İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlar simdi koltukalti igneli epilasyondan geliyorum. 20 dakika surdu dakikasi 75 kurus. gelismeleri yazacagim, bu tarihi unutmiyim diye bu mesaji yaziorum

BENCE GERİ GELMEZ TÜYLER ÖYLE OLSA YILLARDIR KİMSE YAPTIRMAZDI BU İĞNELİ EPİLASYONU. tANIDIĞIM BİR İVAR 25 SENE ÖNCE YAPTIRMIŞ YÜZ VE KOLLARINA. şUAN HİÇ TÜYÜ YOK

yok cnm sende hormon bozukluğu var diye sölemedim,,genel olarak hormon bozukluğu yaşayan insanlarda iğneli epi. ve lazerin etkisi yok diye biliyorum... biz adet düzenszliği yaşadığımız için ya bizimkiside etki etmezmiki yaa ( off kafamı kurcalayan okdr çok soru varki,, bide çenemde habire sivilce çıkıyor deli olcam artık bide dokununca acıyan cinslerden :S pembeliklerde geçmedi,,biraz iileşmesini beklicem busefer gtmek için...

İnsanların almış oldukları eğitime, mesleki başarılarına her zaman saygı duyarım.Bu uğurda gösterilen çaba ,harcanan zaman ve enerji takdir edilmek zorundadır. Ancak bu düzeye ulaşmış kişilerin sarf ettikleri gerçekle bağdaşmayan ifadelerin toplum da bu saygının azalmasına neden olması kaçınılmazdır. Bahsettiğiniz doktor hanımı tanımadığım için söylediklerinize cevap yazmadan önce internet sayfasına girip inceleme ihtiyacı duydum ve faaliyet alanlarında lazer epilasyonun da olduğunu görünce gerçekten çok üzüldüm. Eğitimi, dolayısı ile de bilgi anlamında benim kendisi ile karşılaştırabilmem mümkün değil ama iğneli epilasyon neticeleri konusunda 25 yıllık bir deneyimim var yani gözlemleme konusunda da benim çok net bir üstünlüğüm var. Bu üstünlüğüme dayanarak çok net ifade ediyorum ki kendisinin bu konudaki ifadesini kesin bir dille reddediyorum. Ancak hemen ilave etmek isterimki bu sadece kendi uygulamalarım için geçerli. Yani doktor hanım bu konudaki herhangi bir bilgisine dayanarak değil de sadece duyduğu yanlış uygulamalar nedeniyle bu ifadeyi kullanmışta olabilir. Ama bu durumda da konumu nedeniyle böyle bir ifade kullanmış olmasını hiç etik bulmadığımı söylemek zorundayım. Uzun lafın kısası arkadaşlar, işinin ehli bir uzman elinde iğneli epilasyon yöntemi ile uygulama yaptıran hiç kimse yıllar sonra dahi olsa aynı husus ile tekrar uğraşmak zorunda kalmamıştır, kalmayacaktır da. Eğer 25 yıllık meslek yaşantım boyunca bu şekilde menfi tek bir durumla karşılaşmış, tek bir şikayet almış olsaydım en azından doktor hanımın konumuna olan saygımdan dolayı burada cevap yazmazdım. Ama yazıyorum çünki bu ifadenin doğru olmadığını kesin olarak biliyorum. Herkese iyi akşamlar.

aysel hanım diğer konunuzda sormuş bulundummm
siz burda yazmışsınız nasıl sevindim anlatamam..
nedne böyle şeyler söylerler analamış değilimm..
açıklamanız için teşekürlerr.....

Canım o zaten iğneli yapmıyor. lazer de yüzde sonuç vermiyor. diode lazerin yüzde etkili olduğu söyleniyor-bu lazerle yüzümü yaptırırken yapan kız sol şakağımı yaktı, lekesi duruyor hala- kıl kökleri yüzde daha derinde olduğu için bayağı uğraştırıyormuş, ee haliyle yüzü hassaslaştırıyor. iğnelinin yüzde uygulanması da burdaki paylaşımlara bakılırsa bayağı cesaret istiyor. kökler derin olduğu için yüksek akım veriliyor heralde, sonuçta leke oluşuyor. belki senin yüz cildin hassaslaşmış olduğu için, yaptırma, demiş olabilir.

aysel abla açıklaman için çok teşekkür ederim... içime su serpdın...
çok teşekkür ederiz...

