• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben de herkese bir soru sormak istiyorum. Tüm bu epilasyon macerasına başlamadan önce hormon testi yaptıran var mı? Tedavi görüp hormonlarını normal seviyeye getiren? Çünkü çoğumuzda erkek tipi tüylenme var ve istediğimiz kadar epilasyon yaptıralım olay hormonlarda bitiyor gibi geliyor bana. Hiçbir uzmanın bundan bahsettiğini duymadım. Acaba bu testi yaptırsaydık daha çabuk sonuç alıp daha ucuza mi mal olurdu diye düşünmeye başladım.Fikrinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Ben randevu aldım gideceğim ama habgi testleri istesem bilemiyorum tam

Trendyolda iğne fiyatlarını görüp şok geçirdim tanesi 5,5 lira arkadaşlar 50 iğne 275 TL.10 tane alınırsa da 70 TL.alm sayısına göre azalıyor fiyat.sk iğne değiştiren varsa bakabilir

Sincan emel hanımı duydunuz mu hiç kızlar dakikası 4.5 tl ve 1 ay sonrasına randevu alınabiliyor. Ben aramaya çalıştım ama sanırım bu başlığa kimse yazmamış bulamadım. Hiç bileniniz duyanınız var mı ?
Ben gittim bir defa izleri kaldı 3-4 ayda anca gecti. Eli de yavastı kapıyı kilitlemedi sürekli orada çalışan kız girdi cıktı. Telefonla konustu ama süreye eklemedi. Evime yakın aslında ama malesef memnun kalmadım. Daha önce Güngör hanıma gittim tavsiye ederim.

Dudak üstüne Güngör hanıma giden var mı ya da baskasına ben hiç almadım bıyığımı çok ince benimkiler iz kalıyor mu dudak üstünde ?

ben test yaptırdım herhangi bir sıkıntı çıkmadı ekimde 1 yılım dolucak iğneliye başlayı yüzde 20 azalma anca var.. Başka merkez arayışı içerisindeyim

Kizilayda ebru hanima gidiyorum. O kadar pişmanim ki anlatamam. Guler yüzlu tatli dilli biri insanligina dicek hic biseyim yok. Ama yaptiği işe dolu. Yüzümü resmen mahvetti. O tek tek ıgne delikleri o kadar belli ki, yüzümün rengi koyulaşti. Her yeri iz oldu. 15 kere 1 saatten az olmamak uzere gittim. Tek bir tüy bile azalmaz mi ? 7 aydir gidiyorum. 1 senede bitermiş anca. Julia hanimi netten takip ediyorum. Milletin ki 3 seansta bitiyor. Biyik bolgeme yaptirdim ebru hanima orasinda sorun yok. Akimi kil köküne vermedigini dusunuyorum. Julia hanimada randevu alinmiyor. Dakika ücretide almiş başini gitmiş. Başka yer araştiriyorum. Moralim acayip bozuk. Aynalardan bile nefret eder oldum.

Hocam izler için kantaron yagı ve limon sürebilirsin biraz azaltıyor lekeleri

Sincan emel hanımı duydunuz mu hiç kızlar dakikası 4.5 tl ve 1 ay sonrasına randevu alınabiliyor. Ben aramaya çalıştım ama sanırım bu başlığa kimse yazmamış bulamadım. Hiç bileniniz duyanınız var mı ?

Gittim ben 1 kere. Eli yavas ve kapıyı kilitlemiyor çalışanı sürekli odaya girip çıkıyor üstüne de ben de iz kaldı 3-4 ay sonra anca gecti. iz kalmaması lazım çünkü baska yere gittim ben daha önce. Memnun kalmayı çok isterdim evime yakın ama malesef :( gecen yıl 3.5 tl idi fiyatlarında masaAllah ı var.

Ben Emel hanımla görüştüm çok tatlı bir insan vücutta kalan yerler için emel hanıma gitmeyi düşünüyorum gidince yazarım

Back