Gittiği yeri bana özelden yazar mısınız. Ayrıca kabuk olayı kafamı karıştırdı. Ben uzun süredir yaptırıyorum kabuk olmadı.Merhaba, ben sırf bu konuyla ilgili birkaç şey yazabilmek için üyelik açtım. Belki benim gibi tüylerinden rahatsız olan arkadaşlara bir yardımım dokunur diye.
Annem bundan 6 sene önce yüzünde bir anda çıkan tüylerden kurtulmak için lazere başlamıştı. Fakat hiçbir sonuç alamadı. Bir sürü güzellik salonuna gitti. Hepsinden sonra aksine çoğaldığını ve başka yerlere yayıldığını söylüyordu. Daha sonra bir tanıdığımızın tavsiyesi üzerine kızılayda iğneli epilasyon yapan bir yere gittik. Hiç memnun kalmadı. Neyinden memnun kalmadığını uzun uzun anlatmayayım ama burada yazan şikayetlerden farksız değil.
Artık gerçekten pes etmek üzereydi. Çok da üzülüyordu. Güvenilir, bu işi doğru düzgün yapabilecek bir yer bulamayacağını düşünüyordu. Bir arkadaşına anlatmış bu derdini. O da "benim bir akrabam Kavaklıdere'de bu işle uğraşıyor, istersen bir dene" diyerek tavsiyede bulunmuş. Çok bir beklenti içinde bulunmadan gittik (çünkü her defasında kazıklanmıştık). Gittiğimizde anneme düzenli olarak ve sık sık gelmesi, yüzünü güneş kremiyle koruması ve ne olursa olsun vazgeçmemesi gerektiğinden bahsetti. Kabul etti. İlk başlarda haftada 3 kere falan gidiyordu. Kıl köklerindeyken epilasyonun yapılması gerekiyormuş. Daha sonra seanslar azalmaya başladı. 6-7 ay gibi sürede annemin favori bölgesi ve diğer yerlerdeki tüyleri bitti. 4 senedir de hiçbir şekilde çıkmıyor.
Benim de yüzümde tüyler olduğu için annem uzun zamandır bana git git diye ısrar ediyor. Ben de başladım. Çok memnunum. Oldukça azaldı. Favorilerim o kadar fazlaydı ki, saçlarımı hiç toplamazdım. Yani düşünün toplayacak duruma geldim. Acıyor mu? Acıyor, fakat ben seansa gitmeden evvel uyuşturucu krem sürüyorum. Hissetmiyorum çok fazla. Zaten ağrı eşiğim yüksek. Kabuk tutuyor mu? Evet, tutuyor ama sonradan geçiyor. Ayrıca öyle çok fazla tutmuyor. Tek tük diyebilirim. Yüzü güneş kremiyle korumak şart. Ayrıca pest etmeden düzenli olarak gidilmezse de işe yaramıyor. Yani "ben 3 seans gittim hala faydasını görmedim" diye bir şey yok. Öyle hemen bitmiyor. Bir kere düzenli gidilecek.
Neyse, ben benim durumumda olan kişilere yardım etmek amacıyla bu mesajı yazdım. Gittiğim yerin ismini vermem sanırım doğru olmaz. Ama sizler eğer gitmeyi düşünüyorsanız muhakkak güvenilir bir yer seçin. Annemin tüyleriyle uğraştığı süre içerisinde anladım ki, insanların gözünü para o kadar bürümüş ki, böyle bir durumda bile insanların zaaflarından faydalanıp, kolayca kandırabiliyorlar.
İyi akşamlar.
