başınızdan iğneli epilasyon ile ilgili olumsuz bir şeyler geçmiş olabilir. fakat yüze lazer epilasyon yaptırmayın. benim gittiğim epilasyon merkezinde, yüzündeki kalın tüylere lazer yaptırırken, ince tüyleri de hep kalınlaşmış kişiler gördüm. bence yüzünüze lazer yaptırmayın. çünkü lazerle ilgili olumsuzluklar benimde başıma geldi. nihayetinde iğneli epilasyon ile kurtuldum. lazer yaptırdığımda kıllar uzun süre çıkmayınca bitiyor sanmıştım. buda beni ikna ediyordu.[/QUOTE
başınızdan iğneli epilasyon ile ilgili olumsuz bir şeyler geçmiş olabilir. fakat yüze lazer epilasyon yaptırmayın. benim gittiğim epilasyon merkezinde, yüzündeki kalın tüylere lazer yaptırırken, ince tüyleri de hep kalınlaşmış kişiler gördüm. bence yüzünüze lazer yaptırmayın. çünkü lazerle ilgili olumsuzluklar benimde başıma geldi. nihayetinde iğneli epilasyon ile kurtuldum. lazer yaptırdığımda kıllar uzun süre çıkmayınca bitiyor sanmıştım. buda beni ikna ediyordu.
Daha once giden tanıdıklarım vardı hala cok memnunlar açıkçası :)
Bende 3 kere gittim henüz bi sıkıntı yok memnunum saolun :)
ben hem kaşımn ortası kaşım ve dudak üstü için gidyorm gercktn fazlasıyla memnunum il 5 gun feln minick yara gıbı oluyor ama kesınlıkle sonra gidiyor onlar .. normalde ucuz olan yerler 1 saate 50 alıyorsa yavas yapıyorlar genlde ve daha cok acı verıyor biraz daha fazla verip çabuk olması daha guzel bence benm teyzmde yaptırdı şmidi onda hiç yok bende onn tavsiyesi üzerine gittm gittğim yer kızılay da aura . am şunu söyliyeim bence asla lazer düşünmeyin hem zaman kaybı hemde para
Hattâ göğüs ucu çalışılıp calışılmayacağından şüpheliydim. Doltoruma sordum sorun olmayacağını söyleyince göğüs ucu çevresi, kol altı ve bikini bölgesine de başladım. Bu bölgeler de azaldığında yüzüm bitmiş olur diye düşünüyorum. En sonunda da agdadan dolayı kıllanma yaşadığım popom üzerindeki tüyler ve bacaklarımdaki batıklardan da kurtulabilirim umarım.
Merhaba Güngör hanım nerede acaba adresben bu hafta güngör hanıma gittim. gayet memnun kaldım bitirme gaarntisi veriyor. daha önce başka bir şehirde gidiyordum açıkçası arayıda çok açmamıştım. en son seansım 35 dk sürmüşken güngör hanımda 20 dk sürdü. fiyat olarakt bence baya uygun..
tunalı hilmi caddesindeMerhaba Güngör hanım nerede acaba adres
Canım Julia hanım var meşrutiyette benim yüz bölgem bitmek üzere güler yüzlü kaliteli bi doktorun yeri sanırım adres yada num isterseniz özeldenYüz bölgesi için kesinlikle lazer epilasyon yaptırmayın ben 8 seans gittim mahvetti yüzümdeki tüyler kalınlaştı iyice arttı yüz seans başına 650 lira verdim hepsi çöpe gitti. yüz bölgesi için iğne daha iyi oluyor sanırım bana bir yer tavsiye edebilecek var mı? lazer sadece vücut ve bacak ile genital bölgede işe yarıyor
Adres ve numarasını bana da atarsanız sevinirimCanım Julia hanım var meşrutiyette benim yüz bölgem bitmek üzere güler yüzlü kaliteli bi doktorun yeri sanırım adres yada num isterseniz özelden
Merhabalar bende iğneli düşünüyorum Güngör hanım houston da çalışmıyor mu forumda okudum biraz önce aradım iğneli epilasyon yok bizde dediler. Bana da adresi yada çalıştığı yeri tam olarak söyleyebilir misinizben bu hafta güngör hanıma gittim. gayet memnun kaldım bitirme gaarntisi veriyor. daha önce başka bir şehirde gidiyordum açıkçası arayıda çok açmamıştım. en son seansım 35 dk sürmüşken güngör hanımda 20 dk sürdü. fiyat olarakt bence baya uygun..
özelden telefon numarası ataym :)Merhabalar bende iğneli düşünüyorum Güngör hanım houston da çalışmıyor mu forumda okudum biraz önce aradım iğneli epilasyon yok bizde dediler. Bana da adresi yada çalıştığı yeri tam olarak söyleyebilir misiniz
Kendi yerini açmış Güngör hanım. Güngör İşleker Güzellik Merkezi diye aratarak ulaşabilirsiniz.Merhabalar bende iğneli düşünüyorum Güngör hanım houston da çalışmıyor mu forumda okudum biraz önce aradım iğneli epilasyon yok bizde dediler. Bana da adresi yada çalıştığı yeri tam olarak söyleyebilir misiniz
ben ankaralife'ta yaptırıyorum dermatolog hemde güzel güvenilir bir yer tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?