- 17 Mart 2015
- 62
- 23
- 88
Evet hiç konforlu değil hem can acıtıyor hemde tertemiz çıkmıyorsun .Uyuşturucu kremlerin fiyatları da çok uçuk ,dişçide 15 tl uyuşturuyor dudak üstü için oda sürekli sürekli zararlı . İnce tüylerle ilgilenmiyorlar zaten ne olacak böyle bilmiyorum bitse bariBu artan fiyatlarda burda isim verme olayının çok büyük payı var hepimizin payı var yani.ozelden yazsak belki daha farklı olurdu hem fiyatlandırma hem memnun oldugumuz kişileri.ne kadar reklam o kadar yarış o kadar para malesef..surda iki yıl önce bu kadar bilinen popüler bir şey değildi kaldi ki lazerin konforunu sağlayan bir uygulama da değil.hem acılı hem konforsuz pürü pak çıkmıyoruz işlemden yani çok modern bir uygulama değil neden bu kadar popülarite kazandığı ortada.artisi tetiklenme yapmaması ama yara kabuk izinden dolayı kimsenin cesaret edemediği bir işlemdi ne ara modern işlem halini alıp lazeri geçti anlayamadım.bir yıl içinde %50 zam nedir lazer daha uygun şuan geniş yerler için düşününce.ki küçük bir dudak üstü bölgesi bile dksi 3 TL iken bile bin lirayı aşıyor kol bacağı düşünemiyorum.is bilmeyen eli yavaş insanlar 5 liraya yapıyormuş deyip zam yapan kişiyi 3,5 TL ye yapan kişiyle kıyasladm yarısı kadar alamadığını da gördüm.bunun başka açıklaması yok fiyatlandırma rekabetten ve haberdar olunmasından.kimse diğer uzmanı tanımadığını söylüyor buna hiç inanmıyorum nedense.