İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım kujum daha geçen hafta gitti diğerlerini bilmiyorumm....yüz resmimi koyayım cnm hatta banyo yaptımmm suratımda hiç bişey yok aktara bilirsem resim ekleyeyim sanaa..

Cnm kaç seans gittin ve bu hale geldi? çok yoğunmuydu tüylerin? bnmkiler çok yoğun ve çenemde 10 15 tüy hariç diğerleri ayva tüyleri al al bitiremezler kesin die yaptrmıyorum sadece çeneme yaptrdım.. ondada haftada 1 fırtlıyorlar yaa anlamadım gitti şimdi biraz çenemin iileşmesini bekliorum 1 ay oldu hala kırmızılıklar gtmedi leke kalıcak die korkuyorum :S

Selam, Yıllardır tüylerinden kurtulmaya çalışan ve türlü yöntemler deneyen biri olarak son olarak iğneli epilasyonu düşünüyorum bu yüzden bütün yazılanları okudum.Peki rahatladım mı? Hayır. Kafam daha karıştı. Uzun süre sivilce tedavisi görüp cildimi düzelttikten sonra tüylerden kurtulma pahasına tekrar sivilce edinmek istemiyorum, okuduğum kadarıyla (özellikle son mesajlarda) sivilce şikayeti var buna delik ve izler de ekleniyor. Şimdi hangi cesaretle gideyim iğneliye? Oysa ne kadar da sevinmiştim baştaki mesajları okuyunca, yine hüsran yine hüsran offfffffffffffffffffff Mübeccel Hanım'ı düşündüm önce okurken sonra baktım mağdurları çok, bu kez Eda hanımı herkes övünce oradan heyecanlandım ama biraz daha okuyunca gördüm ki sivilce, delik, iz. E e şimdi ne yapalım? Lütfen Ankara'da kesinlikle güveneceğimiz, daha önce yaptıran bitiren ve memnun kalanlar yardımcı olsun.

Aynen bnde senelerdr çekiyorum bu çileyi ( ve benimkiler çok yoğun.. çene bölgemde denedim Eda ablada ilk defa fakat bnde mi reaksiyon gösterdi bilmiorum,, cildim öyle sivilceli değildr bnm.. 1 ay oldu nerdeyse hala nokta nokta pembelikler duruyor... cildim çok hassas sanırım.. ama Eda abla işini kötü yapıyor diye demiyorum,, belki bnm cilt yapım hassasdır.. belki sende çok etkili olur ki etkili olanlarda var.. bnce yüzünde fazla görünmeyen bir bölgeye yaptr ilk önce ve reaksiyonuna göre devam edersin cnm.. eğer iyi bir yer bulursanda mutlaka haber et ,, çok ihtiyacımız var çünnkü buna...

Saman az önce Aysel Hanım'ın başlığına benim tüy serüveninin kısa bir tarihçesini yazdım (çene altımdaki durumu öğrenebilirsin oradan ) ve bazı sorular sordum. Bakalım ne yanıt verecek. Merakla bekliyorum.

Eda Hanım'a bir gitmeyi düşünüyorum ama özellikle kujum'un delik mağduriyeti gözümü korkuttu. Şimdi diyorum ki acaba Mübeccel Hanım'a gitsem lekeydi delikti uğraşmasam mı. Varsın uzun sürede yapsın. 4 günde bir sir ağda ile uğraşacağıma (evet inanılmaz en iyi ihtimalle haftada bir ağda yapmak zorundayım) ayda bir giderim ne yapayım, o kadar çaresizim. Artık bir ara öyle oldu ki lazerin ince tüyleri palazlandırdığını tecrübe ettiğim halde ve kesin çöözüm olmadığını gördüğüm halde yeter ki her hafta uğraşmayayım, artık elime sert sert batıklar gelmesin en azından diye yıllarca her ay epilasyona gitmeye razıydım o halde yani. Şimdi de bakıyorum Mübeccel Hanım'a yönelik şikayetler böyle kalıcı iz vsden değil de süreyi uzatması, geç sonuç elde etme falan, Eda Hanım ise hızlı, iyi deniliyor ama bu sivilce, leke, delik sorunları da sonradan onun yaptıklarında baş göstermiş. Böyle karşılaştırınca uzun olsun temiz olsun diye Mbeccel Hanım'ı düşünmüyor değilim. Siteyi o kadar okudum bu iki isim dışında bir alternatif de göremedimn ona yanarım. Bir allhın kulu yok mudur ya şuraya gittim, sorun yaşamadım, şimdi de tüylerim bitti, adresi de şudur diyen.

