Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da uzak ama güvenparktan 427-7'ye bindiğinde direk önünde bırakıyorPeki herkese sorum kabuklanma ne zaman geçiyo sizlerde
Bana çok uzak yoksa düşünmüyo değilim direk metro gidecek olsa bulurum da ayrancıya hiç gitmedim.
sincan için 4.5 tl çok.Sincan emel hanımı duydunuz mu hiç kızlar dakikası 4.5 tl ve 1 ay sonrasına randevu alınabiliyor. Ben aramaya çalıştım ama sanırım bu başlığa kimse yazmamış bulamadım. Hiç bileniniz duyanınız var mı ?
Bende birkaç aydır gidiyodum çok bi azalma olmadı gibi artık başka bir yer denemeye karar verdim zaten bana göre fiyatı çokHenüz Sonuç alamadıgım ne diyeyim bilemedim iz vs sorun yaşamadım ama cok memnunum diyemeyeceğim
Julia hanima gitsenizde bitmiyr 2 senedir gidiyorum 2ser saatten toplam 20 seans gittim. 3 seansta falan bitmis attiklari hikaye. Cunku 15 gunde seansa geliyolar azalmis gozukuyo ama iki uc ay bi gitmeyin bakın nasil cikiyorlar. Ebruya da 2 seans gittim 90 dk. Gitmez olaydim. 1 bucuk senedir yuzumde ybiraktigi izler delikler gecmedi ve ona gittigimden beri kirmizi gecmeyen iz cukur birakan sivilcelerim cikiyor. Suratim mahvoldu. Juliada zaten temiz almiyoKizilayda ebru hanima gidiyorum. O kadar pişmanim ki anlatamam. Guler yüzlu tatli dilli biri insanligina dicek hic biseyim yok. Ama yaptiği işe dolu. Yüzümü resmen mahvetti. O tek tek ıgne delikleri o kadar belli ki, yüzümün rengi koyulaşti. Her yeri iz oldu. 15 kere 1 saatten az olmamak uzere gittim. Tek bir tüy bile azalmaz mi ? 7 aydir gidiyorum. 1 senede bitermiş anca. Julia hanimi netten takip ediyorum. Milletin ki 3 seansta bitiyor. Biyik bolgeme yaptirdim ebru hanima orasinda sorun yok. Akimi kil köküne vermedigini dusunuyorum. Julia hanimada randevu alinmiyor. Dakika ücretide almiş başini gitmiş. Başka yer araştiriyorum. Moralim acayip bozuk. Aynalardan bile nefret eder oldum.
enteresan bu kadar sayfa yazıldı gerçekten bitti kurtuldum diyen görmedim neredeyseJulia hanima gitsenizde bitmiyr 2 senedir gidiyorum 2ser saatten toplam 20 seans gittim. 3 seansta falan bitmis attiklari hikaye. Cunku 15 gunde seansa geliyolar azalmis gozukuyo ama iki uc ay bi gitmeyin bakın nasil cikiyorlar. Ebruya da 2 seans gittim 90 dk. Gitmez olaydim. 1 bucuk senedir yuzumde ybiraktigi izler delikler gecmedi ve ona gittigimden beri kirmizi gecmeyen iz cukur birakan sivilcelerim cikiyor. Suratim mahvoldu. Juliada zaten temiz almiyo
Yok hayır gayet kalınlar da var yani anlamadım nasıl iş,bırakmayı düşünüyorum1 senede hatrı sayılır bitmesi gerekmez mi ya ince tüyler mi kaldı görünmeyen?
yorumlarınızın tümünü okudum. İlk once yüzunuze lazen yatırmışsınız,Kizilayda ebru hanima gidiyorum. O kadar pişmanim ki anlatamam. Guler yüzlu tatli dilli biri insanligina dicek hic biseyim yok. Ama yaptiği işe dolu. Yüzümü resmen mahvetti. O tek tek ıgne delikleri o kadar belli ki, yüzümün rengi koyulaşti. Her yeri iz oldu. 15 kere 1 saatten az olmamak uzere gittim. Tek bir tüy bile azalmaz mi ? 7 aydir gidiyorum. 1 senede bitermiş anca. Julia hanimi netten takip ediyorum. Milletin ki 3 seansta bitiyor. Biyik bolgeme yaptirdim ebru hanima orasinda sorun yok. Akimi kil köküne vermedigini dusunuyorum. Julia hanimada randevu alinmiyor. Dakika ücretide almiş başini gitmiş. Başka yer araştiriyorum. Moralim acayip bozuk. Aynalardan bile nefret eder oldum.
yorumlarınızın tümünü okudum. İlk once yüzunuze lazen yatırmışsınız,
Sonra iğneli yapıp oynamışsiniz,
Ve igneli lekelerinizin geçtiğini belirtmissiniz. Simdi tek sorun tüyünüz 15 defa da yüzünüz nasıl bitmedi çünkü diğerleri kendi hataniz.ebru hanim çok yoğun çalışıyor bitmiyorsa kim gidiyor
Merhaba bana da özelden yazabilir misiniz?Kuju, benim tunalı hilmi caddesi'nde gittiğim çok da güzel sonuç aldığım iğneli epilasyon yapan artık "gittiğim yer" diyemeyeceğim kadar da samimi olduğum bir yer var. Burada isim verebiliyor muyuz? Arkadaşlarıma da sürekli öneriyorum, hepimiz çok memnunuz. Senin için de memnun kalacağımdan eminim, kadın zaten epilasyon delisi :) Sonuç aldığını görmek onun için tek hedef, hem de garanti veriyor. Sana özelden adresini yazayım. Sevgiler.
Yaptirdim hormonal bi sorun yokBen de herkese bir soru sormak istiyorum. Tüm bu epilasyon macerasına başlamadan önce hormon testi yaptıran var mı? Tedavi görüp hormonlarını normal seviyeye getiren? Çünkü çoğumuzda erkek tipi tüylenme var ve istediğimiz kadar epilasyon yaptıralım olay hormonlarda bitiyor gibi geliyor bana. Hiçbir uzmanın bundan bahsettiğini duymadım. Acaba bu testi yaptırsaydık daha çabuk sonuç alıp daha ucuza mi mal olurdu diye düşünmeye başladım.Fikrinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Epilasyona başlamadan önce mi yaptırdınız?Yaptirdim hormonal bi sorun yok
Evet iki defa yaptırdım 6 ay araylaEpilasyona başlamadan önce mi yaptırdınız?
Kadin hastaliklarina da gittim yaptirdim endokronolojiye de gittim yaptırdım sikinti yokEvet iki defa yaptırdım 6 ay arayla
Ben de keşke yaptırsaydım diye düşünmeye başladım. Burada yazılanlar ve deneyimlerim bu kadar uzun sürmesinin normal olmadığını gösteriyor.Kadin hastaliklarina da gittim yaptirdim endokronolojiye de gittim yaptırdım sikinti yok
İçime doğdu yüzünüzle oynadığınız. Başka sayfalara yorum yazmissiniz hanımefendi. Yüzümle oynadım diyeYazdiğim mesajlari okudugunuzu söylemissiniz. Okuyupta anlamamissiniz galiba. Yüzümle oynayip oynamadiğimi nerden biliyorsunuz ? Ebru hanima gidipte tek bende mi leke oluşmuş yukarida yazilanlari iyi okuyun başka kisilerde de leke oluştuğu ve azalma olmadiği yaziyor.