Siz memnun kaldiniz diye herkes memnun kalmak zorunda degil. Kisiden kisiye muamelesi degisiyor bi kere. Ayni zamanda sizin kalin ve siyahmış hep. Yani kalinlari zaten aliyor. Inceleri ama almiyo. Sizinki cok kotu durumdaymis anlattiginiza gore. Sizin rahatlamis olmaniz normal. Kendinizle bir tutmayın kimseyi. Yapilan yorumlara asılsız diyemezsiniz. Isimzi gucumuz yok julia hanimi mi kotulucez. Sahsen kendi adima konusucak olursam hakka girmem ben olmayan seyi konusmam. Ne yasadiysam onu soyluyorumm 2 bucuk senedir bitmemis olmasi normal mi? Insanlara asilsiz yorum yapiyolar diyerek iftira atmayin. Sirf yorum yapmak icin acmissiniz hesabi zatenBen Ankara’da Julia hanıma gidiyorum. Kendisi gerek işindeki profesyonelliği, titizliği, kalitesi olsun gerekse insanlığı, sevgi dolu güzel kalbi ve güleryüzü ile tek kelimeyle “mükemmel” birisidir. Onu tanıdığım ve hastası olduğum için gerçekten çok şanslıyım.
Çünkü geçen sene çok beter bir halde, gözüm yaşlı ve psikolojim alt üst olmuş şekilde başladığım bu süreçte, bugün iyileşerek yüzüm gülüyorsa sebebi kendisinin şifalı elleridir.
Benim bıyık bölgesi ve çenemdeki simsiyah, sert ve kalın kıllardan adeta derim görünmüyordu cildimde lekelenmişti, sayfasında videomda mevcuttur hatta. Şuan ise o kılların yüzde doksan beşinden kurtuldum, derim tazelendi, lekelerimde tamamen kayboldu (ki pandemi sürecinden dolayı dört beş ayda gidemedim ama ona rağmen mükemmel bir noktadayım hep kendisinin sayesinde).
Hakkında okuduğum bir kaç negatif yorumu büyük bir hayretle okudum ve çok üzüldüm.
Bu denli işinde son derece profesyonel, hatta en iyisi olan kaliteli birine asılsız yorumlar yapıp hem kendisinin hakkına girmeyin, hemde insanları yanlış yönlendirmeyin lütfen. Ellerinden şifa bulmuş bir hastası olarak, onun işine ve kendisine dair yapılan her negatif yorumun tamamen içi boş ve asılsız olduğunun bilinmesini isterim. Çünkü hem ben hemde kendisine gidipte hastası olan herkes onun ellerinde iyileşiyor, yüzü gülüyor. Ona sonsuz dualar ediyorum.
Bu dertten muzdarip olan hemcinslerim umarım kendisiyle yolunuz kesişir ve ondan şifa bulursunuz.
randevu için yazanlara cevap bile vermiyor. Benim bilhassa yakinim 20 defa yüzü için gitmesine rağmen hic azalma olmadı.Ben Ankara’da Julia hanıma gidiyorum. Kendisi gerek işindeki profesyonelliği, titizliği, kalitesi olsun gerekse insanlığı, sevgi dolu güzel kalbi ve güleryüzü ile tek kelimeyle “mükemmel” birisidir. Onu tanıdığım ve hastası olduğum için gerçekten çok şanslıyım.
Çünkü geçen sene çok beter bir halde, gözüm yaşlı ve psikolojim alt üst olmuş şekilde başladığım bu süreçte, bugün iyileşerek yüzüm gülüyorsa sebebi kendisinin şifalı elleridir.
Benim bıyık bölgesi ve çenemdeki simsiyah, sert ve kalın kıllardan adeta derim görünmüyordu cildimde lekelenmişti, sayfasında videomda mevcuttur hatta. Şuan ise o kılların yüzde doksan beşinden kurtuldum, derim tazelendi, lekelerimde tamamen kayboldu (ki pandemi sürecinden dolayı dört beş ayda gidemedim ama ona rağmen mükemmel bir noktadayım hep kendisinin sayesinde).
Hakkında okuduğum bir kaç negatif yorumu büyük bir hayretle okudum ve çok üzüldüm.