cnm Aysel Hanım'a yazdıklarını okudum,, seni çok iyi anlayabiliyorum,, özellikle insan psikolojisine kötü etkisi yokmu bu tüylerin,, resmen aynalara küstüryüor insanı.. dediğim gibi Eda Ablaya gidiceksen açık açık konuş anlat herşeyi,, küçük fazla görünmeyen bir bölgeye denettir cnm,, reaksiyon gösterirse başlamazsın,, göstermesse devam edersin,,Eda Abla evet çok hızlı işlem yapıyor öyle zaman geçireyimde para alıyım derdinde değil ama hızlı yapayım derkende cildin kötü olması sorunuda var,, yawaş yapan biri olur sonuç harikada olablr karar senin,,cildin çok hassas değidr iyi sonuç alırsın belki,, ama tüylerinin görünür vaziyyette olması gerekiyor iğneli epilasyonda.. sadece minik bir bölgeye yaptrmayı düşünüorsan ilk etapta ,,oyüzden hepsinin çıkmasını beklemene gerek yok cnmcım.. eğer yağlı bir cildin varsa ki bnm yağlı bir cildim var biraz reaksiyon gösteriyor gibime geliyor kendimde edindiğim tecrübelere dayanarak söylüyorum.. bnm daha öncede yazdığım gibi çene bölgeme yaptrmıştım ilk defa ocak ayında şubat sonu geldi 1 ay olcak nerdeyse hala kırmızılıklar var.. ama bu bendende kaynaklı olablr... dün biyerle görüştüm.. güzellk salonu.. kadın 1 tl ye yapıo.. cildime baktı ayva tüylerine zaten yaptrma dedi.. koyu olanları alırs dedi.. bu lekelere ne diyosunuz dedim.. onlar yanık falan değil iğne delik yerleri dedi :S yani delik delik kalmş öyle.. iyi koruman lazım zamanla geçer dedi.. bilmiyorum umarım öyle olur... bakalım bgn kadına çenemde çıkan 10 15 tüy var koyu siyah onları denettrcem,, eğer memnun kalırsam sizede tavsiye ederim cnm

merhabaaa
uzun bir aradan sonra en sonundaa epilasyona gidebildimm...
ilk gittiğim yer olan eda güzellik deil...
edadan sonuç almadınmı diye soran olursa aldım...vee yapılanların çoğu çıkmadı..
benim başka biryer deneme nedenin herkes resimleri görmüşürr çok reaksiyon vermesi sivilceler vs vs...

birde burayı deneycem bakalımm sonuçları yazacam bunu görev edindimmm..
uzun süre yazamayışım nedeni gidemememdi...

bu yer hiltonun hemen karşında sevilay make up diye ünlü mankenlerin makyajını filan yapan bir yerr aynen googleyede yazarsanız çıkar...adres tel var..

iğen 20 tl
dakikası 1,5 tl

65 tl ödedim ...yarım saat kadar çalışıldı...kaç akımla çalıştığını görmedim ve sormadımm..
sadece bana daha öncede bir defada bitecek diyee bişey olamaz sık aralıklarla gelirsen kıl kökü çok çabuk tahrip olur ve çıkmaz dedi... kıl kökü zayıflayıp en sonunda yok oluyormuşş..

kıllar incelerek çıkacaklar dedi.. ama yaparken çok cansızlar belki bu senasta yaptıklarım çıkmayabilir ayda ikincide biterr...bu senin horman yapınada bağlı dedi...

neysee yaparken iğnenin verdiği akım farklı geldi...sanki kök patlıyor gibi çıt diye sesler geliyordu diğeride öleydi ama bu farklıydı anlatamıyorumm denemek lazım..

ama tüylerin çekerken hissettiğimde oldu...

birde yüzü gereip çift el çalışıyor o güzel yanıydı..

birde cildim çok hassassazlaşmış öle söledi ama ben bildim bilelei en udak bişeyde zaten kabarırr...