Öncelikle herkese merhabalar ben 17 yaşındayım ve yuzumdeki tuylerden cok sikayetciyim favorilerim ve cene altim var biyigimi cok sorun etmiyorum almak da zoe gelmiyor zaten ama yuzumdekiler gercekten artik psikolojimi bozuyor hele de 17 yaşında olup liseye gidince gercekten sinir bozucu bir durum oluyor çünkü bazi erkeklerden daha fazla kila sahip oldugumu dusunmeye basladim
Neyse uzatmadan ozet gecmek istiyorum ki ben bu konuda bilincsiz davranmadim ve iyi ki annem beni bu konuda uyardi ve yuzumdeki tuylere ne agda ne cimbiz ne de iple hicbir sekilde dokunmadim ve oncelikle bir endokrin doktoruna gorundum hormon testleri falan yapildi ve bir sorun cikmadi ben de basladim epilasyon arastirmaya ama gordum ki yuzde lazer hic etkili bir yontem degil ve herkes lazer magduru olarak igneliye baslamis
Simdi ben de ankarada yasiyorum ve igneli epilasyon yapacak gercekten guvenilir bir yer ariyorum ve asla bir guzellik salonuna yaptirilabilecegini dusunmuyorum bence siz de bu konuda dikkatli olmalisiniz bu isi gercekten doktorlarin yapmasi gerekiyor ve ben de bunu arastirip hacettepenin yaptigini ogrendim burada da yazildigi gibi
Hacettepe de yaptiran var mi varsa memnun kaldilar mi bunu merak ediyorum ayrica burada hic dokunulmayan tuylerin 1 seansta bittigini ve kabuk olayinin cok az oldugunu yazmissiniz gercekten oyle mi deneyimleyen var mi lutfen bana yardimci olun daha 17 yasindayim ve yuzumdekiler yuzunden hayata kusmek uzereyim gercekten dikkate alir ve yanitlarsaniz cok sevinirim simdiden tesekkur ediyorum :)
bir konuda 15 yaşında olduğunu yazmıisın burda da 17 :) sadece dikkatimi çekti söylemek istedim. 15 yaşında da olsan tüylerden kurtulmak istemen gayet normal. bu işin yaşla alakası yok :)Öncelikle herkese merhabalar ben 17 yaşındayım ve yuzumdeki tuylerden cok sikayetciyim favorilerim ve cene altim var biyigimi cok sorun etmiyorum almak da zoe gelmiyor zaten ama yuzumdekiler gercekten artik psikolojimi bozuyor hele de 17 yaşında olup liseye gidince gercekten sinir bozucu bir durum oluyor çünkü bazi erkeklerden daha fazla kila sahip oldugumu dusunmeye basladim
Neyse uzatmadan ozet gecmek istiyorum ki ben bu konuda bilincsiz davranmadim ve iyi ki annem beni bu konuda uyardi ve yuzumdeki tuylere ne agda ne cimbiz ne de iple hicbir sekilde dokunmadim ve oncelikle bir endokrin doktoruna gorundum hormon testleri falan yapildi ve bir sorun cikmadi ben de basladim epilasyon arastirmaya ama gordum ki yuzde lazer hic etkili bir yontem degil ve herkes lazer magduru olarak igneliye baslamis
Simdi ben de ankarada yasiyorum ve igneli epilasyon yapacak gercekten guvenilir bir yer ariyorum ve asla bir guzellik salonuna yaptirilabilecegini dusunmuyorum bence siz de bu konuda dikkatli olmalisiniz bu isi gercekten doktorlarin yapmasi gerekiyor ve ben de bunu arastirip hacettepenin yaptigini ogrendim burada da yazildigi gibi
Hacettepe de yaptiran var mi varsa memnun kaldilar mi bunu merak ediyorum ayrica burada hic dokunulmayan tuylerin 1 seansta bittigini ve kabuk olayinin cok az oldugunu yazmissiniz gercekten oyle mi deneyimleyen var mi lutfen bana yardimci olun daha 17 yasindayim ve yuzumdekiler yuzunden hayata kusmek uzereyim gercekten dikkate alir ve yanitlarsaniz cok sevinirim simdiden tesekkur ediyorum :)
O yazi 2015 te yazilmis bir yazi ona da dikkat cekmek isterim ama uzman kisiler tarafindan yapilmasini da tercih ederim ne kadar memnun kalan olursa olsun herkeste farkli farkli sonuclar veriyor baskasina sorup da guvenemiyorum asil merak ettigim acaba hacettepe nasıldır siz de ozelden yaptirdiginiz yeri yazarsaniz yine de fikir edinmis olur ve mutlu olurum tesekkurler
Merhaba, ben sırf bu konuyla ilgili birkaç şey yazabilmek için üyelik açtım. Belki benim gibi tüylerinden rahatsız olan arkadaşlara bir yardımım dokunur diye.
Annem bundan 6 sene önce yüzünde bir anda çıkan tüylerden kurtulmak için lazere başlamıştı. Fakat hiçbir sonuç alamadı. Bir sürü güzellik salonuna gitti. Hepsinden sonra aksine çoğaldığını ve başka yerlere yayıldığını söylüyordu. Daha sonra bir tanıdığımızın tavsiyesi üzerine kızılayda iğneli epilasyon yapan bir yere gittik. Hiç memnun kalmadı. Neyinden memnun kalmadığını uzun uzun anlatmayayım ama burada yazan şikayetlerden farksız değil.