Bu denli işinde son derece profesyonel, hatta en iyisi olan kaliteli birine asılsız yorumlar yapıp hem kendisinin hakkına girmeyin, hemde insanları yanlış yönlendirmeyin lütfen. Ellerinden şifa bulmuş bir hastası olarak, onun işine ve kendisine dair yapılan her negatif yorumun tamamen içi boş ve asılsız olduğunun bilinmesini isterim. Çünkü hem ben hemde kendisine gidipte hastası olan herkes onun ellerinde iyileşiyor, yüzü gülüyor. Ona sonsuz dualar ediyorum.
Bu dertten muzdarip olan hemcinslerim umarım kendisiyle yolunuz kesişir ve ondan şifa bulursunuz.
defalarca gidip memnun kalmayanda çok sırf bunları yazmak için mi.
defalarca gidip memnun kalmayanda çok sırf bunları yazmak için mi. Kayıt oldunuz.
Siz memnun kaldiniz diye herkes memnun kalmak zorunda degil. Kisiden kisiye muamelesi degisiyor bi kere. Ayni zamanda sizin kalin ve siyahmış hep. Yani kalinlari zaten aliyor. Inceleri ama almiyo. Sizinki
Siz memnun kaldiniz diye herkes memnun kalmak zorunda degil. Kisiden kisiye muamelesi degisiyor bi kere. Ayni zamanda sizin kalin ve siyahmış hep. Yani kalinlari zaten aliyor. Inceleri ama almiyo. Sizinki cok kotu durumdaymis anlattiginiza gore. Sizin rahatlamis olmaniz normal. Kendinizle bir tutmayın kimseyi. Yapilan yorumlara asılsız diyemezsiniz. Isimzi gucumuz yok julia hanimi mi kotulucez. Sahsen kendi adima konusucak olursam hakka girmem ben olmayan seyi konusmam. Ne yasadiysam onu soyluyorumm 2 bucuk senedir bitmemis olmasi normal mi? Insanlara asilsiz yorum yapiyolar diyerek iftira atmayin. Sirf yorum yapmak icin acmissiniz hesabi zaten
Elbette yorum yapmak için açtım çünkü bizzat kişisel tecrübemi paylaştım siz ne yaşadıysam onu söylüyorum diyorsunuzya bende ne yaşadıysam gördüysem onu söylemek için açmam kadar normal bir durum olamaz.İftira konusuna gelince bu konuda vicdanım rahat açıkçası, kimseye iftira attığım yok bana bazı yorumlar asılsız geldi çünkü 2,5 senedir bitmemiş olması normal mi diyorsunuz ya bunu anlamak için çok uzun bir süre değil mi bu şahsen insan dediğiniz gibi bir beklenti içinde ise baktıki bitmiyor neden bitmeyen şey için ısrarla 2,5 sene devam etsin. Madem öyle devam etmeseydiniz.
herneyse sizinle veya diğer hiç kimseyle tartışmayacağım hanımefendi çünkü ben aldığım hizmeti bulduğum şifayı ve bir kaç görüşümü dile getirdim. Benim için Burası tartışacağım bir platform değil düşüncemi söyler geçerim. Sevgiyle kalın
randevu için yazanlara cevap bile vermiyor. Benim bilhassa yakinim 20 defa yüzü için gitmesine rağmen hic azalma olmadı.
İşinin en iyisi olduğu sonucuna nasıl ulaştınız acaba? Merakımdan soruyorum.Bunu söyleyebilmek için kaç epilasyoncuya gittiniz?Aynı epilasyoncuya gidip farklı sonuç alan pek çok insan var. Bu onları neden ‘asılsız’yapıyor?Evet hanımefendi sırf bu yüzden kayıt oldum. Öncesinde Hiç gitmeden yada bu konuya dair bir şeyi tecrübe etmeden söyleyecek sözüm yoktu çünkü.insanların yaşadığı tecrübeyi paylaşmak için kayıt olmasında ben abes bir durum göremiyorum kimisi derdine veya sorularına dair bir arayış için yazıyor kimisi yaşadığı tecrübeyi paylaşmak için yazıyor. Konunun başlığında farkındaysanız Ankara’da iğneli epilasyona gidip memnun kalanlar yazıyor tecrübe edip memnun kalmış biri olarak üyelik alıp yazmam normal değil mi? Konuya istinaden insanlar fikir-bilgi alışverişinde bulunuyor yardımlaşıyor bende geçen sene üye değilken bu konuda çok sıkıntı yaşayıp bir çok sayfada platformda araştırırken burada ve bir kaç platformda Julia hanıma dair memnuniyetleri görerek kendisine gittim ve sonuç almış bir hasta olarak çok memnun kaldım.
