İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de şimdi çayyolu tarafında bir yeri deneyeceğim fiyatını geçtim işe yarasın yeter. Sizlere eski tip mi cihaz kullanılıyor bu gelişmiş cihazla çalışan var mı hem flash termoliz hem blend vs. olan?

Sincan emel hanımı duydunuz mu hiç kızlar dakikası 4.5 tl ve 1 ay sonrasına randevu alınabiliyor. Ben aramaya çalıştım ama sanırım bu başlığa kimse yazmamış bulamadım. Hiç bileniniz duyanınız var mı ?

Kizilayda ebru hanima gidiyorum. O kadar pişmanim ki anlatamam. Guler yüzlu tatli dilli biri insanligina dicek hic biseyim yok. Ama yaptiği işe dolu. Yüzümü resmen mahvetti. O tek tek ıgne delikleri o kadar belli ki, yüzümün rengi koyulaşti. Her yeri iz oldu. 15 kere 1 saatten az olmamak uzere gittim. Tek bir tüy bile azalmaz mi ? 7 aydir gidiyorum. 1 senede bitermiş anca. Julia hanimi netten takip ediyorum. Milletin ki 3 seansta bitiyor. Biyik bolgeme yaptirdim ebru hanima orasinda sorun yok. Akimi kil köküne vermedigini dusunuyorum. Julia hanimada randevu alinmiyor. Dakika ücretide almiş başini gitmiş. Başka yer araştiriyorum. Moralim acayip bozuk. Aynalardan bile nefret eder oldum.

sincan için 4.5 tl çok.

Julia hanima gitsenizde bitmiyr 2 senedir gidiyorum 2ser saatten toplam 20 seans gittim. 3 seansta falan bitmis attiklari hikaye. Cunku 15 gunde seansa geliyolar azalmis gozukuyo ama iki uc ay bi gitmeyin bakın nasil cikiyorlar. Ebruya da 2 seans gittim 90 dk. Gitmez olaydim. 1 bucuk senedir yuzumde ybiraktigi izler delikler gecmedi ve ona gittigimden beri kirmizi gecmeyen iz cukur birakan sivilcelerim cikiyor. Suratim mahvoldu. Juliada zaten temiz almiyo

enteresan bu kadar sayfa yazıldı gerçekten bitti kurtuldum diyen görmedim neredeyse

Ben de dudak üstü için gidiyorum Julia hanıma Eylül e kadar her ay gittim bir sene boyunca ondan 9 ay sonra Haziran'da gittim.Kendi adıma konuşacak olursam dudak üstümde ipten dolayı ya da yumurtalık kistimden dolayı sertleşme vardı tüyden bir tık kalındı ve batık oluyodu.Artik kenarlarda çok çok az bir iki tüy var ve çok inceler sarılar ortada biraz daha yoğun var çünkü ortaya süre yetmiyodu sonradan başlandı orta kısım için gidiyorum şuan.Bnce iz bırakmamak için çok düşük akım kullanıyo yüz için.Bİr sene bıyıkla gezen biri olarak benim için önemli olan sonuç görmek yavaş da olsa.BEn de 9 ayda tetiklenme oluşmadı.Baska bir uzman tüyn yok deyip almaya yeltenmiyo bile mesela ve o uzmann aldığı yerlerde pandemide sonuç alamadigimi anladım ve gitmeyi düşünmüyorum artık yavaş da olsa sonuç görmek önemli benim için çünkü başında biliyodum bu işin sabır istediğini.Ama iki senede hiç tüy yoğunluğu azalıp incelmese ben de bı durup düşünürdüm.

yorumlarınızın tümünü okudum. İlk once yüzunuze lazen yatırmışsınız,
Sonra iğneli yapıp oynamışsiniz,
Ve igneli lekelerinizin geçtiğini belirtmissiniz. Simdi tek sorun tüyünüz 15 defa da yüzünüz nasıl bitmedi çünkü diğerleri kendi hataniz.ebru hanim çok yoğun çalışıyor bitmiyorsa kim gidiyor

Yazdiğim mesajlari okudugunuzu söylemissiniz. Okuyupta anlamamissiniz galiba. Yüzümle oynayip oynamadiğimi nerden biliyorsunuz ? Ebru hanima gidipte tek bende mi leke oluşmuş yukarida yazilanlari iyi okuyun başka kisilerde de leke oluştuğu ve azalma olmadiği yaziyor.

Merhaba bana da özelden yazabilir misiniz?
Julia hanımi aradım fakat doluymuş.

Ben de herkese bir soru sormak istiyorum. Tüm bu epilasyon macerasına başlamadan önce hormon testi yaptıran var mı? Tedavi görüp hormonlarını normal seviyeye getiren? Çünkü çoğumuzda erkek tipi tüylenme var ve istediğimiz kadar epilasyon yaptıralım olay hormonlarda bitiyor gibi geliyor bana. Hiçbir uzmanın bundan bahsettiğini duymadım. Acaba bu testi yaptırsaydık daha çabuk sonuç alıp daha ucuza mi mal olurdu diye düşünmeye başladım.Fikrinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Yaptirdim hormonal bi sorun yok

İçime doğdu yüzünüzle oynadığınız. Başka sayfalara yorum yazmissiniz hanımefendi. Yüzümle oynadım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…