• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İğneli epilasyon için benim de söyleyeceklerim var^_^ Üniversitedeyken yüzüme lazer yaptırdırmaya başladım ve bu hayatımın en özgüvensiz yılları oldu, keşke böyle bloglar o zamanda olsaydı:( 4 yıl böyle geçti. Her seferinde aaa... Bu sefer yüzüm çok iyi oldu, çıkmayacak umudu sonrası hüsran:(
Yüz ve kol için gidiyordum ve kontrolden iyice çıktığı bir gün arkadaşım sevda hanımı önerdi, gittim bende. Başta çok ön yargılıydım. Daha çok para ve daha sık gitmem gerekmesi, lazer gibi aldatılır mıyım endişesi derken yüzümü düzelttik, sıra kol, vücuda geldi . İyi ki gitmişim.
Şimdi 34 yaşındayım, arada hala gidiyorum Sevda Hanım'a, ufak tefek tüyler için.
Size tavsiyem sakın lazer e gitmeyin. Başta sadece yüz için, işe girip kendi paramı kazanmaya başlayınca vücuda geçtim. En güzel kendime yatırım oldu.
Sevgiler...

Ben 2 seans gittim..yani ne desem bilemiyorum kalın değildi tüylerim ama sanki tekrar çıkıyo gibi ilk seansta bile çoğu çıkmaz demişlerdi.2 seans yorum yapmak için erken mi devam etmeli miyim bilmjykrum

[Sincan emel hanımı duydunuz mu hiç kızlar dakikası 4.5 tl ve 1 ay sonrasına randevu alınabiliyor. Ben aramaya çalıştım ama sanırım bu başlığa kimse yazmamış bulamadım. Hiç bileniniz duyanınız var mı ?]

Ben gittim 2 seans ama bilmiyorum ilk seansta bile çıkmaz bida bunlar demişti ama çıkıyor..Kendisine bunu sorduğumda da hokus pokus beklemeyin daha 1 seansı tamamlamadık bile demişti

[Sincan emel hanımı duydunuz mu hiç kızlar dakikası 4.5 tl ve 1 ay sonrasına randevu alınabiliyor. Ben aramaya çalıştım ama sanırım bu başlığa kimse yazmamış bulamadım. Hiç bileniniz duyanınız var mı ?]

Ben gittim 2 seans ama bilmiyorum ilk seansta bile çıkmaz bida bunlar demişti ama çıkıyor..Kendisine bunu sorduğumda da hokus pokus beklemeyin daha 1 seansı tamamlamadık bile demişti
Valla ben 1 seneyi geçti başlayalı hala daha çıkan tüyler var biraz sabır istiyor. Bitmekten ziyade inceliyor galiba bu iğnelide benim gördüğüm o . Göze batmıyor yani çok yakından bakınca ışıkta görülüyor inceler onlarla da pek ilgilenmiyorlar açıkçası buradan anladığım kadarıyla

Valla ben 1 seneyi geçti başlayalı hala daha çıkan tüyler var biraz sabır istiyor. Bitmekten ziyade inceliyor galiba bu iğnelide benim gördüğüm o . Göze batmıyor yani çok yakından bakınca ışıkta görülüyor inceler onlarla da pek ilgilenmiyorlar açıkçası buradan anladığım kadarıyla
benim 2 seneyi geçti sonuç aynen dediginiz gibi bitme yok inceltip bırakıyolar gözünüze batan olursa gelin diyolar sonrada

3 tur bir seans kabul ediliyor her tüyün çıkış evresi farklı olduğu için.

Kızılay kecioren tarafinda onerebileceginiz bir yer var mi?

daha once 2 kez akne ilacı kullandım cildim cok cok hassas. Benim gibi olupta yüzüne iğneli yaptıran var mı? İz durumundan cok müzdaribim

daha once 2 kez akne ilacı kullandım cildim cok cok hassas. Benim gibi olupta yüzüne iğneli yaptıran var mı? İz durumundan cok müzdaribim
Benimde cildim çok ama çok hassas baslamadıysan hiç başlama derim kimsede iz sorunu olmazken bende oluyor

Benimde cildim çok ama çok hassas baslamadıysan hiç başlama derim kimsede iz sorunu olmazken bende oluyor
daha once 2 sene falan gittim cok iz olmaya basladı bıraktım derken yüzüm yarım kaldı ve baya uzunlar alınması lazım :(( siz kime gidiyorsunuz

daha once 2 sene falan gittim cok iz olmaya basladı bıraktım derken yüzüm yarım kaldı ve baya uzunlar alınması lazım :KK43:( siz kime gidiyorsunuz
Ben sevda meşeciye gidiyorum dediğim gibi kimsede iz olmazken bende oluyor ve bitmiyoda sadece inceliyo alışıyosun belli bi süreden sonra tüylü tüylü gezmeye 🤣🤣

Nedense bu forumda o kadar çok reklam içerikli msj var ki sanırım tüm bu işlemi yapanlar burda ben gidiyorum bitirdim çıkmıyo şöyle iyi böyle iyi diyenlere inanmıyorum artık herhangi hormonal bi sıkıntımda yok 2 yıldır gidiyorum bitmiyo malesef bu yüzden kimseye kendi adıma igneli epilasyonu tavsiye etmiyorum hem çok pahalı hem çok agrılı hemde işe yaramıyor

