- Konu Sahibi derya_06_17
ay iyiki yazdın canım ya kimseyle konuşamıyom çıldırcam ya içimde bişey oldu ama anlatamıyom bilmiyom uzun zamandır kot giymiyodum bu gün giyindim ondan olabilirmi ki yarın dr açıp sorayım en iyisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben kalıcı yaptırıcam ama senin dediğin yöntemde % 100 güvenilirmiş.yaptırabilirsin tabi.benim düğünüm olursa 2 gün öncesinden yaptırmam demek şehir dışına çıkmam demek,o da dikkat çekici olur sanırım o yüzden kalıcı yöntem yaptırıcam.çok az bir zamanım kaldı.senin yöntemin aslında hem ekonomik hem de daha kolay.kanama da oradaki dikişlerin ilşkiyle birlikte koparak dokuyu yırtması ile oluyomuş:)).Allah yardımcın olsun canım..:89:kızlar ben de aynı dertten muzdaribim.başta ne kadar ahlaksızca geldiyse de gördüm ki dürüstlük işe yaramıyor.istemeden yaptıgım bi yanlışın cezasını bir ömür çekmek istemiyorum.şimdi siz kalıcı yöntemden bahsediyorsunuz.ben düğünden 2 gün önce yapılan yöntemi soracagım.bildiğiniz duydugunuz var mı.nedir.naısl yapılır.ankarada önerebileceğiniz birileri varmı.700-800 tl civarı dediler bu geçici yöntem için.ben uzun zaman önce yaptırıp daha sonra ugraşmak istemiyorum.2 gün önce yaptırıyım olsun bitsin.birdaha kontrol falan ugraşmayım dyorum.ne düşünüyorsunuz konula ilgili.
kızlar sizi çok iii anlıyom yaptırayımmı yaptırmayayımmı diye çok düşünüyo insan açıça söylüyom bem yaptırdım eğer başarılı olursa çok mutlu olacam suçlu hiseetmiyom yani artık hissetmiyom duyarsızlaştım bizi buduruma getirenler asıl suçlu.neyse bu konuyu artık allahıma havale etttim..z<aten yapanlarda belasını rabbimden buluyo.ve amaliyat.....çok zor değil ben ankara yada ist izmir falan yaptırmadım.ama dr herşeyden önce insancıl biri bana sanki bir annenein bebeğine davranır gibi hassas davrandı her şeyi ile.ha operasyon başarılı olurmu olmazmı bilemem ama onu n elinden geleni yaptığına inanaıyom gerisi rabbime bağlı.AMALİYATA GİRERKENDE DUA EETİM TABİBİM ALLAH OLSUN...sizde öyle dua edin ve yaptırcaksanızda yaptırın kurtulun.ha şuda var hala çok dikkat ederim evde salvarla gezerim dışarda bol şeyler giyerim bağdaş oturmam.inerken çıkarken vs aklına ne gelirse dikkat ederim.ve bazen diyom ki olsada kurtulsam artık stresi var yok değil ama yaptırmadan önce daha ACİZ DAHA ZAVALLI GÜÇSÜZ VE STRESLİYDİM.o yüzden yaptırdım inş.iii olur.şubatta düğün var başarılı olup olmadığını merak etmeyin yazacam.sizde dua edin yeter bana.ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.
cumartesi günü ankarada olacağım fleep yöntmini döndüğümde yazacam herseyi teker teker. lütfen kızlar bana dua edin
merhabalar,ankara da hymenoplasti için önerebileceğiniz güvenilir doktor ismi arıyorum tecrübesi olan veya bilen arkadşlardan yardım istiyorum teşekkürler...
Bu konu Plastik Cerrahların da alanına girer.. Lütfen yanlış yönlendirme yapmayalım
Deryacım, bu konu tamamen Kadın Hastalıkları ve Doğum hekimi ile ilgili. Plastik Cerrah ismi yazan arkadaşlarımız var. Yanlış yönlenme lütfen. İsim olarak Serdar Oğuz u tavsiye ederim. Şimdiden çok geçmiş olsun.