İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
o nasıl bişi cnm :S banada en son gttiğim yerde bi jel sürdü sonra çeneme bi aletle masaj yaptı aynen elektrk çarpar gibi oluodu :)))

akım derken canımm iğnelide verilen akımm..yani normal cınbızla aldığımız gün gibi çıkmaz akım verildi sonuçta onu demek istedimm...

herkese merhaba
yazılanları biraz okudum
eda hanım ve sevilay hanımdan memnun olanlar var
ama eda hanımla ilgili tereddütler de var
ben bel ve göbek kısmına yaptıracağım acaba hangisini tavsiye edersiniz bana
tabiki aslında gidip küçük bölgelerde denemek lazım ama benim hiç zamanım olmuyor
seanslara bile zaman bulup gidebilecek miyim emin değilim
sevilay hanım daha baskın görünüyor şu an acaba nasıl ualaşabileceğim konusunda yardımcı olur musunuz teşekkürler herkese
inşallah hepimiz de kurtuluruz değer çektiklerimize

canım sevilay hanıma ilk giden benim henüz tavsiye etmiyorummm...
deneme aşamasındayım sonra tavsiye edeceğimm....ben gittiğim için giden ve sanırım ona gideceğim diyen de bir kişi varr...ben beklemedeyim duruma göree tavsiye edeceğim..

yinede gitmek istersen googleye sevilay make up yaz teli adresi var hiltonun tam karşısında yeri...

arabayla gidersen hilton otoparkına giriş yapabiliyorsunn...

hmm o kadar acil değil zaten sanırım bekleyebilirim biraz daha :)
o zaman burayı takip ediyorum senden haber bekliyorum ben de
haziranda düğünüm var da düğünden önce iki seans falan yapabilsek bitecek zaten inşallah

canım ben de gittim sevilay hanıma ama benim acelem var o yüzden teknolog'un sonucunu beklemeden gitmek istedim. zaten 3 ihtimal vardı eda hanım mübeccel hanım ve sevilay hanım.. eda hanımla ilgili arkadaşların tecrübelerinden ve bizzat gidip görüştükten sonra ben de uyandırdığı olumsuz izlenimden ötürü onu eledim. mübeccel hanıma gittim deneme yaptırdım ama hem çok içime sinmediği için hem de burdaki arkadaşların daha önce de deneyip pek sonuç alamamasından dolayı sevilay hanımı denemek istedim. sevilay hanım kendine çok güveniyo ve bende de güven oluşturdu o yüzden oraya gitmeye karar verdim. cuma günü yaptırdım yüz bölgeme bakalım ne olacak ama şunu söyleyebilirim şimdilik herhangi bir alerji ya da reaksiyon oluşmadı bakalım bi iki seans gittikten sona azalma konusunda bilgilendiririm sizi..

cnm teknolog tüylerimi çekerken bazılarını hissettim demişti,, sende cımbızla çekilirken hissetnmi sevilay hanımda? birde hangi bölgene yapptrdın yüzünde? çok yğunmuydu? birde hangi tür iğne kullandı? yani iğne konusunda bilgilendrdimi seni? altın uçlu falan vs vs die

Son düzenleme:

valla canım bazen hissettim. ben boyunda ve favori bölgesinde yaptırdım benim biraz aralıklıydılar ama öyle olsa da kalın kıl haline gelmişti bi çoğu.. iğne olarak da nemecron iğne kullandığını söyledi..