sürecimde olumlu bir şekilde ilerleyip şifa bulmuş biri olarak benimde konuya dair söyleyecek sözlerimin zamanı gelmişti çünkü bizzat tecrübe ettim bu sebeple konu üzerine kişisel yaşadığım ve benim gibi şifa bulan bir çok hasta gördüğüm için memnuniyetimi ve minnetimi dile getirdim ki aynı dertten muzdarip olup şifa arayan insanlara bir fikir olsun elbette gidip gitmemek kişinin kendisine kalmıştır.
ben üye olarak memnuniyetimi aldığım kaliteli hizmeti ve gördüğüm güzel muameleyi tüm gerçekliği ile dile getirdim, gerisi beni çok ilgilendirmiyor. Sevgiler.
Kim istiyor internette çok daha ucuza varİğneli epilasyon için iğne fiyatı 70 lira normal mi?
defalarca gidip memnun kalmayanda çok sırf bunları yazmak için mi. Kayıt oldunuz.
Ben gerçekleri söyledim ve kaliteli bir hizmet aldıysam bunun övgüyü haketmesi çok olağanz iğneli epilasyonda üç dört isim denedikten sonra bu sonuca ulaştım hanımefendi. Yalnız konunun başlığı da gördüğünüz üzere Ankara’da iğneli eğilasyona gidip memnun kalanlar olduğu için diğerleri üzerine yorum yapmayı bu başlık altında yazmam çok doğru gelmedi bana ben memnun kaldığım sonucu paylaştım başlık ile alakalı olarak.İşinin en iyisi olduğu sonucuna nasıl ulaştınız acaba? Merakımdan soruyorum.Bunu söyleyebilmek için kaç epilasyoncuya gittiniz?Aynı epilasyoncuya gidip farklı sonuç alan pek çok insan var. Bu onları neden ‘asılsız’yapıyor?
Siz iyi sonuç aldığınız için övmek istemiş olabilirsiniz ama başkasının deneyimini ve cildini bilmeden yorum yapmamak lazım bence.
keşke artı ve eksileriyle fiyat performans açısından objektif bir yorum yapabilseydiniz.
Bı yerle görüştüm de az önce. Öyle bir ücret söylediler. İnternetten baktım 10 tanesi 80 lira falan. Rastgele alsam oluyor mu? Onun da modelleri var mı acaba?Kim istiyor internette çok daha ucuza var
Merhaba. Başladınız mı? Aynı duurmdayim şu an. Sonuç?Kızlar ayrancıda gül hanım var iğneli epilasyon için acaba ona gidip memnun kalanlar var mı randevu aldım ama aklımda gene sorular var nasıl olup olmadığı ile ilgili bilgilendirirseniz sevinirim :)
20 kez gidip sürekli aynı yeri yaptırmıyor ki.Ben gerçekleri söyledim ve kaliteli bir hizmet aldıysam bunun övgüyü haketmesi çok olağanz iğneli epilasyonda üç dört isim denedikten sonra bu sonuca ulaştım hanımefendi. Yalnız konunun başlığı da gördüğünüz üzere Ankara’da iğneli eğilasyona gidip memnun kalanlar olduğu için diğerleri üzerine yorum yapmayı bu başlık altında yazmam çok doğru gelmedi bana ben memnun kaldığım sonucu paylaştım başlık ile alakalı olarak.
Fiyat ve performans olarak objektif bir yorum yaptığımı düşünüyorum çünkü söz konusu sağlığım ise ve güzel bir sonuç aldı isem fiyatı aldığım sonuca fazlasıyla değiyor bir kaç kez fiyat açısından iyi ancak performans açısından mağduriyet yaşamış biri olarak. Bazı yorumların Asılsız gelmesinin nedeni ise malesef mantıken kafamda boşluklar oluşturduğu için bu şekilde düşünüyorum 20kere gidip hiç bir sonuç almayan biri neden sonuç almadığı halde 20 kez gidiyor bu size mantıklı ve Aslı varmış gibi geliyor mu? maddi manevi yorucu bir süreçte ısrarla yanıt alamayan insan 20.kez gider mi yada iki buçuk yıl ısrarla neden devam eder.herkesin sağlığı söz konusu ve kişi eğer sağlığında bir iyileşme yaşamıyorsa iki buçuk yıl buna rağmen göz göre göre devam etmesi bana çok mantık çerçevesinde gelmiyor.
