- 1 Aralık 2019
- 217
- 91
- 98
- 27
Ben randevu aldım gideceğim ama habgi testleri istesem bilemiyorum tamBen de herkese bir soru sormak istiyorum. Tüm bu epilasyon macerasına başlamadan önce hormon testi yaptıran var mı? Tedavi görüp hormonlarını normal seviyeye getiren? Çünkü çoğumuzda erkek tipi tüylenme var ve istediğimiz kadar epilasyon yaptıralım olay hormonlarda bitiyor gibi geliyor bana. Hiçbir uzmanın bundan bahsettiğini duymadım. Acaba bu testi yaptırsaydık daha çabuk sonuç alıp daha ucuza mi mal olurdu diye düşünmeye başladım.Fikrinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Endokrinolog gerekli testleri isteyecektir diye düşünüyorum.Ben randevu aldım gideceğim ama habgi testleri istesem bilemiyorum tam
Kadın doğumdan aldım. Bir de şu 3 aşamalı iğneli epilasyon hakkında bir sey duydunuz muEndokrinolog gerekli testleri isteyecektir diye düşünüyorum.
Hangi bölümden randevu aldınız?
Hayır ilk defa duyuyorumKadın doğumdan aldım. Bir de şu 3 aşamalı iğneli epilasyon hakkında bir sey duydunuz mu
Ben gittim bir defa izleri kaldı 3-4 ayda anca gecti. Eli de yavastı kapıyı kilitlemedi sürekli orada çalışan kız girdi cıktı. Telefonla konustu ama süreye eklemedi. Evime yakın aslında ama malesef memnun kalmadım. Daha önce Güngör hanıma gittim tavsiye ederim.Sincan emel hanımı duydunuz mu hiç kızlar dakikası 4.5 tl ve 1 ay sonrasına randevu alınabiliyor. Ben aramaya çalıştım ama sanırım bu başlığa kimse yazmamış bulamadım. Hiç bileniniz duyanınız var mı ?
Ankarada güngör hanım var şimdi baktım fiyat listesine 3.60 olmusPiyasada 4 tl civarında güvenilir tavsiye edebileceğiniz bir uzman var mı ? Böyle olmuyor alternatif bulmam lazım.
Güngör hanımın saati 185 di 215 olmusJulia Hanım 1 kasım 2020 itibarı ile dakikasını 6.50 yapmış. Diğer bilindik iğneli yapan isimlerde de zam var mı ? Yazarsanız sevinirim.
Bakıma gerek yokki düzgün yaptıysa zaten hiç elleme bir sey sürme diyorlar.Peki iğneli epilasyon sonrası iz kalmaması için bakımı nasıl yaptınız?
Ben rose güzelliğe gittim iz kalmadı tavsiye ederimDudak üstüne Güngör hanıma giden var mı ya da baskasına ben hiç almadım bıyığımı çok ince benimkiler iz kalıyor mu dudak üstünde ?
Hangi iğne ile işlem gördünüz ?Ben rose güzelliğe gittim iz kalmadı tavsiye ederim
Kime gidiyordunuz?ben test yaptırdım herhangi bir sıkıntı çıkmadı ekimde 1 yılım dolucak iğneliye başlayı yüzde 20 azalma anca var.. Başka merkez arayışı içerisindeyim
sevda meşeciKime gidiyordunuz?
Güngör hanımdan memnun kalan varmı
Kizilayda ebru hanima gidiyorum. O kadar pişmanim ki anlatamam. Guler yüzlu tatli dilli biri insanligina dicek hic biseyim yok. Ama yaptiği işe dolu. Yüzümü resmen mahvetti. O tek tek ıgne delikleri o kadar belli ki, yüzümün rengi koyulaşti. Her yeri iz oldu. 15 kere 1 saatten az olmamak uzere gittim. Tek bir tüy bile azalmaz mi ? 7 aydir gidiyorum. 1 senede bitermiş anca. Julia hanimi netten takip ediyorum. Milletin ki 3 seansta bitiyor. Biyik bolgeme yaptirdim ebru hanima orasinda sorun yok. Akimi kil köküne vermedigini dusunuyorum. Julia hanimada randevu alinmiyor. Dakika ücretide almiş başini gitmiş. Başka yer araştiriyorum. Moralim acayip bozuk. Aynalardan bile nefret eder oldum.
Sincan emel hanımı duydunuz mu hiç kızlar dakikası 4.5 tl ve 1 ay sonrasına randevu alınabiliyor. Ben aramaya çalıştım ama sanırım bu başlığa kimse yazmamış bulamadım. Hiç bileniniz duyanınız var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?