merhaba,
son birkaç yıldır muhtelif yerlerde iğneli epilasyon yaptırıyordum ve sözde iz bırakmaksızın iyileşecek kabuklanmanın, epilasyonun doğal neticesi olduğuna çoğunuz gibi ben de inandırıldım. ne yazık ki 1,5 yıl önce bacaklarıma 2 seans yaptırdığım epilasyonun izlerini az da olsa hala taşıyorum. bacağın geniş bir uygulama alanı oluşundan dakikası 50 kuruşluk epilasyon bana oldukça makul görünmüştü ancak sonuçları bana oldukça pahalıya mal oldu. yanlış anlaşılmak istemiyorum, elbette bu fiyata çok başarılı epilasyon yapan kimseler de vardır; fakat maalesef ben denk gelmedim.
bu kış favori ve çene bölgemde belirginleşen tüyleri farkettim. daha önce böyle bir problemim olmadığından yüzüme hiçbir uygulama yaptırmamıştım. ağda ve ipin sivilce yaptığından, lazerin ise tüyleri kalınlaştırdığından haberdardım. tek çözüm iğneli epilasyondu, ancak tecrübe ettiklerimden ötürü önceleri cesaret edemedim. daha sonra çok kapsamlı bir araştırma yaptım, bu uygulmayla ilgili bulduğum herşeyi okudum. başarılı epilasyonda en büyük pay elbette işlemi yapan kişideydi ancak iğnenin de rolü büyüktü. bu nedenle daha önce kullandığım altın ve gümüş iğneler yerine izoleli iğneyi tercih edecektim. bu tip iğnelerin özelliği akımın iğnenin ucundan direk olarak kıl köküne iletiliyor ve doku tahribatının bu şekilde önleniyor oluşu. birçok yorum okudum ve methedilen hemen hemen herkesle telefon görüşmesi yaptım ve bu forumda ismini şu an hatırlamadığım bir kullanıcının annesine yüzüne yapılan epilasyondan övgüyle bahsetmesi vesilesiyle güngör hanım ile tanışmış oldum. kendisine işlem yaptırmak istediğim bölgenin yüzüm olduğunu, bu nedenle herhangi bir iz kalma riskinden ötürü ne kadar tedirgin olduğumu anlattım. o da izoleli iğne kullandığı için kesinlikle kabuklanma olmayacağı bu nedenle de iz kalmayacağı konusunda beni ikna etti. yalnızca 5 dakikalık bir deneme işlemi için randevu aldım.kendisi iğneyi 20 liraya satıyordu ancak ben sıhhiye ilkiz sokak'ta bir kozmetikçiden aynı iğneyi 10 liraya satın aldım. kozmetikçinin adını ve iğnenin markasını hatırlamıyorum ancak en kısa sürede öğrenip yazacağım. tunalı cad. 90/6 adresine gittim (umarım adres yazmak yasak değildir) yüzümdeki tüyler ince olduğundan ve daha önce bir işlem görmediğinden 1-2 sensta biteceğini söyledi ve işleme başladı. kaç akımla çalıştığını sordum ve 7 dediğinde çok telaşladım, çünkü koltukaltımda 7 ile çalışılmıştı. ancak hiçbir problem olmayacağını söyledi ve 5 dakika sonra bitirdi. hepinizin bildiği gibi 24 saat su ya da alkol sürülmemesi gerektiğini söyledi. dakikası 1 liradan, toplam 5 lira ödedim. evde işlem yapılan bölgeye silverdin kremle masaj yaptım. arkadaşlar benim için bir ilkti; kızarıklıklar 7lik akıma rağmen 2-3 saat içinde kayboldu, ertesi gün, sonraki gün, ondan sonraki gün bir tane bile kabuk oluşmadı yüzümde! hemen bir randevu daha aldım. yüz bölgesi hassas olduğu için 15er dakikalık seanslar yapalım dedi güngör hanım. 3 seans gittim, ne çenemde ne de favori bölgemde 1 tane bile kabuk olmadı. üstelik aradan 1,5 aydan fazla zamn geçmesine karşın işlem yapılan yerlerde hiç tüy çıkmadı. daha önce yapılan neredeyse her işlemin izlerini muhtelif yerlerinde taşıyan benim gibi biri için bu gerçekten şahane bir şey!!
bu benim foruma ilk yazışım ve yeni olduğum için tam bilmiyorum, ancak telefon vermek yasak olduğundan arkadaşlar birbirlerini özel mesajla bilgilendiriyorlar sanırım. ilgilenen olursa özelden telefonunu da verebilirim.
yalnızca bu konu başlığında meramımı anlatabilmek ve belki birilerine yardımcı olabilmek adına üyeliğimi aktif hale getirdim. güngör hanım ile herhangi bir bağım ya da çıkar ilişkim elbette yok. yalnızca yüklenen fotoğrafların ve maruz kalınanların vehametinden (ki inanın hepsi benm de başıma geldi) bunu sizle paylaşmak istedim. lütfen sizi kandırmalarına daha fazla izin vermeyin arkadaşlar, kabuklanma, iltihaplanma ve bunlar sonucu iz kalması durumları iğneli epilasyonun olmazsa olmazı ya da kaçınılmaz sonucu değil...

canım çok teşekürler en ince ayrıntıına kadar anlatmısınn..

ben şaun yeni bir yere gidiyorum ama güngör hanımıda denemek isterimm..

banada özelden bilgi verirsen sevinirimmmm......herkes adına ve kendimadına çok teşekür ediorumm...

bunca mağdur varken doğru kişi umarım güngör hanımdırr.....

rica ederim, ne demek. uzun zamandır paylaşmak istiyordum ancak sonuçlardan emin olmadan yorum yapmak istemedim.

başarısız iğneli epilasyon mağduru herkese şiddetle tavsiye ediyorum. en azından benim yaptığım gibi sadece 5 dakikalık bir deneme işlemi için gidin, böylelikle fikir edinmiş olursunuz.

teknolog sana numarayı özelden yollamaya çalıştım ama özel mesaj yollayabilmek için en az 100 mesaj yazmış olmak gerekiyormuş ve yukarıdaki benim ilk mesajımdı başka bir yol var mı bilmiyorum?? olduramazsak yukarıdaki mesajımda adresi verdim, fırsat bulabilirsen bir gün uğrayabilirsin. yanılmıyorsam güngör hanım akşam 7'ye kadar orada ve sadece pazarları çalışmıyor.

beren saol canımmmm biraz araştırın netten buldumm..
hem kuaö hem güzellik salonu sanırımm...
telefonunua bldum....H ile başlayan salon deilmi??

mark&spencr karşısı olsa gerekk..

saol iyi niyetin içinn..

sevilay hanım yada eda hanım pazar günleri çalışıyor mu acaba?
yada haftaiçi akşam kaça kadar çalışıyor?
bilgisi olan var mı?

Eda Pazarları çalışmıyor. Hafta içi de 19.00 a kadar falan çalışıyor.

sevilay hanıma cumartesi gitmiştim ben akşam 7 ye kadar açık sanırım pazar gününü bilmiyorum ama büyük büyük ihtimal açık olsa gerek....

merhaba bişey sormak istiyorum koltuk altı ve bacak bölgenizi iğneliyle kaç seansta bitirdiniz ve tamamen bittimi teşekkürler

lütfeeen banada özelden yazabilirmisin güngör hanımın çalıştığı yerin adını ve tel numarasını.bende yüzüme iğneli epilasyon yaptırıyorum ve sanırım iz kalcak özelden msjda atamıyorum ama senden bekliyorum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…