- 25 Eylül 2010
- 170
- 96
-
- Konu Sahibi kiraz cicegi
Zaten anca gezeriz ya, peki ankara kalesi hakkinda bilginiz var mi ben gitmeyeli asirlar oldu unuttum :) sevgiliyle gezilecek yer mi yani gittimize deger mi sizce :)
Ya bende bilemedim simdi ne cifligiymis orasi :) gerci mavigol cok uzak kaliyor ama guzel fikirler verdiniz tesekkur ederim hamamonu ankara kalesi yapmayı düşünüyordum bende
Harikalar diyarinda kisin ne yapilabilir acaba ben kapalidir filan saniyordum :)
Evet yazdıklarınız cok guzel seyler :) ankara kalesi hamamönü tarafında karar kıldım % 90 diyelim gramafon cafeyi de gormek hic nasip olmamisti arkadaslar cok anlatiyor da bi ali abi mi ne varmis :) guzel olacak inşallahKugulu parka gidip ordan tunalıda bir cafede oturabilirsiniz... Mamak nata vegada akvaryuma oradan güzel bir cafeye geçebilirsiniz.... Bahçelideki mekanlarda fena değildir...Akşam üzeri aoç çifliğide iyi olur... Gençlik parkı ( gerçi bu havada açıkmıdır bilmiyorum) turistlik bir gezi istiyorsanız Ankara kalesi ve sokaklarını gezebilirsiniz... Kalenin altında gramafon cafe var orada bir çay molası mutlaka veririm...( huzur veren bir cafe) Oradan bir Hamamönü turu ve güzel bir yemek yersiniz... Sadece gününüzü bile geçirebileceginiz bir yer Garagız restaurant önerebilirim dogayla içiçe....Gölbaşına gidebilirsiniz... Gölü bisikletle veya sandalla turlaya bilirsiniz... Eger ki arabanız varsa sabahdan beypazarına gidebilir, Güzel bir yöresel kahvaltı sonrasında müze ve sokaklarında tur, sonrasında beypazarı kalesinde güzel bir yemekle günü tamamlarsınız... Başka bir önerimde keçiören şelale ve estergon kalesi güzel bir yemek daha sonrasında bir teleferik turu fena olmaz... Altınparka da gidebilirsiniz...
Gramafon kafeye kesinlikle uğrmalısıınnnn... yrıca Ulucanlar cezaevinide tavsiye ederim çok etkileyici bir müze olmuş.Evet yazdıklarınız cok guzel seyler :) ankara kalesi hamamönü tarafında karar kıldım % 90 diyelim gramafon cafeyi de gormek hic nasip olmamisti arkadaslar cok anlatiyor da bi ali abi mi ne varmis :) guzel olacak inşallah
Ya oralarda baska neler var bilginiz var mi acaba :) ulucanlar ne zamandir aklimda ama bilmiyorum o gjn vaktimiz kalir miGramafon kafeye kesinlikle uğrmalısıınnnn... yrıca Ulucanlar cezaevinide tavsiye ederim çok etkileyici bir müze olmuş.
Evet çay molası vermek icin güzel bir yer tavsiye ederim...Evet yazdıklarınız cok guzel seyler :) ankara kalesi hamamönü tarafında karar kıldım % 90 diyelim gramafon cafeyi de gormek hic nasip olmamisti arkadaslar cok anlatiyor da bi ali abi mi ne varmis :) guzel olacak inşallah
Çok fazla bilgim yok canım yaaaYa oralarda baska neler var bilginiz var mi acaba :) ulucanlar ne zamandir aklimda ama bilmiyorum o gjn vaktimiz kalir mi
Anlara Kalesine neden gitmiyorsunuz? O kadar cok gezilecek yeri var ki Ankara'nin. 1 günlüğüne gitmistim ve harika zaman ankarada gezilecek yerler geçirmiştim. Ankara Kalesine giderseniz muhakkak ankara gezilecek yerler Rahmi Koç Muzesine de gidin. Ulucanlara gidebilirsiniz. Kizilaydaki o yukari dogru gece saticilarin tezgah kurdugu yer de çok mistik güzel bir yerdi.
Öyle gezmistik ki Keçiören'e giden son otobüse kilpayi yetismistik...