Artık gerçekten pes etmek üzereydi. Çok da üzülüyordu. Güvenilir, bu işi doğru düzgün yapabilecek bir yer bulamayacağını düşünüyordu. Bir arkadaşına anlatmış bu derdini. O da "benim bir akrabam Kavaklıdere'de bu işle uğraşıyor, istersen bir dene" diyerek tavsiyede bulunmuş. Çok bir beklenti içinde bulunmadan gittik (çünkü her defasında kazıklanmıştık). Gittiğimizde anneme düzenli olarak ve sık sık gelmesi, yüzünü güneş kremiyle koruması ve ne olursa olsun vazgeçmemesi gerektiğinden bahsetti. Kabul etti. İlk başlarda haftada 3 kere falan gidiyordu. Kıl köklerindeyken epilasyonun yapılması gerekiyormuş. Daha sonra seanslar azalmaya başladı. 6-7 ay gibi sürede annemin favori bölgesi ve diğer yerlerdeki tüyleri bitti. 4 senedir de hiçbir şekilde çıkmıyor.
Benim de yüzümde tüyler olduğu için annem uzun zamandır bana git git diye ısrar ediyor. Ben de başladım. Çok memnunum. Oldukça azaldı. Favorilerim o kadar fazlaydı ki, saçlarımı hiç toplamazdım. Yani düşünün toplayacak duruma geldim. Acıyor mu? Acıyor, fakat ben seansa gitmeden evvel uyuşturucu krem sürüyorum. Hissetmiyorum çok fazla. Zaten ağrı eşiğim yüksek. Kabuk tutuyor mu? Evet, tutuyor ama sonradan geçiyor. Ayrıca öyle çok fazla tutmuyor. Tek tük diyebilirim. Yüzü güneş kremiyle korumak şart. Ayrıca pest etmeden düzenli olarak gidilmezse de işe yaramıyor. Yani "ben 3 seans gittim hala faydasını görmedim" diye bir şey yok. Öyle hemen bitmiyor. Bir kere düzenli gidilecek.
Neyse, ben benim durumumda olan kişilere yardım etmek amacıyla bu mesajı yazdım. Gittiğim yerin ismini vermem sanırım doğru olmaz. Ama sizler eğer gitmeyi düşünüyorsanız muhakkak güvenilir bir yer seçin. Annemin tüyleriyle uğraştığı süre içerisinde anladım ki, insanların gözünü para o kadar bürümüş ki, böyle bir durumda bile insanların zaaflarından faydalanıp, kolayca kandırabiliyorlar.
İyi akşamlar.
Bunu öğrenmem çok iyi oldu gerçekten teşekkür ederim :)oo bana iyi bi kapak oldu :))) o mesajı okuduğumda mesaj sayınız 3 olunca açıkcası tarihe bakmak aklıma gelmedi. bu konu için üye olup 3 mesajıda hemen yazdınız diye düşündüm nedense.
neyse konuya dönecek olursak hacettepe de yaptıranlar vardı. bu konu açıkken yukarda sağda ara yazan yere hacettepe yazıp sadece bu konuda arayı seçerseniz oraya gidenlerin yorumlarına direk ulaşabilirsiniz. en azından bu konuya yeni cevap gelene kadar bi fikir edinirsiniz.
arkadaşlar merhaba,
sizlere yardımcı olmak üzere yazıyorum. ben aura güzellik salonuna gitmekteyim. bir kaç bölgemi iğneli epilasyon yaptırdım ve çok memnunum ve hala devam ediyorum. eğer iğneli epilasyon yaptıracaksanız bence tek adres burası sevda hanımdır. çok bilgili ve deneyimli bir hanım. yeni yerlerine geçtiler oldukça hijyen ve lüks olmuş. iğneli epilasyonda 10dk deneme seansı ücretsiz. telefon edip randevu alın eğer memnun kalmazsanız devam etmezsiniz. ama ben canlı şahidim memnun kalacağınıza ve devam edeceğinize eminim. çünkü ben hiç bir olumsuzluk yaşamadım ve yaşayacağımı düşünmüyorum. burada birçok reklam oluyor lütfen insanların sizleri kandırmasına izin vermeyin, nereye giderseniz gidin iz olmayacak bir yerinize deneme seansı isteyin. memnunsanız devam edersiniz, memnun değilseniz sadece iğne ücreti ödeyip başka bir yer denersiniz. çünkü bu bizim cildimiz, ömür boyu bununla yaşayacağız. sevgiler
İnstagram kullanmıyorum da sizden bilgi alabilir miyim ücret konusunda? :)Kızlar ben de yaklaşık 3 aydır kızılay meşrutiyet caddesındeki JULIA hanıma gidiyorum.
Kendisini tesadüfen instagram da gezinirken buldum.''iğneli_epilasyon_'' diye bi sayfası var arattırırsanız bulursunuz daha çok yemek fotoğrafları paylaşıyor ama arada yaptığı işleri de paylaşıyor.
Hatta video çekimleri bile var bi girin bakın derim fikir olur aklınızda.
