canım bılemıyorum doktorun edigiklerı ne kadar dogru... bende hormon bozuklugu yok bu arada... bide doktor hormon bozuklugu varsa gerı gelır falan demedi... sadece iğnelide geri gelir tüyler dedi... inşallah dogru değildir dedikleri
kızlar valla bende çok şaşıdım çok güvendiğim bı dermatolog fatma yıldız... sonuç aldıgımı soledım hepsi geri gelir dedi... şok oldum... dokunma yuzune ne lazer nede iğneli epilasyon yapdır dedi... sivilcelerın bu yuzden çıkmış ve iz kalır tüylerınde geri gelecek zaten dedi :85: şok oldum...
kızlar valla bende çok şaşıdım çok güvendiğim bı dermatolog fatma yıldız... sonuç aldıgımı soledım hepsi geri gelir dedi... şok oldum... dokunma yuzune ne lazer nede iğneli epilasyon yapdır dedi... sivilcelerın bu yuzden çıkmış ve iz kalır tüylerınde geri gelecek zaten dedi :85: şok oldum...
arkadaşlar bıktım şu kıldan tüyden :95:
kıl yumağından farksızım :96:
yazdığınız tüm mesajları baştan sona kadar okudum.
çok korkuyorum.
ben sizin kadar cesaretli değilim maalesef
kol-bacak-genital ve koltuk altı için alecandrite lazer yaptırıcam.
ama yüz-sırt-karın-göğüs ne olucak bilmiyorum. iğneli düşünüyordum ama cesaretim yok.
sizlerde son durum nasıl, yazmayı bırakmışsınız
alex in candela markası çok etkili ama odaa saece bacak genital ve kol at içinn..
kol için yüz için lazerrin bir etkisi yok aksine yüzdee çoğaltma yapıyorrr...
umarım kurtulursunn illet şeylerden sevgiler.
teşekkür ederim cevap verdiğin için, araştırıcam dediğin aletide
senin iğneli eğilasyon nasıl gidiyor peki?
sivilcelerin ve izlerin geçti mi? umarım geçiştir
çok iyi takip etmişsin cidden evet cnm sivilce iğne izleride geçti ve ben enrdeyse 3 ay 4 aya girdi gidemedimm...bebeğim var 2.5 yaşında birde okullar tatildi büyüklerde evdeydi gitmek kısmet olmadı felann....yapılanlar çıkmadıı bir kez daha gitsem bişeyim kalmayacak gibi ama gidemedimm...bu hafta gideceğim diyorum hep bişey çıkıyorr inşallah yakın zmanda gidip yaz gelemden bitireceğimm..
izlerim geçti çok hafif belli oluyorlar dikkat edince oda zmanla geçer snaırım...ben memnunummm lazerde ben 3 ay bekleyecem mümkün deil ormana dönerdimm....
umarım sende çözüm bulursun cnm..
Eki Görüntüle 144956 Eki Görüntüle 144953
evet yakından ve hiç bişey yok suratımda iki beyaz çıkan kılım varrr ilginçtir sonradan çıktılarr....yaındna belli oluyorlarr...yakın plan ama çok belli olmamış tüylerr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?