İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet hiç konforlu değil hem can acıtıyor hemde tertemiz çıkmıyorsun .Uyuşturucu kremlerin fiyatları da çok uçuk ,dişçide 15 tl uyuşturuyor dudak üstü için oda sürekli sürekli zararlı . İnce tüylerle ilgilenmiyorlar zaten ne olacak böyle bilmiyorum bitse bari

Duygularima tercuman oldunuz. Herseyi soylediniz cok cok haklisiniz. Ayni karardayim sizinle. Harfine haklisinjz

Piyasada 4 tl civarında güvenilir tavsiye edebileceğiniz bir uzman var mı ? Böyle olmuyor alternatif bulmam lazım.

Izmirdeyim, botox icin kimi onerirsiniz, yaptiranlar nekadr memnun

Of o kadar daraldım ki buraya yazmak istedim, neden bitmiyor bu tüyler ya.. Sıkıldım ne kadar sabır isteyen bir iş umarım sabrımıza değer 1 yıl olucak nerdeyse ama sanki elimde 0 ... arara hepinize oluyordur aynaya bakıp of napıcam dediğiniz zamanlar.. o anın en dinindeyim(

Sizi cok iyi anliyorum 2 senedir gidiyorum ve bitmiyo hep basa dönüyorum çıkmaza girdim resmen. Bide yuzum iz cukur sivilce oldu igneliden onlarla başım dertte. Fiyatlsrda uctu

Sizi cok iyi anliyorum 2 senedir gidiyorum ve bitmiyo hep basa dönüyorum çıkmaza girdim resmen. Bide yuzum iz cukur sivilce oldu igneliden onlarla başım dertte. Fiyatlsrda uctu
Evet evet benim de sivilcelenme oluyo yaptırınca hep.. 2 yıl cok uzun bir süre Napcağımı şaşırdım bıktım gercekten.. En iyi birbirimizi biz anlarız.. Bitseydi sivilcelerle vs uğraşırdık ama bitmiyor.. oyalanıyormusum gibi geliyor artık ya.. Ama bitenlerin nasıl bitiyo onu da anlamıyorum gerçekten cok daraldım yine 2 gündür bakıp duruyorum güya yeni gittim ama her yerim tüy 15 dk nereye calısıyolar anlamıyorum ya da keske daha uzun tutup daha temiz olsa vs çok bunaldım çok

15 dk kisa bi sure ben hep 2 saat 1 saat falan gitrim ama sık gitmedim ayda bi gittim il dışından geldigim icin. 15den fazla niye calismiyolar ki size kime gidiyorsunhz

15 dk kisa bi sure ben hep 2 saat 1 saat falan gitrim ama sık gitmedim ayda bi gittim il dışından geldigim icin. 15den fazla niye calismiyolar ki size kime gidiyorsunhz
Ben sevda hanıma gidiyorum sanırım ondan uzun sürdü aralıkları azalıyorum o yüzden.. ama yine de cok cok bunaldım ya yüzüme bakımca ağlayasım geliyo psikolojimi bozdu bu kıllar

Ben sevda hanıma gidiyorum sanırım ondan uzun sürdü aralıkları azalıyorum o yüzden.. ama yine de cok cok bunaldım ya yüzüme bakımca ağlayasım geliyo psikolojimi bozdu bu kıllar
1 senede hatrı sayılır bitmesi gerekmez mi ya ince tüyler mi kaldı görünmeyen?

Peki herkese sorum kabuklanma ne zaman geçiyo sizlerde
Bende zamdan şikayetciyim ve rose güzellik salonunu denemeyi düşünüyorum memnun kalırsam yazarım kızlar

Bana çok uzak yoksa düşünmüyo değilim direk metro gidecek olsa bulurum da ayrancıya hiç gitmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…