Merhaba, ben sırf bu konuyla ilgili birkaç şey yazabilmek için üyelik açtım. Belki benim gibi tüylerinden rahatsız olan arkadaşlara bir yardımım dokunur diye.
Annem bundan 6 sene önce yüzünde bir anda çıkan tüylerden kurtulmak için lazere başlamıştı. Fakat hiçbir sonuç alamadı. Bir sürü güzellik salonuna gitti. Hepsinden sonra aksine çoğaldığını ve başka yerlere yayıldığını söylüyordu. Daha sonra bir tanıdığımızın tavsiyesi üzerine kızılayda iğneli epilasyon yapan bir yere gittik. Hiç memnun kalmadı. Neyinden memnun kalmadığını uzun uzun anlatmayayım ama burada yazan şikayetlerden farksız değil.
Artık gerçekten pes etmek üzereydi. Çok da üzülüyordu. Güvenilir, bu işi doğru düzgün yapabilecek bir yer bulamayacağını düşünüyordu. Bir arkadaşına anlatmış bu derdini. O da "benim bir akrabam Kavaklıdere'de bu işle uğraşıyor, istersen bir dene" diyerek tavsiyede bulunmuş. Çok bir beklenti içinde bulunmadan gittik (çünkü her defasında kazıklanmıştık). Gittiğimizde anneme düzenli olarak ve sık sık gelmesi, yüzünü güneş kremiyle koruması ve ne olursa olsun vazgeçmemesi gerektiğinden bahsetti. Kabul etti. İlk başlarda haftada 3 kere falan gidiyordu. Kıl köklerindeyken epilasyonun yapılması gerekiyormuş. Daha sonra seanslar azalmaya başladı. 6-7 ay gibi sürede annemin favori bölgesi ve diğer yerlerdeki tüyleri bitti. 4 senedir de hiçbir şekilde çıkmıyor.
Benim de yüzümde tüyler olduğu için annem uzun zamandır bana git git diye ısrar ediyor. Ben de başladım. Çok memnunum. Oldukça azaldı. Favorilerim o kadar fazlaydı ki, saçlarımı hiç toplamazdım. Yani düşünün toplayacak duruma geldim. Acıyor mu? Acıyor, fakat ben seansa gitmeden evvel uyuşturucu krem sürüyorum. Hissetmiyorum çok fazla. Zaten ağrı eşiğim yüksek. Kabuk tutuyor mu? Evet, tutuyor ama sonradan geçiyor. Ayrıca öyle çok fazla tutmuyor. Tek tük diyebilirim. Yüzü güneş kremiyle korumak şart. Ayrıca pest etmeden düzenli olarak gidilmezse de işe yaramıyor. Yani "ben 3 seans gittim hala faydasını görmedim" diye bir şey yok. Öyle hemen bitmiyor. Bir kere düzenli gidilecek.
Neyse, ben benim durumumda olan kişilere yardım etmek amacıyla bu mesajı yazdım. Gittiğim yerin ismini vermem sanırım doğru olmaz. Ama sizler eğer gitmeyi düşünüyorsanız muhakkak güvenilir bir yer seçin. Annemin tüyleriyle uğraştığı süre içerisinde anladım ki, insanların gözünü para o kadar bürümüş ki, böyle bir durumda bile insanların zaaflarından faydalanıp, kolayca kandırabiliyorlar.
İyi akşamlar.