• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba!
İğneli epilasyon yaptırmak istiyorum arkadaşlar. eskiden o kadar batmıyordu gözüme ama artık batmaya başladı bu şeyler.Ben kızılayda çalışıyorum.Açıkçası kusura bakmazsanız son 10-20 sayfayı okudum ondan öncekileri de okumadım. Orada da Güngör hanım ile Sevda hanımı gördüm. Ama işimin yakınlığı dolayısı ile Sevda Hanımı düşünmeye başladım.. Ama yine de kararsız kalıyorum cidden nereye gitmeliyim?Şimdiden teşekkürler :)

başınızdan iğneli epilasyon ile ilgili olumsuz bir şeyler geçmiş olabilir. fakat yüze lazer epilasyon yaptırmayın. benim gittiğim epilasyon merkezinde, yüzündeki kalın tüylere lazer yaptırırken, ince tüyleri de hep kalınlaşmış kişiler gördüm. bence yüzünüze lazer yaptırmayın. çünkü lazerle ilgili olumsuzluklar benimde başıma geldi. nihayetinde iğneli epilasyon ile kurtuldum. lazer yaptırdığımda kıllar uzun süre çıkmayınca bitiyor sanmıştım. buda beni ikna ediyordu.[/QUOTE
başınızdan iğneli epilasyon ile ilgili olumsuz bir şeyler geçmiş olabilir. fakat yüze lazer epilasyon yaptırmayın. benim gittiğim epilasyon merkezinde, yüzündeki kalın tüylere lazer yaptırırken, ince tüyleri de hep kalınlaşmış kişiler gördüm. bence yüzünüze lazer yaptırmayın. çünkü lazerle ilgili olumsuzluklar benimde başıma geldi. nihayetinde iğneli epilasyon ile kurtuldum. lazer yaptırdığımda kıllar uzun süre çıkmayınca bitiyor sanmıştım. buda beni ikna ediyordu.

Daha once giden tanıdıklarım vardı hala cok memnunlar açıkçası :)
Bende 3 kere gittim henüz bi sıkıntı yok memnunum saolun :)

Merhabalar, uzun bir aradan sonra tekrar buradayım :)
Geçen yıl Mübeccel Hanım'a gittim. Nedense hakkındaki olumsuz yorumlara gitmeden önce rastlamamışım. Kendisi, yukarıda da söylendiği gibi çok tatlı dilli birisi ve çok güven veriyor gerçekten. Ancak netice kesinlikle olumsuz. 6 ay kadar gittim diyebilirim, bana da sürekli seansları aksatmamamı, bir ayağımın orda olması gerektiğini söylüyordu. Ben daha önce de iğneli epilasyon yaptırdığım için ve bunun şart olmadığını bildiğim için kendim belirlemeye çalıştım randevu saatlerini. Şu anda işlem yapılan alanlarda yalnızca %20 kadar bir azalma var. Mübeccel Hanım'ın bir huyu da önce kalınları alalım, inceleri sonra halledebiliriz dememe rağmen bir bölgeyi pürüzsüz yapana kadar incecik tüylerle bile uğraşması. Bazen aynı kıl köküne defalarca girip çıktığı da oluyordu. Doğrusu kendisinin kötü niyetli birisi olduğunu düşünmek istemiyorum, çünkü tamamen tersi bir imaj veriyordu ama aylarca para verip de iyi bir sonuç alamadığım için olumsuz düşünmek hakkım sanırım.
Şimdi yorumları tekrar okudum ve Güngör Hanım'a telefon etmeye karar verdim. Umarım işimi çabucak ve daha ucuza halledebilirim. Mübeccel Hanım dakikası 3 liradan hizmet veriyordu. İğne de 10 liraydı.
Güngör Hanım'ın dakika fiyatını bilen varsa yazabilir mi? Teşekkürler :)

ben hem kaşımn ortası kaşım ve dudak üstü için gidyorm gercktn fazlasıyla memnunum il 5 gun feln minick yara gıbı oluyor ama kesınlıkle sonra gidiyor onlar .. normalde ucuz olan yerler 1 saate 50 alıyorsa yavas yapıyorlar genlde ve daha cok acı verıyor biraz daha fazla verip çabuk olması daha guzel bence benm teyzmde yaptırdı şmidi onda hiç yok bende onn tavsiyesi üzerine gittm gittğim yer kızılay da aura . am şunu söyliyeim bence asla lazer düşünmeyin hem zaman kaybı hemde para

Ben sevda hanıma başlayalı yaklaşık 5-6 ay oldu. Yüzümün 2. turu bitti. iyi ki iğneli epilasyon keşfedilmiş çok memnunum. yüzümde çok killanma olduğu için yoğun caliştırıyordum. Bu yüzden 2 haftada bir akşamları gidiyordum. Ben de kizarikliklardan dolayı buz tutuyordum. Ama şimdi o kadar azaldı ki, kızılaydan geçerken neredeyse uğrayıp 1-2 dakika aldiriyorum.
İz olur mu diye korkarken şimdi kaslarimdan bile kurtuldum. hiç iz sorunu yaşamadım.

Hattâ göğüs ucu çalışılıp calışılmayacağından şüpheliydim. Doltoruma sordum sorun olmayacağını söyleyince göğüs ucu çevresi, kol altı ve bikini bölgesine de başladım. Bu bölgeler de azaldığında yüzüm bitmiş olur diye düşünüyorum. En sonunda da agdadan dolayı kıllanma yaşadığım popom üzerindeki tüyler ve bacaklarımdaki batıklardan da kurtulabilirim umarım.