Nedense bu forumda o kadar çok reklam içerikli msj var ki sanırım tüm bu işlemi yapanlar burda ben gidiyorum bitirdim çıkmıyo şöyle iyi böyle iyi diyenlere inanmıyorum artık herhangi hormonal bi sıkıntımda yok 2 yıldır gidiyorum bitmiyo malesef bu yüzden kimseye kendi adıma igneli epilasyonu tavsiye etmiyorum hem çok pahalı hem çok agrılı hemde işe yaramıyor
Oyle cok haklisiniz kii. 2 buçuk yıldır gidiyorum hep uzun saatler. Bitmiyor her seferinde cikiyor. Ustelik olmayan yerlerde de cikiyor. Ince tuyleri almiyolar kalinlari da alinca inceltip birakiyolar. Tuysuz gezmek hayal oldu artik. Bide il dışından gidiyorum 2 bucuk senedir yol masraflarim seans ucretleri felan derken inanin 15 bin verdim belkide gecmistir. Ayrica cildim delik delik hep. Cukurlar var izler var. Her gitmemde kirmizi gecmeyen sivilceler cikiyo. Ben ergenlikte bile sivilce cikarmamis insanim. Bu igneli ama bebek gibi olan cildimi mahvetti. Beyaz tenliyim hassas cildimde demek ki. Kimsede olmuyor gittigim kiside ama bende oluyor

Ben Ankara’da Julia hanıma gidiyorum. Kendisi gerek işindeki profesyonelliği, titizliği, kalitesi olsun gerekse insanlığı, sevgi dolu güzel kalbi ve güleryüzü ile tek kelimeyle “mükemmel” birisidir. Onu tanıdığım ve hastası olduğum için gerçekten çok şanslıyım.
Çünkü geçen sene çok beter bir halde, gözüm yaşlı ve psikolojim alt üst olmuş şekilde başladığım bu süreçte, bugün iyileşerek yüzüm gülüyorsa sebebi kendisinin şifalı elleridir.
Benim bıyık bölgesi ve çenemdeki simsiyah, sert ve kalın kıllardan adeta derim görünmüyordu cildimde lekelenmişti, sayfasında videomda mevcuttur hatta. Şuan ise o kılların yüzde doksan beşinden kurtuldum, derim tazelendi, lekelerimde tamamen kayboldu (ki pandemi sürecinden dolayı dört beş ayda gidemedim ama ona rağmen mükemmel bir noktadayım hep kendisinin sayesinde🙏🏻).
Hakkında okuduğum bir kaç negatif yorumu büyük bir hayretle okudum ve çok üzüldüm.
Bu denli işinde son derece profesyonel, hatta en iyisi olan kaliteli birine asılsız yorumlar yapıp hem kendisinin hakkına girmeyin, hemde insanları yanlış yönlendirmeyin lütfen. Ellerinden şifa bulmuş bir hastası olarak, onun işine ve kendisine dair yapılan her negatif yorumun tamamen içi boş ve asılsız olduğunun bilinmesini isterim. Çünkü hem ben hemde kendisine gidipte hastası olan herkes onun ellerinde iyileşiyor, yüzü gülüyor. Ona sonsuz dualar ediyorum 🙏🏻.
Bu dertten muzdarip olan hemcinslerim umarım kendisiyle yolunuz kesişir ve ondan şifa bulursunuz.🍀

Ben Ankara’da Julia hanıma gidiyorum. Kendisi gerek işindeki profesyonelliği, titizliği, kalitesi olsun gerekse insanlığı, sevgi dolu güzel kalbi ve güleryüzü ile tek kelimeyle “mükemmel” birisidir. Onu tanıdığım ve hastası olduğum için gerçekten çok şanslıyım.
Çünkü geçen sene çok beter bir halde, gözüm yaşlı ve psikolojim alt üst olmuş şekilde başladığım bu süreçte, bugün iyileşerek yüzüm gülüyorsa sebebi kendisinin şifalı elleridir.
Benim bıyık bölgesi ve çenemdeki simsiyah, sert ve kalın kıllardan adeta derim görünmüyordu cildimde lekelenmişti, sayfasında videomda mevcuttur hatta. Şuan ise o kılların yüzde doksan beşinden kurtuldum, derim tazelendi, lekelerimde tamamen kayboldu (ki pandemi sürecinden dolayı dört beş ayda gidemedim ama ona rağmen mükemmel bir noktadayım hep kendisinin sayesinde🙏🏻).
Hakkında okuduğum bir kaç negatif yorumu büyük bir hayretle okudum ve çok üzüldüm.
Bu denli işinde son derece profesyonel, hatta en iyisi olan kaliteli birine asılsız yorumlar yapıp hem kendisinin hakkına girmeyin, hemde insanları yanlış yönlendirmeyin lütfen. Ellerinden şifa bulmuş bir hastası olarak, onun işine ve kendisine dair yapılan her negatif yorumun tamamen içi boş ve asılsız olduğunun bilinmesini isterim. Çünkü hem ben hemde kendisine gidipte hastası olan herkes onun ellerinde iyileşiyor, yüzü gülüyor. Ona sonsuz dualar ediyorum 🙏🏻.
Bu dertten muzdarip olan hemcinslerim umarım kendisiyle yolunuz kesişir ve ondan şifa bulursunuz.🍀
defalarca gidip memnun kalmayanda çok sırf bunları yazmak için mi. Kayıt oldunuz.

Back