kujum lutfen moralını bozma daha bır kere gıttın bak herkes bır kac seans sonra etkısını goruyor yılma devam et
hayır epey azalma oldu ama ince tüyler değil önce kalın tüyleri alındı. favori kısımlarım şu an çıkmıyor. çene altım çıkmıyor. epilasyondan 2 ay sonra azalarak kısmen çıkıyor. 15 günde bi gittiğim için her seferinde değişik yerler alınıyor. yavaştan kastım tüm yüz aynı anda alınamadığı için. bölgesel olarak çalışıyorlar. kabuk ve kızarıklık ihtimalin karşı yüzümün çok görünen kısımları küçük küçük çalışılıyor yanak bölgesi örneğin. yanaklara seneye sonbaharda devam edeceğim herhalde. bu sene favoriler ve çene altı bitse benim için yeter.
lazer sonrası kalan tek tük kltaltı tüyler için iğneli iyi bi yer arıyorum geçmişi okudum auraya gitmiş olanlar iğneleri onlar mı veriyo bu iğnelinin flash termoliz çeşi,tleri varmış siz hangisini yaptırıyosunuz son durumdan memnun musunuz biraz bahsedebilir misiniz
arkadaşlar izmire gittiğimde müge hanımda bı azalma fark edemedim aysel hanımın yaptıgı yerlerdende çıkanlar oldu ama çok değil artık bu konu hakkında soru almak istemıyorum 20 gündür cevaplıyorum çünki bunu genele yazdım kı özelden bı kez bı kez daha sormayın lütfen sıkıldım. kusura bakmayın lütfen
kızlar hamılton 30 faktör die bi güneş koruyucu var eczanelerde satılıo çok güzel tavsiye ederim
canım bende hamilton almayı dusunuyorum ama cıldım cok hassas hassa ciltler icin olandan 50 spflıkten almak istiyorum peki surunce nası duruyo parlama yapıyomu yada ruh gibi mi oluyosun kolay cıkıyomu
cvp yazarsan cok sevinirim
Merhaba arkadaşlar;
Bende size kısaca hikayemi anlatmak istiyorum...
14-15 yaşlarında ergenliğe girmemle beraber yüzümde tüyler oluşmaya başladı. O sıralar lazer epilasyon yeni başlamıştı ve gittiğim bir doktor ergenliğe girdikten sonra 2 yıl geçtiyse lazer yapılabilir dedi. Peki dedik başladık keşke başlamaz olaydım... 5 yıl lazer epilasyona gittim ben ve tüylerim azalacağına arttık :S en son çare olarak nisan ayında iğneli epilasyona başladım.
Zaten sorunlu bir cildim var, biraz sivilceli vs. birde tüylü olunca iyice moralim bozuluyor. ilk başta bir hanıma gidiyordum ama kendisi iyice moralimi bozuyordu, cildin çok kötü falan diyip duruyordu ve cildim öyle abartılı derecede kötüde değil. Kaç kere cilt doktorlarına gittim hiç biri ağır sivilce ilaçları vermediler, geçici olduğunu söylediler. Hatta hacettepe dermatoloji bölüm başkanıyla bile görüştüm o derece kafaya taktım bu durumu ama o da yaşımdan ötürü normal olduğunu hap kullanmalık bi duurm olmadığını söyledi.
Herneyse, o hanım psikolojimi bozdu ve onu bıraktım osn 4 aydır başka bi hanıma gidiyorum ve çok güler yüzlü iyi bir insan. Ancak şöyle bir sorun var, benim tüylerim sert değil ama çok koyu renkli o yüzden çok rahatsız ediyor ve alındıktan 2 hafta sonra tekrar çıkmaya başlıyorlar. Yüzümde öyle çok kabuklanma olmuyordu en başta, ancak bir keresinde sanırım çok yüksek çalıştı ve 4-5 gün yüzüm kabuk kabuk şiş gezdim. Okulum olduğu içinde kabuklanma vs. olsun istemiyorum zaten sorunlu bir cildim var iyice mahvolmuş gözüksün istemiyorum. İnanılmaz derecede azalma oldu diyemiyecceğim çünkü 2 haftada tekrar çıktığı için hepsi çıkıyor mu çıkmıyor mu emin olamıyorum ama çok az bir azalma oldu gibi sanki yinede tam emin değilm hazır yaz gelmişken son bi kez yaptırıp 1 ay beklicem eğer çok azalmış gelmezse bana gittiğim yeri değiştirmeyi düşünüyorum.
Bende ankara da bildiğiniz güzel bir yer var mı diye sormak istedim. Birde kabuklanma çok oluyor mu herkeste? Okuduğum kadarıyla bir miktar oluyor herkeste.. Ne kadar günde geçiyor kabuklar? Ve tüyleriniz ne kadar zamanda çıkıyor tekrar? Şimdiden teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?