Merhaba arkadaşlar;
Bende size kısaca hikayemi anlatmak istiyorum...
14-15 yaşlarında ergenliğe girmemle beraber yüzümde tüyler oluşmaya başladı. O sıralar lazer epilasyon yeni başlamıştı ve gittiğim bir doktor ergenliğe girdikten sonra 2 yıl geçtiyse lazer yapılabilir dedi. Peki dedik başladık keşke başlamaz olaydım... 5 yıl lazer epilasyona gittim ben ve tüylerim azalacağına arttık :S en son çare olarak nisan ayında iğneli epilasyona başladım.
Zaten sorunlu bir cildim var, biraz sivilceli vs. birde tüylü olunca iyice moralim bozuluyor. ilk başta bir hanıma gidiyordum ama kendisi iyice moralimi bozuyordu, cildin çok kötü falan diyip duruyordu ve cildim öyle abartılı derecede kötüde değil. Kaç kere cilt doktorlarına gittim hiç biri ağır sivilce ilaçları vermediler, geçici olduğunu söylediler. Hatta hacettepe dermatoloji bölüm başkanıyla bile görüştüm o derece kafaya taktım bu durumu ama o da yaşımdan ötürü normal olduğunu hap kullanmalık bi duurm olmadığını söyledi.
Herneyse, o hanım psikolojimi bozdu ve onu bıraktım osn 4 aydır başka bi hanıma gidiyorum ve çok güler yüzlü iyi bir insan. Ancak şöyle bir sorun var, benim tüylerim sert değil ama çok koyu renkli o yüzden çok rahatsız ediyor ve alındıktan 2 hafta sonra tekrar çıkmaya başlıyorlar. Yüzümde öyle çok kabuklanma olmuyordu en başta, ancak bir keresinde sanırım çok yüksek çalıştı ve 4-5 gün yüzüm kabuk kabuk şiş gezdim. Okulum olduğu içinde kabuklanma vs. olsun istemiyorum zaten sorunlu bir cildim var iyice mahvolmuş gözüksün istemiyorum. İnanılmaz derecede azalma oldu diyemiyecceğim çünkü 2 haftada tekrar çıktığı için hepsi çıkıyor mu çıkmıyor mu emin olamıyorum ama çok az bir azalma oldu gibi sanki yinede tam emin değilm hazır yaz gelmişken son bi kez yaptırıp 1 ay beklicem eğer çok azalmış gelmezse bana gittiğim yeri değiştirmeyi düşünüyorum.
Bende ankara da bildiğiniz güzel bir yer var mı diye sormak istedim. Birde kabuklanma çok oluyor mu herkeste? Okuduğum kadarıyla bir miktar oluyor herkeste.. Ne kadar günde geçiyor kabuklar? Ve tüyleriniz ne kadar zamanda çıkıyor tekrar? Şimdiden teşekkürler..