- Konu Sahibi derya_06_17
ben önümüzdeki ay yaptırıorum canım randuveyu aldım. düğün yok benim de kendim için yaptırıorum
canım hiç merak etmeyin detaylıca anlatırım..yeter ki olup kurtulayım hiç şüpheniz olmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben önümüzdeki ay yaptırıorum canım randuveyu aldım. düğün yok benim de kendim için yaptırıorum
merhabalar,ankara da hymenoplasti için önerebileceğiniz güvenilir doktor ismi arıyorum tecrübesi olan veya bilen arkadşlardan yardım istiyorum teşekkürler...
,cnm yaa sahap bey baya ii dikş attı diosun o zmn . ne zmn evlenrsek kanammz olblr mi ??canım ben ebru hanım ı da şahap beyi de tanıyorum. arkadaşım ebru hanıma gitti ben şahap beye gittim iki gün önce sormak istediğin soru varsa cevaplayabilirim. düğünüm iki ay sonra sonucu da yazarım size. ona göre bir çaresine bakarsınız. ama size benden tavsiye nişanlanmadan bu işi halledin. düğün eşya telaşesinde bu stres eklenince insan mahvoluyor.
merhaba ben bundan 4 ay önce yaptırdıım. ebru zülfikaroğluna 2000 tl ye. yaptırdığımdan 1 hafta sonra tuvalatte zorlandığım için dikişlerim attı. tekrar gittim ve tekrar yaptı. hiç bir ücret almadı. kabız olmamak için sulu şeyler yiyip içtim. tuvalette fazla ıkınmadım ve sürekli peçete ile kuru tuttum. 1 ay sonra tekrar gittim. ve dikişlerim tutmuştu ve düğünüme çok az kalmıştı. Ebru hn dikişlerin tuttuğunu ve bi soun olmadığını söyledi. başka çare yoktu ve güvenmeliydim. İnanın güvendiğime pişman olmadım. Gerdek gecesinde kanamam oldu ve Rabbime binlerce dua ettim. Kızlar kafanızı çok karıştırmayın. Eğer paranız varsa gidip yaptırın. kızlık zarına 2-3 dikiş atmıyor tam 5-6 dikiş atıyor. ve vajina daraltması yapıyor oda sayısız dikiş olarak. İçinizi ferah tutun ve zorlamayın kendinizi. Ben yatırdım ve şimdi evliyim hiç bir zorunda çıkmadı. Bende sizin gibi günlerce araştırdım. kararsız kaldım. ve ensonunda gidip yaptırdım. bu sorundan kurtulmak istiyorsanız hemen yaptırın ve kurtulun. evleneceksenizde en az 2-3 ay önceden yaptırın.
ben 1 ay kala yaptırdım ve strese girdim. strese girmemek için zamanını iyi kullanın.
herkese şimdiden geçmiş olsun.
merhaba ben bundan 4 ay önce yaptırdıım. ebru zülfikaroğluna 2000 tl ye. yaptırdığımdan 1 hafta sonra tuvalatte zorlandığım için dikişlerim attı. tekrar gittim ve tekrar yaptı. hiç bir ücret almadı. kabız olmamak için sulu şeyler yiyip içtim. tuvalette fazla ıkınmadım ve sürekli peçete ile kuru tuttum. 1 ay sonra tekrar gittim. ve dikişlerim tutmuştu ve düğünüme çok az kalmıştı. Ebru hn dikişlerin tuttuğunu ve bi soun olmadığını söyledi. başka çare yoktu ve güvenmeliydim. İnanın güvendiğime pişman olmadım. Gerdek gecesinde kanamam oldu ve Rabbime binlerce dua ettim. Kızlar kafanızı çok karıştırmayın. Eğer paranız varsa gidip yaptırın. kızlık zarına 2-3 dikiş atmıyor tam 5-6 dikiş atıyor. ve vajina daraltması yapıyor oda sayısız dikiş olarak. İçinizi ferah tutun ve zorlamayın kendinizi. Ben yatırdım ve şimdi evliyim hiç bir zorunda çıkmadı. Bende sizin gibi günlerce araştırdım. kararsız kaldım. ve ensonunda gidip yaptırdım. bu sorundan kurtulmak istiyorsanız hemen yaptırın ve kurtulun. evleneceksenizde en az 2-3 ay önceden yaptırın.
ben 1 ay kala yaptırdım ve strese girdim. strese girmemek için zamanını iyi kullanın.
canım ben ebru hanım ı da şahap beyi de tanıyorum. arkadaşım ebru hanıma gitti ben şahap beye gittim iki gün önce sormak istediğin soru varsa cevaplayabilirim. düğünüm iki ay sonra sonucu da yazarım size. ona göre bir çaresine bakarsınız. ama size benden tavsiye nişanlanmadan bu işi halledin. düğün eşya telaşesinde bu stres eklenince insan mahvoluyor.
ya sorun cıkarsa. tek basına gidecem bu durumu bilen ve anlatacağım kimse yok cevremde cok korkuyorum
ben ebru hanıma oldum arkadasşlr..10 gün oldu hc ağrm sızım yok hiç bir şey hseetmyrm olan arkadaslar bi yardmcı olablrmi kötüye mi alamet buuuebru hanma çok güvennyrm tam 3 ay sonra gel dedi 3 ay geçene kadar nasl rahatlycambide evllenmeme cook var bnm yaptrıymm ı sence?
BİDE KABIZ OLDGNUN İÇİN DİKŞLERN ATMIŞ YA ZORLDGN İÇİN .
İKNCİ GTTGNDE KALICIMI YAPTI SANA gene ..
ben ebru hanıma oldum arkadasşlr..10 gün oldu hc ağrm sızım yok hiç bir şey hseetmyrm olan arkadaslar bi yardmcı olablrmi kötüye mi alamet buuuebru hanma çok güvennyrm tam 3 ay sonra gel dedi 3 ay geçene kadar nasl rahatlycam
kötü düşünme canım bu arada geçmiş olsun normal olan da bu zaten yaptıranların sızıntı ve akıntısı en fazla bir hafta sürüyor moralini bozma ama ebru hanım genelde 1 ay sonra gel derdi ama iyice tutsun diye geç çağırmış olabilir burda yaptıran arkadaşların bazılarına da 3 ay sonra geldiyordu canım düğün falan var mı sen sıkıntı etme inş. kurtulacaz
çokk tş ederm sanrm desteğe ihtiycm var ..ebru hanm ii bi doktor sorun olmaz inş ..olanlar yardmcı olursa sevnmr...kanamam 2 gün felan sürdü az dı...ama hiç şikayetm olmaynca bi problemmi var diye kuşkulanıyrmminşşş düğün seneye önce yaptırp kurtulmak istedm.3 ay sonra gel dedi..kendisinede sordm herkesde aynı etki olmaz..kötü bi durum değil dedi ..inş problemsz atlatrm ebru hanma çok güvenyrm problemsz olcak diye hseedyrm..