kullanılanlardaan....dur bakalaımmm sonucu bir göreyimmm herkese tavsiye edeceğim yada etmeyeceğimm...şuan beklemedeyimm...
biologsnnr son durumlar nasıl cnm? yanlış hatrlamıyorsam mübeccel hanıma minik bi bölgene yaptrmıştın,, reaksiyon gösterdimi?
Ve Teknolog sende durumlar nedir cnm :)
biologsnnr son durumlar nasıl cnm? yanlış hatrlamıyorsam mübeccel hanıma minik bi bölgene yaptrmıştın,, reaksiyon gösterdimi?
Ve Teknolog sende durumlar nedir cnm :)