arkadaşlar bıktım şu kıldan tüyden :95:
kıl yumağından farksızım :96:
yazdığınız tüm mesajları baştan sona kadar okudum.
çok korkuyorum.
ben sizin kadar cesaretli değilim maalesef
kol-bacak-genital ve koltuk altı için alecandrite lazer yaptırıcam.
ama yüz-sırt-karın-göğüs ne olucak bilmiyorum. iğneli düşünüyordum ama cesaretim yok.
sizlerde son durum nasıl, yazmayı bırakmışsınız

alex in candela markası çok etkili ama odaa saece bacak genital ve kol at içinn..

kol için yüz için lazerrin bir etkisi yok aksine yüzdee çoğaltma yapıyorrr...
umarım kurtulursunn illet şeylerden sevgiler.

alex in candela markası çok etkili ama odaa saece bacak genital ve kol at içinn..

kol için yüz için lazerrin bir etkisi yok aksine yüzdee çoğaltma yapıyorrr...
umarım kurtulursunn illet şeylerden sevgiler.

teşekkür ederim cevap verdiğin için, araştırıcam dediğin aletide
senin iğneli eğilasyon nasıl gidiyor peki?
sivilcelerin ve izlerin geçti mi? umarım geçiştir

teşekkür ederim cevap verdiğin için, araştırıcam dediğin aletide
senin iğneli eğilasyon nasıl gidiyor peki?
sivilcelerin ve izlerin geçti mi? umarım geçiştir

çok iyi takip etmişsin cidden evet cnm sivilce iğne izleride geçti ve ben enrdeyse 3 ay 4 aya girdi gidemedimm...bebeğim var 2.5 yaşında birde okullar tatildi büyüklerde evdeydi gitmek kısmet olmadı felann....yapılanlar çıkmadıı bir kez daha gitsem bişeyim kalmayacak gibi ama gidemedimm...bu hafta gideceğim diyorum hep bişey çıkıyorr inşallah yakın zmanda gidip yaz gelemden bitireceğimm..

izlerim geçti çok hafif belli oluyorlar dikkat edince oda zmanla geçer snaırım...ben memnunummm lazerde ben 3 ay bekleyecem mümkün deil ormana dönerdimm....

umarım sende çözüm bulursun cnm..

çok sevindim senin adınaaa:13:
evet küçük bebeğinin de olduğunu biliyorum allah bağışlasın
inşallah en kısa zamanda fırsat bulup seansına gidebilirsin ve umarım bu gideceğinde son seansın olur. tüüüm kıl tüy derdinden ömür boyu kurtulursuuun inşallah
bu arada uygun olduğun bi zaman yüzünün son halinin fotoğrafını koyarsan çok mutlu olurum inan?
hala eda hanıma gidiyorsun değil mii?
acaba kujum incir ve selinas falan da hala eda hanıma gitmeye devam ediyolarmı kii, bir bilgin var mı???

canım kujum daha geçen hafta gitti diğerlerini bilmiyorumm....yüz resmimi koyayım cnm hatta banyo yaptımmm suratımda hiç bişey yok aktara bilirsem resim ekleyeyim sanaa..

evet yakından ve hiç bişey yok suratımda iki beyaz çıkan kılım varrr ilginçtir sonradan çıktılarr....yaındna belli oluyorlarr...yakın plan ama çok belli olmamış tüylerr..

hiç bişşşiii kalmamııııııııııış
ne sivilce ne iz, ne tüy ne de kıl.. hiç hiç bişşi kalmamışş

maşallah maşallaaah
ayy çok sevindim senin adınaaaa
darısı benim ve kıl-tüy sorunu olan herkesin başınaaa

göründüğü gibi hiç kıl yok mu yoksa varda görünmuyo mu fotograftan dolayı... sivilceler yok ama çok guzel benım yuzum bu sefer daha çok sivilcelendı

kujum resimlerde görünmüyorr normald eyakından bakıldığında var tabiki yoksa niye gideyimm iğneliye isteyeyimm daha doğrusu..makinee kötü çekiyorr....yenisi gelince çekerim yinee..

ama sivilce ve izlerim gerçektenn çook farkedilmiyor hatta yok denecek akdar azlarr...

ama kıl var yok diyemem ben zaten bıyık ve dudak kenarlarını yaptırmamaıştımm..
ama diğer kızımalrda eksisi gibi aşırı deil..yani pondoten sürdümdede pek fardeilmiyorr cnmm...

sen endne yine çok sivilcelendin bakim çokmu tepki veriyorr iğnemi değiştirsen acaba?

evet tesadüfen karşıladık incirin sabrına hayran kaldım dogrusu... benım nıye bole oldu anlamadım çok tepki veriyo foto koymayı bılsem koyardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…