Kullandığı iğneyi değiştirmiş olmalı. Daha önce nemectron iğne kullanıyordu. Fabrikasyon olmadığını elde yapıldığını söylemişti ve fiyatı daha yüksekti. Dayanıklı bir iğneydi. Şimdi kullandığı iğnelerin izole kısmı daha kolay aşınıyor demek ki. Nemectron iğneden daha esnek falan olduğu için tercih etmiş olabilir belki.güngör hanım iğneli epilasyona tekrar başladım. 4 yıl öncede yaptırıyordum ve 1 tane iğne alıp onu kullanıyorduk. en son seansımda artık eskisi gibi değil 3-4 seansta iğneyi değiştiriyoruz dedi. her iğne de 10 tl. ben bu değiştirme mantığını anlamadım. yıllar önce değiştirmiyorduk hiç bir şey de olmuyordu. sevda hanımda da durum böyle mi acaba gidenler bilgilendirebilir mi?
Sevda hanımla görüştünüz mü hiç? Özel ayarlama yapıyor çalışma saatlerinde sizin durumuzda olanlar için diye biliyorum. Pazar çalışmıyorlar ama hafta içleri iş çıkışı olabilir.Hanımlar pazar günü çalışan önerebileceğiniz bir iğneli epilasyoncu var mı ? Bir tek o günüm boş. Diğer günler akşam 6 da çıkıyorum. Geç oluyor diye kimse kabul etmiyor. Umarım önerebileceğiniz birileri vardır :) Eğer varsa özelden no ve adres atar mısınız ?
Sevda hanımın yeri ve numarası varsa gönderebilir misiniz özelden? Şimdiden çok teşekkür ederim :)Sevda hanımla görüştünüz mü hiç? Özel ayarlama yapıyor çalışma saatlerinde sizin durumuzda olanlar için diye biliyorum. Pazar çalışmıyorlar ama hafta içleri iş çıkışı olabilir.
Sevda hanim hangi igneyi kullanıyor. O da değiştiriyor mu 3-4 seanstaKullandığı iğneyi değiştirmiş olmalı. Daha önce nemectron iğne kullanıyordu. Fabrikasyon olmadığını elde yapıldığını söylemişti ve fiyatı daha yüksekti. Dayanıklı bir iğneydi. Şimdi kullandığı iğnelerin izole kısmı daha kolay aşınıyor demek ki. Nemectron iğneden daha esnek falan olduğu için tercih etmiş olabilir belki.
Izole igne ama ayrıntısını bilmiyorum. Benim işlemim çok kısa sürdüğü için iğne pek yıpramıyor. Uzun zamandır değişmedi o yüzden. Siz uzun mu çalışıyorsunuz acabaSevda hanim hangi igneyi kullanıyor. O da değiştiriyor mu 3-4 seansta
Sevda hanımın yeri ve numarası varsa gönderebilir misiniz özelden? Şimdiden çok teşekkür ederim :)
Evet yarım saat yada 1 saat oluyor seanslarimIzole igne ama ayrıntısını bilmiyorum. Benim işlemim çok kısa sürdüğü için iğne pek yıpramıyor. Uzun zamandır değişmedi o yüzden. Siz uzun mu çalışıyorsunuz acaba
güngör hanım iğneli epilasyona tekrar başladım. 4 yıl öncede yaptırıyordum ve 1 tane iğne alıp onu kullanıyorduk. en son seansımda artık eskisi gibi değil 3-4 seansta iğneyi değiştiriyoruz dedi. her iğne de 10 tl. ben bu değiştirme mantığını anlamadım. yıllar önce değiştirmiyorduk hiç bir şey de olmuyordu. sevda hanımda da durum böyle mi acaba gidenler bilgilendirebilir mi?
güngör hanım iğneli epilasyona tekrar başladım. 4 yıl öncede yaptırıyordum ve 1 tane iğne alıp onu kullanıyorduk. en son seansımda artık eskisi gibi değil 3-4 seansta iğneyi değiştiriyoruz dedi. her iğne de 10 tl. ben bu değiştirme mantığını anlamadım. yıllar önce değiştirmiyorduk hiç bir şey de olmuyordu. sevda hanımda da durum böyle mi acaba gidenler bilgilendirebilir mi?