bakım yapılması lazım dedi...bende tüyler bittikten sonra dedimmm:)))

işlem yapmadan önce yüzü bir suyla sildi...işlem bittikten sonra bir spreyle sildi..vee birr krem sürdü...

sadece çok belirgin olanları aldı...gerisini bir hafta sonra gel alalaım dedi...

bıyık ve dudak altına dokunmadık bile...

birazdan resim ekleyeceğim eski ilk yaptırdığım gibi bir ağırt tepki vermedi...kızarıklık var ama diğer yaptırdığım gibi deil..

zamanla olumlu olumsuz yazarımm...gelişmelerii..

diğer mesajjda bugün yapılmış halini ekleyeceğimmm....

umarım herkes biran önce kurtulurrr ..

bişey sormak istersenizz cevaplarımm..

hımm birde 12 saAT su değmeyecekk

birde sabah akşamm silverdin sür dedi...

buda epilasyondan sonraki resimler... kızlar yüüzm kremliydi çok parlamışşş dikakte almayın:))

Son düzenleme:
iyi yapmışssın valla,, en azından karşılaştırma seçeneğin olur,, sorun sendemi epilasyoncudamı die doğru bir karar inşallah ii sonuç alırsın,, buarda iğneyi illa onlarınmı vermesi gerekiyor,, yani kendi iğnemizle gidemiyormuyus?,, artık 1inde 1.5 uğunda da değilim yeterki kurtulayım die bakıyorum ve gerçekten işinin ehli biriyleryle karşılaşmak istiyorum (

günaydın kızlarrrr şimdide bugünn ne halde çektim diğer yaptırdığımla alakası yokk hiç belli bile olmuyor diyebilirim çok yakın çekim olduğu içinn pembelikler varr...çabuk toparlandı yüzümm...

ertesi gü karşılaştırması yaparsamm resmleri karşılaştırmalı ekleyeceğim bulabilirsemm...

Merhaba teknolog çok çok teşekkürler bilgiler için. Ben de hala yer araştırıyorum, farklı bir yer bulursam yazacağım. Ama sanırım Eda Hanım'a gitmeyeceğim. Bir arkadaşım daha var o da araştırıyor. Bu işin gerçekten çok emin ellerde yapılması gerekiyor, o yüzden biraz daha ucuz ya da hızlı diye riske girmek istemiyorum hiç. Umarım bu son yer senin için bu işe nokta koyacağın, kurtulacağın yer olur.

Ben bacaklara da yaptırmak istiyorum ama yaza çok da bir şey kalmadı ve benim üst bacakta da epey tüy var yani hepsini bitirmek mümkün olmaz sanırım. İğneli yaptırırken güneşe çıkılabiliyor mu? Yaza girerken son seansı yaptırdıktan sonra en erken ne zaman güneşe çıkılabilir bilginiz var mı? Bir de iğneli epilasyon yapılan yere sonradan ağda ya da jilet uygulanabilir mi, iğnelinin etkisi bozulur mu? Ona göre sanırım yalnızca yüze yaptıracağım bacakları eylüle erteleyeceğim, yok yukarıdakiler sorun değilse bacaklara da başlarım.

canım merhaba inşallah dediğin gibi son olurrrr canımm...
bakalım ilerleyen zman gösterecek...

canım bacak iiçin bence iğneli deil lazeri düşünn..

ben alt bacak koltuk altımı lazerle bitirdimm...
bacak için iğneli çok uzun bir vakit gerektirrir bence....
lazerde daha hızlı seansın biterrr çabuk ilerlersin kılın tenin uygunsa bence lazer.

ben yüzümü bitiremedim lzaerle üstelikte çoğaldı...

bird eyüz çok öenmli her an yüzümüze bakılıyorrrr insanınn sosyalleşmesini engelliyorr..

neyse canmm lazeri düşün derim..

bu arada eveet güneşten korunmak gerekiyorki izler olması yüzünd eoyüzden bu kış bend ebitirmek için uğraşıyorum yada yülksek faktörlü koruyucu kullanacaksınn...

