Evet hiç konforlu değil hem can acıtıyor hemde tertemiz çıkmıyorsun .Uyuşturucu kremlerin fiyatları da çok uçuk ,dişçide 15 tl uyuşturuyor dudak üstü için oda sürekli sürekli zararlı . İnce tüylerle ilgilenmiyorlar zaten ne olacak böyle bilmiyorum bitse bariBu artan fiyatlarda burda isim verme olayının çok büyük payı var hepimizin payı var yani.ozelden yazsak belki daha farklı olurdu hem fiyatlandırma hem memnun oldugumuz kişileri.ne kadar reklam o kadar yarış o kadar para malesef..surda iki yıl önce bu kadar bilinen popüler bir şey değildi kaldi ki lazerin konforunu sağlayan bir uygulama da değil.hem acılı hem konforsuz pürü pak çıkmıyoruz işlemden yani çok modern bir uygulama değil neden bu kadar popülarite kazandığı ortada.artisi tetiklenme yapmaması ama yara kabuk izinden dolayı kimsenin cesaret edemediği bir işlemdi ne ara modern işlem halini alıp lazeri geçti anlayamadım.bir yıl içinde %50 zam nedir lazer daha uygun şuan geniş yerler için düşününce.ki küçük bir dudak üstü bölgesi bile dksi 3 TL iken bile bin lirayı aşıyor kol bacağı düşünemiyorum.is bilmeyen eli yavaş insanlar 5 liraya yapıyormuş deyip zam yapan kişiyi 3,5 TL ye yapan kişiyle kıyasladm yarısı kadar alamadığını da gördüm.bunun başka açıklaması yok fiyatlandırma rekabetten ve haberdar olunmasından.kimse diğer uzmanı tanımadığını söylüyor buna hiç inanmıyorum nedense.
Duygularima tercuman oldunuz. Herseyi soylediniz cok cok haklisiniz. Ayni karardayim sizinle. Harfine haklisinjzBir sene dudak üstü tüylerimle gezmek zorunda kaldım müdahale edemiyosunuz randevu bulamıyorsunuz bulsanız dahi diğer aya kadar illaki uzuyor o tüylerle insan içine çıkıyorsunuz.izler geçiyor tüyler geliyor.ince tüyleri de almaya yeltenmiyor çoğu sarı sarı yoğun incelmiş bırakılmış tüylerle kalıyorsunuz.tuylerin çok ince iz kalır alırsam deniyo anlamadığım zaten ince ve sarı! Tüyler için tek çözüm bu değil miydi?bu kadar handikapi varken neden bu pes peşe gelen zamlar anlamak mümkün değil.dogru lazerle pürü pak gezen insanlara baktıkça nafile bi çabaya girmiş gibi hissediyorum.bir insanda etki eden diğerinde neden tetikleme yapıyor bence lazer çeşidiyle ve o kişinin hormonlaryla alakalı bi durum.bu da bir yaniltmaca bence kati bir kural gibi belletilen.dusununce medyada çalışan hangi insan igneliye gitmiştir ki hepsi anadan doğma pürü pak mı neden onlarda mağduriyet tabloları göremiyoruz.bu işi bilene gitmekle alakalı aksini düşünemiyorum.
Duygularima tercuman oldunuz. Herseyi soylediniz cok cok haklisiniz. Ayni karardayim sizinle. Harfine haklisinjz
Oyle tabikii prostesto edipde hepimiz bi gitmeyi biraksak bak nasil o fiyati yariya cekiyorlarDönüp dolaşıp aynı şeyleri söylüyoruz ama boşa söylüyoruz bence.
