- 7 Haziran 2020
- 7
- 1
- 1
- 24
Çok teşekkür ederim benimle paylaştığınız için açıkçası nezih bir yer bahsettiğim poliklinik yani müşterileri de öyle ben yüzümü hiç almadan gittim oraya ve bana lazerle azaltıp iğneliye geçelim dediler daha makul geldi maddi açıdan ama tabiki daha da çoğaldı yani sahibi olan kadın yaş almış biri bu konu da deneyimi vardır diye düşünüyorum başka bildiğim bir yer yok ve maddi açıdan da eğer yardımcı olmazlarsa dediğiniz yere giderim en azından deneyimlemiş birini biliyorum ilk başta da kolumda deneteceğim eğer dediğiniz durumlar olmazsa yaptırırım ben vücüt için alex yapan bir yere gidiyorum baya azalma olanlar var siz hangi aleti kullanmıştınız bacağınız içinBir şey daha ekleyeyim, köke akım verdikten sonra kılı cımbızla alıyorlar. O sırada da hissetmemeniz gerekiyor. Kılın kökü yandığı için cımbızla sadece kopan kılı alıp atıyolar. Yani onun da acısı olmayacak gerçekten köke verdilerse akımı. Haklısınız yüz bölgesi çok önemli bir kadın için ama emin olmadığınız bi yere giderseniz riske atmayın, geç olsun güç olmasın derim. Çünkü kesinlikle o izler ömür boyu geçmiyormuş. Ömür boyu yüzünüzün delik deşik olduğunu hayal edin ve çaresi yok, Allah korusun. Ben yüzüme değil bacağıma yaptırdım, evet lazerden sonra gittim. Ama arkadasım yüzüne gitmişti, benim gittiğim yer yüze asla lazer yapmıyor. Kıllar ince olunca lazer ters etki yapıyor diye, onu direk iğneliye başlatmışlar. Ben de ondaki sonucu görünce gittim. Bacak bölgesi olduğu için lazerle başladım. Seans sayısı kişiye, kıl tipine, yaşa göre değişen bir şey bildiğim kadarıyla. Ama benim çok batığım vardı. 5 seanstan sonra iğneliye geçme vaktim gelmesine rağmen batıklar sıfırlanana kadar kendi isteğimle devam ettim lazere . Galiba batıklar yüzünden bi 10 seans gittim, tüylere artık etki etmetecek kadar azalıp incelmesine rağmen. Sonra da iğneliye geçtim derken galiba toplamda 3 yıl sürdü bitmesi. Ama tabi bu gözünüzü korkutmasın zaten ilk seanslardan sonra 2 ayda bir, 3 ayda bir falan gidiliyo. Her seanstan sonra çeyreği falan gidiyo gibi düşünün. Ama diğer yok olmayanlar da çok çok incelmeye başlıyo olduğu gibi kalmıyo. O 3 yılın sonuna kadar zaten çoktaan göze batmayacak kadar azalıp incelmişti bende. O yüzden illa benim gibi sıfırlayana kadar gitmiyo herkes. Kimisi istediği görüntüye ulasinca bikaç seanstan sonra bırakıyo. Tabi yani bunlar benim deneyimim, yoksa dediğim gibi seans sayısı falan çok değişiyo özellikle yaşa ve bünye yapısına göre. Belki yardımı dokunur diye kendi deneyimimi anlatayım dedim sadece.
Rica ederim ne demek, ben de zamanında batıklar yüzünden çok yaptırmak istememe rağmen cesaret edemiyodum, o yüzden yardımım dokunursa mutlu olurum. Ben 3 yıl önce olduğu için cihazın ismini net hatırlamıyorum ama bana şey demiştiler galiba, alexin bir üst modeliydi. Bende çok az miktarda bir artış oldu, o da lazer tutulan bölgede değil de tutulmayan yakın bölgelerde. Hani öyle çok bariz rahatsız edici bir artış olmadı. Onları da iğneliyle hallettik zaten. Zaten hangi makine olursa olsun eğer ileri bir yaşta değilseniz veya aşırı siyah ve kalın bir kıl yapınız yoksa sıfırlamıyormuş lazer. Mutlaka yol iğneliden geçiyor yani. İşini iyi yapan bir yere denk gelirseniz tabi bir de kabuklarla oynayıp kaşıyıp kaldırmazsanız sorun olmaz inşallah.Çok teşekkür ederim benimle paylaştığınız için açıkçası nezih bir yer bahsettiğim poliklinik yani müşterileri de öyle ben yüzümü hiç almadan gittim oraya ve bana lazerle azaltıp iğneliye geçelim dediler daha makul geldi maddi açıdan ama tabiki daha da çoğaldı yani sahibi olan kadın yaş almış biri bu konu da deneyimi vardır diye düşünüyorum başka bildiğim bir yer yok ve maddi açıdan da eğer yardımcı olmazlarsa dediğiniz yere giderim en azından deneyimlemiş birini biliyorum ilk başta da kolumda deneteceğim eğer dediğiniz durumlar olmazsa yaptırırım ben vücüt için alex yapan bir yere gidiyorum baya azalma olanlar var siz hangi aleti kullanmıştınız bacağınız için
Yani azaltma olduktan sonra iğneliye gitmek daha kolay maddi açından yoksa dediğiniz gibi iğneli şart eylül sonlarına doğru yüzüme başlayacağım malum yaz ayı riske atmayalım inşallah kurtulurum zaten burada da paylaşırım durumumu sizden de tekrar teşekkür ediyorum :)Rica ederim ne demek, ben de zamanında batıklar yüzünden çok yaptırmak istememe rağmen cesaret edemiyodum, o yüzden yardımım dokunursa mutlu olurum. Ben 3 yıl önce olduğu için cihazın ismini net hatırlamıyorum ama bana şey demiştiler galiba, alexin bir üst modeliydi. Bende çok az miktarda bir artış oldu, o da lazer tutulan bölgede değil de tutulmayan yakın bölgelerde. Hani öyle çok bariz rahatsız edici bir artış olmadı. Onları da iğneliyle hallettik zaten. Zaten hangi makine olursa olsun eğer ileri bir yaşta değilseniz veya aşırı siyah ve kalın bir kıl yapınız yoksa sıfırlamıyormuş lazer. Mutlaka yol iğneliden geçiyor yani. İşini iyi yapan bir yere denk gelirseniz tabi bir de kabuklarla oynayıp kaşıyıp kaldırmazsanız sorun olmaz inşallah.