ben olumlu veya olumsuz cümleleri mantık çerçevesinde düşünerek bir yorum yaptım. size mantıklı gelebilir ancak benim mantığım kabul etmedi kusura bakmayın. İyi günler dilerim
Onu biliyorum hanımefendi benim anlam veremediğim şu işlem yapıldığı halde hiç bir sonuç alınmadıysa ki öyle söyleniyor hiç bir sonuç alınmadığına dair çok keskin bir söylem bu peki neden tekrar tekrar gidiliyor ki o halde, diyelim süreden dolayı kısmi bir yere yaptırdınız ve yaptırdığınız o yerde hiç bir değişme görmediniz hiç bir sonuç almadınız diğer kalanlara gidilir mi sizce ? Birazda olsa yapılan yerlerde az bi iyileşme gördüm ama tamamen bitmedi demek yada negatif gördüğü şeyleri nazikçe dile getirmek veya eleştirmek bu kadar zor olmamalı böyle olsa bunu anlayabilirdim. Umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır.Sağlıcakla kalın20 kez gidip sürekli aynı yeri yaptırmıyor ki.
O bölgenin tamamının tek bir seansta bitmesi mümkün olmayabilir.Diyelim yüzünüz için gidiyorsunuz.yüzünüzün tamamının 5 saatlik işi var. ama randevusuzluktan o 5 saati parça parça 2-1-1-1 saatlik 4 seansta alabilirsiniz.Yani siz 4 kez gidip ancak yüzünüzü 1 kez temizletmiş olabilirsiniz.20 kez gitmek tamamen yapan kişinin size kaç dk verdiğiyle alakalı. Bilmem açıklayıcı oldu mu?
Başka bir şehirden geliyorsun ve julia hanımdan başkasını bilmiyorsan gidersin 20 defa da yüzün hepsini alıyordu. Ama hop tekrar çıkıyordu 3 haftaya.Onu biliyorum hanımefendi benim anlam veremediğim şu işlem yapıldığı halde hiç bir sonuç alınmadıysa ki öyle söyleniyor hiç bir sonuç alınmadığına dair çok keskin bir söylem bu peki neden tekrar tekrar gidiliyor ki o halde, diyelim süreden dolayı kısmi bir yere yaptırdınız ve yaptırdığınız o yerde hiç bir değişme görmediniz hiç bir sonuç almadınız diğer kalanlara gidilir mi sizce ? Birazda olsa yapılan yerlerde az bi iyileşme gördüm ama tamamen bitmedi demek yada negatif gördüğü şeyleri nazikçe dile getirmek veya eleştirmek bu kadar zor olmamalı böyle olsa bunu anlayabilirdim. Umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır.Sağlıcakla kalın
zaten tek seansta biten bir şey değil ki. Ayrıca bir elin parmağını geçmeyecek kadar az sayıda bu işi yapan var.Başladığı süreci yarıda bırakmak istememiş olabilir.Bu kadar övüldüğü için devam ediyor da olabilir. Ama dünyanın parasını verince herkes iyi sonuç almak ister. Alamayınca bu tepki çok normal.Ayrıca 4 aylık araya rağmen 1 senede sizinkinin yüzde 95inin bitmesi bence çok iyi.Deneyimlerinizi biraz daha açar mısınız?Öncesinde lazer vs yaptırdınız mı? İlk gittiğiniz epilasyoncularda hiç azalma ya da incelme olmadı mi?Onu biliyorum hanımefendi benim anlam veremediğim şu işlem yapıldığı halde hiç bir sonuç alınmadıysa ki öyle söyleniyor hiç bir sonuç alınmadığına dair çok keskin bir söylem bu peki neden tekrar tekrar gidiliyor ki o halde, diyelim süreden dolayı kısmi bir yere yaptırdınız ve yaptırdığınız o yerde hiç bir değişme görmediniz hiç bir sonuç almadınız diğer kalanlara gidilir mi sizce ? Birazda olsa yapılan yerlerde az bi iyileşme gördüm ama tamamen bitmedi demek yada negatif gördüğü şeyleri nazikçe dile getirmek veya eleştirmek bu kadar zor olmamalı böyle olsa bunu anlayabilirdim. Umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır.Sağlıcakla kalın
70 lira nedir ya. Kim istiyor bu fiyatı acabaİğneli epilasyon için iğne fiyatı 70 lira normal mi?
Rose güzellik merkezinden. Nakit 65 dediler. Karta 75 yanilmiyorsam70 lira nedir ya. Kim istiyor bu fiyatı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?