vala sormadım hangi iğne diye ama eskisi gibi değil değştiriyoruz artık dedi.Kullandığı iğne hangisinden acaba? Ballet izole mi nemectron mu? Sorma nedenim bana nemectron kullandığını söylemişti fakat 10 tl'ye nemectron satılacağını sanmıyorum.
bilgilendirme için çok teşekkür ederim. 10 tlye aldığıma göre nemectron değildir ozaman iğne. ama işlem sonrası herhangi bi kabuklanmada olmadı. bir de seans sonrası eve gittiğimde yüzümde 2 tane yara gördüm ve 1 tanesi şişti sivilce gibi ve sanırım orda iz kalıcakMerhabalar. İğnelerin değiştirilmesi konusunda bir uzman olarak görüş bildirmek isterim. Kendi uygulamalarım üzerinden konuşabilirim. Yorumunuza göre benim uygulamalarımdaki aynı sebeplerden dolayı iğne değişimi var. Öncelikle çok çeşitli iğneler var. Nemectron, Ballet, Starex gibi iğne türleri vardır. Bunlardan 4 senelik tecrübeme dayanarak ve sadece Türkiye değil Dünya piyasasında yaptığım araştırmalara göre Nemectron'dan daha iyi bir iğne yoktur. Ama buradaki "iyi" amacınıza göre değişebilecek bir tanım. Yani Nemectron reçinesi, izolesi, uzun ömürlülüğü ile fazlasıyla iyi. Fakat esneklik ve çok çok ince tüyler olan omuz başları, omuz kısmı, üst kol ve bıyık üstünde bulunan tüylerde kullanılması neredeyse imkansız. Çünkü Nemectron'da diğer iğnelerde olduğu gibi numaralandırma yok yani ebatı kalınlığı sabittir. Ve diğerleri kadar esnek değildir. Starex balet gibi iğneler tek kullanımlık olarak bilinse de aslında çalışılan alan çok geniş değilse bir kaç defa kullanılabilir. Starex'te K2, K4 gibi boyutları vardır. Üretiminde kullanılan materyal Nemectron kadar kaliteli olmasa da fazlasıyla esnek ve ince olduğu için Starex ince tüylerde kullanılmaya uygundur. Fakat uzman hangi iğneyi kullandığını bilerek uygulama yapmalı. Örneğin Nemectrondaki rahatlığı Starex'te gösteremezsiniz. Çünkü Nemectronun ucundaki izolesiz kısmı ( ayrıca izolesiz nemectron yoktur) çok belirgin parlaktır ve uygulama sonrası en az kabuk bırakan iğnedir. Starex ve balet ise ucundaki izolesiz kısmı çok belirgin değil ve uygulama sonrasında kabuk oluşumu daha fazladır. Bu üç iğneyi de kullandım. Hem uygulama sırasındaki reaksiyonları hem kullanım pratikliği açısından Ballet'i tercih etmiyorum. Ücretlerine gelecek olursak ; Nemectron Almanya'da bir atölyede sayılı olarak elde üretilen bir iğnedir. Ben euro üzerinden tanesini 25 liraya yakın bir ücretle alıyorum. Ballet ve Starex ise tanesi 3-4 lira gibi bir rakama alıyorum. Eğer sizden 3 liralık bir iğne için 20 lira istiyorlarsa bu sömürüdür. Ayrıca iğnelerdeki altın, çelik gibi ifadelere pek itibar etmeyin. Emin olun hiçbirinin hassasiyet konusunda bir farkı yoktur. Hepsinin özü çeliktir. Çeşit olsun , alerjiye karşıymış gibi altın rengiyle üretilsin mantığı ile üretilmiş birbirinden hiç farkı olmayan iğnelerdir.. Kendi ailem ve çevreme iğneli yaptığım için çok fazla hassasiyet göstererek yaptığım araştırmalar ve deneyimlerimin sonucudur. Umarım açıklayıcı olmuştur.