Ya ben de bacaklar için lazeri düşünüyordum, yüze bir daha tövbe zaten. Ama bacakta işe yaradığını duydum, yaramayanlar da çok ama. Hatta bir yerle görüştüm tüm bacak 300 ya da 400 dediler. Valla ben artık lazere güvenemiyorum, her seans 400 verdikten sonra tekrar çıkabilir çünkü kim ne derse desin lazerin garantisi yok, çevremden de biliyorum. Benim üst bacak da dahil kalın ve siyah tüylerim zamanında çok jilet de vurdum çünkü. O yüzden lazer görebilir gibime geliyor ama bitmesi en azından 5 seans alsa (ki kesin alır) hele bir de para almak için uzattıkça uzatabilirler de en az 2000 lira veririm sonra tekrar çıkarsa at parayı çöpe. İğneli bacakta uzun sürecektir biliyorum ama kesin çözüm olacak güvenemeden 2000 vermektense kesin sonuca 4000 vermek daha mantıklı geliyor. Bunca yıl uğraştım biraz daha uğraşırım, acıya da katlanırım. Bilmiyorum ya bir yandan da yaza kadar lazerle epey yol alınır gibi de geliyor ama güvenemiyorum işte.

valla en yakın zamanda hayırlı haberlerini bekliyorum,, koca ankarada iyi bi yer bulamadıkya allahım deli oluyorum herkes işi ticarete dökmüş insan kandırma peşinde..

evet o sanırım canımmm sadeceee köküne akım gidiyormuşşş iğnenein her tarafına deil demişti sevilay hanım ama kesin olsun diye sorarımm...

Bnde nemectron kullanılıyorum,, ama bi epilasyoncu bana senin kıl tipine göre kalın bi iğne demşti :S bnm tüylerim çenemdeki sert 10 15 tüy hariç ayva tüyü,, o sert kıllarda cımbızla çekip kalınlaştrdığım kıllar.. bnde kendi iğnesini satmak için mi yapıyor acaba die düşünmştüm.. ama her yaptrdığım iğneli seansından sonra nokta nokta pembelikler delikler oluştu çenemde :S offf bunalım durumuna giricem nerdeyse :S senin tüylerinde ayva tüyü gibimiydi yoksa sert kıllarmıydı Teknolog,,2. günde yüzünde hç kırmızılık kalmamış,, resimden delik kırmızı nokta vs gibi şeylerde gözükmüyor.. sende Eda ablaya yaptrmıştın... sorun bndemi anlamıyorum ((

canımm ben çok dikka etttimmm...yüzümee...ilk zmanlar gerçekten köü idi ama ben kafaya taktımm bitecek diyee yüzümde iz kalması pek umrumda deildi...ama önce berabt yaralarr sonra biray sonrasında koca koca siivilceler inanılmazdı birde içinde sert mercimek tanesi kadar yağ bezeleri oluşuyordu....ogünler çok kötü idi....ama ben nerdeyse 4 ay bekledimmm bu seansa gitmek için aslında zman ayırıp gidemedim buda iyi oldu toparlandı yüzümmm...

hafif boynumda belli belirsiz izler varr...onuda hallederim nasılsaa....
valla cnm benim tüylerim çenemde 10 tane kadarr belirgin kılım vardı....diğerleri orta derece sayılırr..
zaten eda da yaptırdıkktan sonrada çoğu çıkmadı oda benimm avantajımdı..

birde cildimm çok hassas ama çabuk toparlıyor ve çabuk tolere ediyorr anladığı kadarıylaa...

bu yaptıdığımın sonucunu bilmiyorum ama diğerine kıyasla ne sivilce ne kabartı ne şişlik
ne yanık gibi izler hiç bişey yok şuan yüzümde....inşallah çıkmazlarda bölee giderrr...
çok mutlu olucam öle olursa canımm umarım güzel sonuç alır sizlere iyi bir yer bulmuş olurumm..

sevgiler..

ay inş. yaa nekdr sevindirik olurum anlatamam :)) hem senin adına hem kendi adımıza.. peki en son gittiğin yerdeki iğne 20 lira demişsin iğneyi kendimiz götüreblryormuyus yoksa ordan almak mı zorundayıs.. ve iğneyi işlem bitince atıyorlarmı?

canımmm getirebilirmiyim diye sormadım ben uğraşamazdımda...bir kabın içine koyup kendisi saklıyor bende kalsın iğnen dedi orda açtı sıfır iğneyii bir kaba koydu.... tekrar kullanacak atılmıyor yanii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…