Izmirdeyim, botox icin kimi onerirsiniz, yaptiranlar nekadr memnun1 ay önce iğneliye gitmiştim 2 seans ama sanki pek fark yok gibi,üstelik hiç ellemememe ve kremi düzenli kullanmış olmama rağmen kabukları kopartılmış yara gibi yer yer izler var umarım geçerben mi çok şey bekledim diyorum ama bana söylenen ölçüde bir azalma olmadığına eminim..
yine de pes etmiyorum,buradaki tavsiylere göre - olursa tabii - yeni merkez bulup denemek istiyorum
Bende zamdan şikayetciyim ve rose güzellik salonunu denemeyi düşünüyorum memnun kalırsam yazarım kızlarPiyasada 4 tl civarında güvenilir tavsiye edebileceğiniz bir uzman var mı ? Böyle olmuyor alternatif bulmam lazım.
Sizi cok iyi anliyorum 2 senedir gidiyorum ve bitmiyo hep basa dönüyorum çıkmaza girdim resmen. Bide yuzum iz cukur sivilce oldu igneliden onlarla başım dertte. Fiyatlsrda uctuOf o kadar daraldım ki buraya yazmak istedim, neden bitmiyor bu tüyler ya.. Sıkıldım ne kadar sabır isteyen bir iş umarım sabrımıza değer 1 yıl olucak nerdeyse ama sanki elimde 0 ... arara hepinize oluyordur aynaya bakıp of napıcam dediğiniz zamanlar.. o anın en dinindeyim(
Evet evet benim de sivilcelenme oluyo yaptırınca hep.. 2 yıl cok uzun bir süreSizi cok iyi anliyorum 2 senedir gidiyorum ve bitmiyo hep basa dönüyorum çıkmaza girdim resmen. Bide yuzum iz cukur sivilce oldu igneliden onlarla başım dertte. Fiyatlsrda uctu
15 dk kisa bi sure ben hep 2 saat 1 saat falan gitrim ama sık gitmedim ayda bi gittim il dışından geldigim icin. 15den fazla niye calismiyolar ki size kime gidiyorsunhzEvet evet benim de sivilcelenme oluyo yaptırınca hep.. 2 yıl cok uzun bir süreNapcağımı şaşırdım bıktım gercekten.. En iyi birbirimizi biz anlarız.. Bitseydi sivilcelerle vs uğraşırdık ama bitmiyor.. oyalanıyormusum gibi geliyor artık ya.. Ama bitenlerin nasıl bitiyo onu da anlamıyorum gerçekten cok daraldım yine 2 gündür bakıp duruyorum güya yeni gittim ama her yerim tüy 15 dk nereye calısıyolar anlamıyorum ya da keske daha uzun tutup daha temiz olsa vs çok bunaldım çok
Ben sevda hanıma gidiyorum sanırım ondan uzun sürdü aralıkları azalıyorum o yüzden.. ama yine de cok cok bunaldım ya yüzüme bakımca ağlayasım geliyo psikolojimi bozdu bu kıllar15 dk kisa bi sure ben hep 2 saat 1 saat falan gitrim ama sık gitmedim ayda bi gittim il dışından geldigim icin. 15den fazla niye calismiyolar ki size kime gidiyorsunhz
Sevda hanımdan memnun musun canımBen sevda hanıma gidiyorum sanırım ondan uzun sürdü aralıkları azalıyorum o yüzden.. ama yine de cok cok bunaldım ya yüzüme bakımca ağlayasım geliyo psikolojimi bozdu bu kıllar
1 senede hatrı sayılır bitmesi gerekmez mi yaBen sevda hanıma gidiyorum sanırım ondan uzun sürdü aralıkları azalıyorum o yüzden.. ama yine de cok cok bunaldım ya yüzüme bakımca ağlayasım geliyo psikolojimi bozdu bu kıllar
Yoo gayet kalın da var ince de ben de anlamadım gerçekten nasıl iş bu1 senede hatrı sayılır bitmesi gerekmez mi yaince tüyler mi kaldı görünmeyen?
Henüz Sonuç alamadıgım ne diyeyim bilemedimSevda hanımdan memnun musun canım
Bende zamdan şikayetciyim ve rose güzellik salonunu denemeyi düşünüyorum memnun kalırsam yazarım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?