bilgilendirme için çok teşekkür ederim. 10 tlye aldığıma göre nemectron değildir ozaman iğne. ama işlem sonrası herhangi bi kabuklanmada olmadı. bir de seans sonrası eve gittiğimde yüzümde 2 tane yara gördüm ve 1 tanesi şişti sivilce gibi ve sanırım orda iz kalıcakyaraların üstüne krem sürmeme rağmen uzun süre geçmedi uzun süredir gittiğim bi yer ve ilk defa böyle bişey oldu sizce merkez değiştirmeli miyim yoksa bu normal karşılanacak birşeymi
Kabuklanma ve yara durumu kişiden kişiye değişen bir durumdur. Uzman her ne kadar dikkatli olsa da çok hassas bir cilt yapısında muhakkak sivilceler ve yaralar olacaktır. Starex ve Ballet gibi iğnelerin kullanımı sonrasında genellikle kabuklanma olsa da bu her halükarda kabuklanma olacağı intibasını uyandırmasın. Çalışılan bölge, cilt yapısı, verilen akım, ve çalışma yoğunluğuna bağlı olarak kabuk oluşumu değişebilir. Şimdiye kadar yapılan uygulamalarda yara oluşmamışsa bile son uygulamada olabilir. Uygulama yapılan kişinin beslenme ve su tüketimine bile bağlıdır bu durumlar. Yani şimdiye kadar kendinizi güvenle teslim ettiğiniz bir uzmana, uzmanın kontrolünde olmayan yaralanma veya sivilcelenme gibi sebeplerden dolayı gitmemezlik etmeyin. Bu hem haksızlık olur hem de yeni arayışlarla aklınızı bulandırmış olursunuz. Ayrıca oluşan yaranız er ya da geç muhakkak geçecektir. Kendi uygulamalarımdan bir örnek vermek istiyorum ; yakın bir dostumun kaş bölgesine 3 çalışma yaptım, son çalışmaya kadar uyarılarımı harfiyen uyguladığı için iz yara vs olmadı ama son uygulamada nasılsa iz yara kalmıyor diyerek pudra kullanmayıp direkt makyaja geçtiği için ortalama 2-3 ayda geçen kabuk izleri kaldı ama geçti. Yani uzmanın kontrolünde olmayan sizin göze alıp gelmeniz gereken durumlardan kaynaklı sonuçlar da var. Sevgiler
hangi şehirde olduğunuzu ve çalıştığınız yeri bana özelden yazar mısınız? aynı şehirdeysek size uygulama içinde gelmek isterim
Keşke Manisa da olsaydınız! Burada kimse yok. Hem eğitim için hem de epilasyon için görüşürdük.verilen
Keşke Manisa da olsaydınız! Burada kimse yok. Hem eğitim için hem de epilasyon için görüşürdük.
peki bıyık bölgesine iz kalır kahverengi olur diye iğneli yaptırmaya korkuyorum. size de anlattığım gibi uzun süredir gittiğim yerde bile bi yara oluşması oldu ki şimdi orası kahverengi uzun süredir. bıyık bölgesine yaptırıyım mı yoksa o riske hiç girmeyim mi?İstanbulda'yim fakat dükkân gibi bir mekana sahip değilim. Uzmanım eğitimimi aldım ve uzerine 4 senelik tecrubem var ama dükkân açmak henüz nasip olmadığı için evimde , uygulama için duzenledigim bölümde yakin cevreme dostlarıma uygulama yapıyorum. O yüzden adres vermem doğru olmaz diye düşünüyorum. Kendime ait bir mekanim olsaydı severek misafir ederdim , uygulamalarimdan süphem olduğu için değil evim İstanbul merkeze uzak ve evde yapılıyor olması hem gelen hanim için hem benim icin kafada soru işareti uyandırabilir düşüncesi ile ssdece yakin cevreme uygulama yapıyorum. Piyasada iğneli epilasyon dakika ücreti 2,5 dan başlıyor 5 liraya kadar gidiyor. Ben evde yaptığım için yakin dostlarıma 1 liradan yapıyorum. Onlar da bu mecburiyetten yapilan fedakarlıktan tabi ki memnunlar. Yapilan uygulamanin verilen emeğin , kullanilan makine ve ignenin , gosterdigim imtinanin bedeli bu degil ama ticari bir yerim olmadigi için bu şekilde adaleti sağlamak gerektiğini düşünüyorum. Dediğim sebeplerden dolayı adresi veremiyorum, ilginize de teşekkür ediyorum. İğneli epilasyonla ilgili sorularınız olursa cevaplayarak yardımcı olabilirim. Sevgiler
peki bıyık bölgesine iz kalır kahverengi olur diye iğneli yaptırmaya korkuyorum. size de anlattığım gibi uzun süredir gittiğim yerde bile bi yara oluşması oldu ki şimdi orası kahverengi uzun süredir. bıyık bölgesine yaptırıyım mı yoksa o riske hiç girmeyim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?