Hattâ göğüs ucu çalışılıp calışılmayacağından şüpheliydim. Doltoruma sordum sorun olmayacağını söyleyince göğüs ucu çevresi, kol altı ve bikini bölgesine de başladım. Bu bölgeler de azaldığında yüzüm bitmiş olur diye düşünüyorum. En sonunda da agdadan dolayı kıllanma yaşadığım popom üzerindeki tüyler ve bacaklarımdaki batıklardan da kurtulabilirim umarım.

Anladığım kadarıyla siz, ben ve birçok kişi hem ağdadan hem de lazerden sorun yaşadık,yaşıyoruz ve yaşamaya devam edeceğiz..Ne zormuş kadın olmak vallahi. :eek:Bu sorunlardan kurtulmanın yolu da iğneli epilasyon gibi gözüküyor. Bunun içinde açıkçası yorumunuzdan cesaretlenerek Sevda hanıma randevu alıp gitmeyi düşünüyorum. Teşekkürler ..Bi yerden başlamak lazım :)Senin adına da çok sevindim ayrıca darısı başıma inşallah:süslü:

ben bu hafta güngör hanıma gittim. gayet memnun kaldım bitirme gaarntisi veriyor. daha önce başka bir şehirde gidiyordum açıkçası arayıda çok açmamıştım. en son seansım 35 dk sürmüşken güngör hanımda 20 dk sürdü. fiyat olarakt bence baya uygun..

ben bu hafta güngör hanıma gittim. gayet memnun kaldım bitirme gaarntisi veriyor. daha önce başka bir şehirde gidiyordum açıkçası arayıda çok açmamıştım. en son seansım 35 dk sürmüşken güngör hanımda 20 dk sürdü. fiyat olarakt bence baya uygun..
Merhaba Güngör hanım nerede acaba adres

Yüz bölgesi için kesinlikle lazer epilasyon yaptırmayın ben 8 seans gittim mahvetti yüzümdeki tüyler kalınlaştı iyice arttı yüz seans başına 650 lira verdim hepsi çöpe gitti. yüz bölgesi için iğne daha iyi oluyor sanırım bana bir yer tavsiye edebilecek var mı? lazer sadece vücut ve bacak ile genital bölgede işe yarıyor :(

Yüz bölgesi için kesinlikle lazer epilasyon yaptırmayın ben 8 seans gittim mahvetti yüzümdeki tüyler kalınlaştı iyice arttı yüz seans başına 650 lira verdim hepsi çöpe gitti. yüz bölgesi için iğne daha iyi oluyor sanırım bana bir yer tavsiye edebilecek var mı? lazer sadece vücut ve bacak ile genital bölgede işe yarıyor :KK43:
Canım Julia hanım var meşrutiyette benim yüz bölgem bitmek üzere güler yüzlü kaliteli bi doktorun yeri sanırım adres yada num isterseniz özelden

eğer mümkünse özelden yazabilirmisiniz canım çok sıkılıyor sonuçsuz kalmasından dolayı...inşallah iğneli epilasyondan sonuç alabilirim.

Merhabalar bende iğneli düşünüyorum Güngör hanım houston da çalışmıyor mu forumda okudum biraz önce aradım iğneli epilasyon yok bizde dediler. Bana da adresi yada çalıştığı yeri tam olarak söyleyebilir misiniz

Merhabalar bende iğneli düşünüyorum Güngör hanım houston da çalışmıyor mu forumda okudum biraz önce aradım iğneli epilasyon yok bizde dediler. Bana da adresi yada çalıştığı yeri tam olarak söyleyebilir misiniz
özelden telefon numarası ataym :)

Kendi yerini açmış Güngör hanım. Güngör İşleker Güzellik Merkezi diye aratarak ulaşabilirsiniz.

ben ankaralife'ta yaptırıyorum dermatolog hemde güzel güvenilir bir yer tavsiye ederim.

Ben bir kez gittim. nefret ettim. Asla da tavsiye etmem. Mekanın klinikten çok kuaför salonuna benzemesi, lazeri yapan kişinin doktor değil, orada alalade çalışan kızlar tarafından yapılması, Nezaketen bile olsa doktorla görüşme şansı hiç yakalayamamanız ve uygulamayı beğenmezseniz "sorun değil,nasıl olsa yeniden çıkarlar" cevabı ile karşılaşmanızın neresi tavsiye edilebilir bir mekan yapıyor çok merak ediyorum.

Hanımlar pazar günü çalışan önerebileceğiniz bir iğneli epilasyoncu var mı ? Bir tek o günüm boş. Diğer günler akşam 6 da çıkıyorum. Geç oluyor diye kimse kabul etmiyor. Umarım önerebileceğiniz birileri vardır :) Eğer varsa özelden no ve adres atar mısınız ?

güngör hanım iğneli epilasyona tekrar başladım. 4 yıl öncede yaptırıyordum ve 1 tane iğne alıp onu kullanıyorduk. en son seansımda artık eskisi gibi değil 3-4 seansta iğneyi değiştiriyoruz dedi. her iğne de 10 tl. ben bu değiştirme mantığını anlamadım. yıllar önce değiştirmiyorduk hiç bir şey de olmuyordu. sevda hanımda da durum böyle mi acaba gidenler bilgilendirebilir mi?

Back