Benim kaş ortam batık dolu ve çok kalındı 3 4 seansta epey azaldı ama benim tüylerim biraz inatçı o nedenle sabırla bekliyorum.
Zaten bu iş sabır işi hemen sonuç beklemek yanlış.
Şu an yüz bölgesi içinde gidiyorum herhangi bi iz kabuklanma olmadı ben de kremimi düzenli sürüyorum çok hafif bi
kabarma-kızarma oluyor sadece ilk etapta ama sonra geçiyor.
Zaten kabuklanmanın sık olacağı bölge için(mesela göbek) uyarıyor julia hanım dikkatli olun diye ben de kese falan yapmıyorum dikkat ediyorum 4 5 güne geçiyor.
Gidip görüşünce ben hiçbir referansım olmamasına rağmen hemen başlamak istedim çünkü çok güven verdi bana kendisi.
Şu ana kadar da güvenim boşa çıkmadı hiç.
Ayrıca da randevu konusunda çok titiz biri yani saati dakikası belli mutlaka önceden teyit ediyor randevuyu çok fazla müşterisi var zaten.
Ulaşmak bilgi almak isteyenler instagram sayfasına bi baksın derim oradan mesaj atabilirsiniz geç dönüş yapabilir çünkü çok yoğun çalışıyor hemen cevap gelmeyebilir yani biraz bekleyin derim :)
Yuzunuze lazeri nerede yaptirdinizÇok güzel açıklamışsın :)
Bende Gül Hanım mağduru olarak daha sonra lazere gittiğimi yazmıştım 2.seansim eylül ayında ama gerek bile kalmadi sanırim o kalin bana kafayı yedirten tüyler incecik ve çok seyrek çıktı keşke daha önce gitseymisim dedirtti bana cenemde sadece 3 adet evet adet kalın tüy var onlarıda randevu gününe kadar çıkar diye aldim ama hala ses soluk yok:)
5 seans iğnelide bi fark görmediğimi yazmıştım sanirim bu aşamadan sonra işin ehli biri igneli yaparsa birdaha da çıkmaz gibi.ben yinede lazere devam edicem tek tük varsa göremedigim henüz gün yüzüne çıkmayan onlarda ölsün :))
Yuzunuze lazeri nerede yaptirdiniz
Yazabilirsin buradan bende yaziyorum sorun degilÖzel bir hastanede dilerseniz özelden yazabilirim burdan reklam yapiyomus gibi olsun istemiyorum.Hala memnunum hatta ayva tuyu olanlar gozume batmaya basladi simdide onlaridami yaptirsaydim diyorum
Arama motoruna "kozmetoloji iğneli epilasyon" yazarsanız bazı hastanelere ulaşabilirsiniz.Ankara'da iğneli epilasyon yapan özel ya da devlet hastanesi var mı???? Yardımcı olur musunuz bana
Yazdıklarınıza kesinlikle katılmıyorum, belliki siz bir yakınısınız Eda'nın. Forumdaki birçok kişi gibi Ankarada uzun süreler farklı yerlerde iğneli epilasyon deneyimi yaşamış biri olarak, mübeccelden bi kere kesinlikle uzak durun paranızla hiç bir sonuç alamazsınız. Gelelim Sevda güzellik salonuna 5,6 seans gitmeme rağmen tüylerde ne azalma ne de incelme olamadı maalesef, vaktinize yazık... En son gittiğim paracı yerlerden birisi de Eda Güzellik salonuydu. Hem ucuz değil yaptığı işlem hem de yarıda bırakıyor!!! Sizin işinizi sürekli yarıda kesiyor ve şu kısmı da bi sonrakine devam edelim şeklinde ve hiçbir zaman istediğiniz bölge sıfırlanmıyor, bunun bir diğer sebebi de kullandığı "memectron" iğne. Bu iğne çok kalın ve mesela yüzünüzdeki tüyler ya da başka bölgede incelenleri tam olarak bitirmiyor, birçok kişiden duyduğuma göre iz de bırakıyor. Bunların hepsi bir yana bu kişinin müşteriye davranış tarzı, para ile ilgili konularda tutumu, müşterinin zamanına karşı ne kadar saygısız olduğunu anlatamam!! Eğer siz bir üniversite öğrencisi iseniz ya da siz vakti kısıtlı ve önemli olan bir çalışansanız bu eğitimi bile olmayan kadına işlem yaptırmayın, hiç tavsiye etmem....Ben Eda'da bitirdim. Valla çok düzenli gitmedim ona rağmen çok güzel sonuç aldım. İlk etapta 2 saat falan çalıştık sonraları azalarak devam etti. Yazmıştım aslında bi yerlere ama şuan yanımda yok notlarım :) Lazerden falan çok daha ekonomik ve kesin sonuç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?