- Konu Sahibi derya_06_17
-
umarım hersey dilediğin gibiolur cnm. ben haftasonu kalıcı yöntemi oldum.sormak istedikleriniz varsa lütfen sorun
inşallah cnm.. dr şahap inmeze yaptırdım.güvenmek zorundaydım ben belirli aralıklarla kontrole gitmek istiyorumUmarım sende en ufak bir sorunla karşılaşmazsın bundan sonra.
doktor ismini paylaşmak yasak değil ise, paylaşabilir misin acaba?
Birde tekrar ne zaman kontrole gidiceksin? Sende nasıl güven sağladı doktor, tecrübeli miymiş?
Şimdiden saol yanıtın için
inşallah cnm.. dr şahap inmeze yaptırdım.güvenmek zorundaydım ben belirli aralıklarla kontrole gitmek istiyorum
bende sizin gibi internetten arastırdım.sahap beyle telefonda konustum beni telefonda epey rahatlattı gittiğimde cok ilgiliydi.tek basıma gittim kendimi muayeneye ilk girdiğimde cok yanlız hissettim sahap bey motive etti beni.sahap bey bize olumsuz olarak dönen olmadıdemişti telefonda ilk konuştuğumuzda..Demiştimya 2 doktor arasında tereddütte kaldım diye, bir tanesi Şahap İnmez idi.
O yüzden yazıcakların cidden önemli benim için. Neden onu seçtin, tavsiye felanmıydı , gittiğin zaman nasıl bi izlenim bıraktı sende, yani %100 garanti veriyor mu, ilgili birisi mi? ben sadece sekreteriyle konuştum.
Çok soru sordum ama, detaylı yazarsan çok memnun olurummmm.
şubat ayında evleneceğini söyleyen operasyon geçirmiş bir arkadaş vardı onun durumu ne oldu acaba?bir gelişme var mı?işlem sonrası evlenen oldu mu?kanama geçirdiniz mi?lütfen bilgi verin arkadaşlar
canım benim inşallah en iyiisi ve en hayırlısı olur tabi sonuç ne olacak bilmiyom ocak gibi evlenecem inşallah ozamanda size yazar bilgilendiririm.
buarada dr dediki 3 kez katı tuvaletini yaptıktan sonra ancak katı yiyeceğe başlıcaksın.veben 2 kez çıktım ama üçüncüyü çıkamadım ve hep çorbayla besleniyom varmı biyolu ya nasıl dışarı çıkacam kayısı suyu falan içiyom fayda etmedi....işte zorluklarından biride bu 3 gündür açım yiyemiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?