Rica ederim ne demek, ben de merakla bekliyorum haberlerinizi :)Yani azaltma olduktan sonra iğneliye gitmek daha kolay maddi açından yoksa dediğiniz gibi iğneli şart eylül sonlarına doğru yüzüme başlayacağım malum yaz ayı riske atmayalım inşallah kurtulurum zaten burada da paylaşırım durumumu sizden de tekrar teşekkür ediyorum :)
YuuuuuhJulia Hanım 1 kasım 2020 itibarı ile dakikasını 6.50 yapmış. Diğer bilindik iğneli yapan isimlerde de zam var mı ? Yazarsanız sevinirim.
Sevda hanım 6 tl yapmış yarışıyorlar herhalde bizleri düşünen yokSevda hanım kaç lira bilen var mi ? Gitmeyecegim merak ettim
Ben söyledim her şeye zam geldi diyorlarEvet sevda hanım da 6 lira yapmış yanında çalışanları da 4 TL. Önceden Ayşe ve Nermin hanım 3.5 tu sevda hanım 5. Bir sene içerisinde 3 defa zam yapmak nedir lütfen giden arkadaşlar tepkimizi sözel olarak gösterelim. abartıyorlar iyice.
Gunde 3 bin kazanıyorlar resmen. Asgari maastan fazla. Ayda en az 50 bin kârlari var. Igneli icin bi giderleri yok bisi yok. Bu kadarda olmaz vicdansizlik bu. Insanlarin mağduriyetinden faydalanmaktan baska bisey degil. Lazere gitmeyin igneliye gelin caresi var üzülmeyin diyolar ama bu fiyatlarla insanlara asil caresizligi asil mağduriyeti yaşatıyorlar. Yaziklar olsunBen söyledim her şeye zam geldi diyorlar
Sevda hanım 6 tl yapmış yarışıyorlar herhalde bizleri düşünen yok
Aynen bide bunun kaş alması ,manikürü ,pedikürü ,dermapeni , cilt bakımları falan da var. Bitse de değseGunde 3 bin kazanıyorlar resmen. Asgari maastan fazla. Ayda en az 50 bin kârlari var. Igneli icin bi giderleri yok bisi yok. Bu kadarda olmaz vicdansizlik bu. Insanlarin mağduriyetinden faydalanmaktan baska bisey degil. Lazere gitmeyin igneliye gelin caresi var üzülmeyin diyolar ama bu fiyatlarla insanlara asil caresizligi asil mağduriyeti yaşatıyorlar. Yaziklar olsun
Çalışmayan kadınlar için daha da zor bir durum malesef hepsi piyasada isimleri olduğu için bunu kullanıyorlar resmenbiz de memur maaşıyla randevu almak için kosturalim
Evet kimse vazgeçilmez değil sırf bu zam olayından dolayı yaptığı zammı en azından hakeden uzmana gittim kısa süre sonra hali hazırda devam ettiğim ikinci bir uzmana başka bir bölge için gittim(sonuç almak adına aynı bölgede iki kişi çalışınca etkisinin anlaşılmayacagi için) yüzümdeki kabuklanmayi görünce bir saat işlem yapan uzman 20 dkda bitirdi trip atar gibi.biz neden zam yapıldığını yapılan işlemden sonra sedyeden kalktığımızda öğrendiğimizde trip atmiyoruz acaba.bilsem hani tedarikli gelirim 1 lira zam yaptığını.emri vakiyle olacak iş mi kim ücretini bilmediği bir şey yaptırır ki.Bu işlemi yapanlara fiyatı arttırma diyemeyiz.
Ama 2 ay iş yapamayıp bunu müşteriden çıkarmak ahlaken doğru değil. Zaten işlemi devam ediyor mecburen gelecek ama her randevuya gelişinde fiyat artıyor. Önceden yılda 50 krş artan dakika ücreti şimdi yılda 2,5tl artıyor. O yüzden alternatifler düşünülmeli. Kimse vazgeçilmez değil.
Aynen bende kasada öğreniyorum zammı her seferinde . İsmi duyulanlar basıyorlar zammı . Müşteri kaybetmek istemiyorlarsa ona göre davransınlar o zaman.Evet kimse vazgeçilmez değil sırf bu zam olayından dolayı yaptığı zammı en azından hakeden uzmana gittim kısa süre sonra hali hazırda devam ettiğim ikinci bir uzmana başka bir bölge için gittim(sonuç almak adına aynı bölgede iki kişi çalışınca etkisinin anlaşılmayacagi için) yüzümdeki kabuklanmayi görünce bir saat işlem yapan uzman 20 dkda bitirdi trip atar gibi.biz neden zam yapıldığını yapılan işlemden sonra sedyeden kalktığımızda öğrendiğimizde trip atmiyoruz acaba.bilsem hani tedarikli gelirim 1 lira zam yaptığını.emri vakiyle olacak iş mi kim ücretini bilmediği bir şey yaptırır ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?