İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar ankarada iğneli epilasyona gitmek isteyenlere yer önerebılırım süper azaldı benımkıler 4 seansda

eda güzellik salonuna gidiyorum adresını özelden yazdım canım kesinlikle memmun kalacaksın

Merhaba, kujum bende yeri merak etmekteyim..Bir de Eryamanda Gül güzellik salonundan bahsetmiş 2 arkadaş. Tam olarak yeri nerede acaba?

eda güzellik salonuna gidiyorum adresını özelden yazdım canım kesinlikle memmun kalacaksın

canım ilgin için teşekkür ederim. mesaj sayım az olduğu için özel mesaj atamadım ama özel mesajın bana ulaşmadı..sakıncası yoksa adresi buradan verebilirmisin..

ya buradan vermem dogru olmaz yasak ya
internete yaz çıkar ankara eda güzellık salonu de eda gölpunar o zamn çıkar

Bu bahsettiğiniz yer tam olarak nerede acaba? Eğer buradan yazamıyorsanız mesaj atabilirmisiniz?

kızlar ben de göbek için Gül Güzellik salonuna gidiyorum çok memnunum her açıdan
3. - 4. etap göbeğinde camlı klima bloklarının üstünde
otobüs tam önünden geçiyor

kujum sana çok tşk ederim tavsiyen için. Dün kollarımı yaptırdım 2 saat 40 dk gibi bi sürede tamamı bitti zemuszemus Şunu anladım ki ben daha önce hiç iğneli epilasyon yaptırmamışım resmen sömürülmüşüm alsanaalsanasmile

incir çok iyi dayanmışsın canımm...tek senasta hepsi bitecekmi umarım çok çok azalma olurr..

Büyük bi çoğunluğunun bir daha çıkmayacağı söylendi. Yeni çıkmak üzere olanlar varmış. Çıkınca onlarıda yapacaz. Benim ağrı eşiğim yüksek sanırım. 8 le çalışılmasına rağmen ıh demedim. Bitince fosur fosur kabarmıştı kollaım sempatiksalakcinni ama önerilen merhemi sürdüm bugün kızarıklık yok sadece iğne başı gibi küçük noktalar görünüyor. kaydirigubbakcemile2

rica ederim eda ablanın söylediği gibi çogu gelmeyecek tüylerin onlara elveda dedin artık memmun kaldıgına sevindim sonuçlarını görünce dahada mutlu olacaksın hakıkaten eda abla iğneli epilasyon konusunda 1 numara ben 5. seansımı yapdırdım en fazla 2 seans daha giderim diye düşünuyorum tüylerimın %70 75i gitti

incir ya da kujum cevap verirseniz sevinirim.sizlerin yorumunu okuduktan sonra bende eda hanıma gitmeye karar verdim.2 gündür arıyorum ama ulaşamıyorum kendisine.dakikası ne kadar bilgi verir misiniz?

yanı öyle hatırlıyorum eda abladan ögrenırsın yınede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…