canım kujum daha geçen hafta gitti diğerlerini bilmiyorumm....yüz resmimi koyayım cnm hatta banyo yaptımmm suratımda hiç bişey yok aktara bilirsem resim ekleyeyim sanaa..
merhabaaa
uzun bir aradan sonra en sonundaa epilasyona gidebildimm...
ilk gittiğim yer olan eda güzellik deil...
edadan sonuç almadınmı diye soran olursa aldım...vee yapılanların çoğu çıkmadı..
benim başka biryer deneme nedenin herkes resimleri görmüşürr çok reaksiyon vermesi sivilceler vs vs...
birde burayı deneycem bakalımm sonuçları yazacam bunu görev edindimmm..
uzun süre yazamayışım nedeni gidemememdi...
bu yer hiltonun hemen karşında sevilay make up diye ünlü mankenlerin makyajını filan yapan bir yerr aynen googleyede yazarsanız çıkar...adres tel var..
iğen 20 tl
dakikası 1,5 tl
65 tl ödedim ...yarım saat kadar çalışıldı...kaç akımla çalıştığını görmedim ve sormadımm..
sadece bana daha öncede bir defada bitecek diyee bişey olamaz sık aralıklarla gelirsen kıl kökü çok çabuk tahrip olur ve çıkmaz dedi... kıl kökü zayıflayıp en sonunda yok oluyormuşş..
kıllar incelerek çıkacaklar dedi.. ama yaparken çok cansızlar belki bu senasta yaptıklarım çıkmayabilir ayda ikincide biterr...bu senin horman yapınada bağlı dedi...
neysee yaparken iğnenin verdiği akım farklı geldi...sanki kök patlıyor gibi çıt diye sesler geliyordu diğeride öleydi ama bu farklıydı anlatamıyorumm denemek lazım..
ama tüylerin çekerken hissettiğimde oldu...
birde yüzü gereip çift el çalışıyor o güzel yanıydı..
birde cildim çok hassassazlaşmış öle söledi ama ben bildim bilelei en udak bişeyde zaten kabarırr...
bakım yapılması lazım dedi...bende tüyler bittikten sonra dedimmm:)))
işlem yapmadan önce yüzü bir suyla sildi...işlem bittikten sonra bir spreyle sildi..vee birr krem sürdü...
sadece çok belirgin olanları aldı...gerisini bir hafta sonra gel alalaım dedi...
bıyık ve dudak altına dokunmadık bile...
birazdan resim ekleyeceğim eski ilk yaptırdığım gibi bir ağırt tepki vermedi...kızarıklık var ama diğer yaptırdığım gibi deil..
zamanla olumlu olumsuz yazarımm...gelişmelerii..
diğer mesajjda bugün yapılmış halini ekleyeceğimmm....
umarım herkes biran önce kurtulurrr ..
bişey sormak istersenizz cevaplarımm..
hımm birde 12 saAT su değmeyecekk
birde sabah akşamm silverdin sür dedi...
canım merhaba inşallah dediğin gibi son olurrrr canımm...
bakalım ilerleyen zman gösterecek...
canım bacak iiçin bence iğneli deil lazeri düşünn..
ben alt bacak koltuk altımı lazerle bitirdimm...
bacak için iğneli çok uzun bir vakit gerektirrir bence....
lazerde daha hızlı seansın biterrr çabuk ilerlersin kılın tenin uygunsa bence lazer.
ben yüzümü bitiremedim lzaerle üstelikte çoğaldı...
bird eyüz çok öenmli her an yüzümüze bakılıyorrrr insanınn sosyalleşmesini engelliyorr..
neyse canmm lazeri düşün derim..
bu arada eveet güneşten korunmak gerekiyorki izler olması yüzünd eoyüzden bu kış bend ebitirmek için uğraşıyorum yada yülksek faktörlü koruyucu kullanacaksınn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?