merhaba sevgili kadınlar,
uzun zaman önce yaptırdığım iğneli epilasyonla ilgili özel mesajlar alıyorum, ben de ihtiyaca binaen önceki yazdıklarımdan eksik kalan, arada kaybolan kısımları topluca madde madde sıralayıp güncel bir mesajla yazmaya karar verdim.
1. İğneli epilasyonumu Hacettepe üniversitesi kozmetoloji (dermatolojiye bağlı) bölümünde yaptırdım.
2. Hacettepe"yi tavsiye ediyorum tabii ki, çok memnun kaldım.
3. Sadece yüz bölgesine yapılıyor, çünkü devlet hastanesi. (aynı şekilde laser epilasyonu da sadece yüze yapıyorlar.)
4. Yapan kişi Filiz hanım idi. Sağlık çalışanı yani alelade kuaför gibi değil hijyenik şartlarda yapılıyor. Eli çok hafif ama laserde ya da ağdada canınız yanıyorsa çok acı çekersiniz, bilhassa dudak üstü çok acılı.
5. Seans sayısı tüyün olduğu bölgeye bağlı. Kimi tüyler bir kimisi de en fazla iki seansta sonsuza kadar veda ediyor size.
6. Ben kalın ve siyah tüyler bitene kadar gittim, bir daha hiç çıkmadı.
7. İnce tüylerim sarıydı zaten aldırmak istemedim. beni pek rahatsız etmiyor. istemediğim tüyler tamamen bitti.
8. Yani incelerde işe yaramadığı için değil kendim aldırmak istemediğim için bitirdim. Kalında işe yarayan bir yöntem inceyi daha kısa sürede bitirir, lazer gibi değil, her tüyde işe yarıyor. elektrik verip yakıyor .kökünü. ben incelere üşendim o yüzden gitmedim yoksa etkili, dudak üstümü aldırdım mesela inceydi bir seansta bitti.
9.Kabuk kalmaması kış aylarında yapmaya, güneşten korunmaya ve epilasyon sonrası temizliğe dikkat etmeye bağlı.
10. O bölgelere epilasyon sonrası bir süre su değdirmeyin, makyaj yapmayın, sadece güneş kremi ile nemlendirin.
11. Bende hiç iz veya kabuk kalmadı.
12. Hastane sayfasından telefonu bulasilirsiniz, randevuyla hizmet veriliyor, ücreti de söylüyorlar yaklaşık olarak, şu anda ne kadar bilmiyorum.
13. Ücret dakikayla değil bölgenin genişliğine göre ve kuaförden daha ucuz.
unuttuğum eksik kalan şeyler olursa yine yazarım,
herkese geçmiş olsun.