ankarada gezilecek yer problemi

Tunaliyi düşünüyorum galiba en iyisi orasi. Değişiklik olsun diyordum da kış gubu gercekten yapacak birseyler bulunmuyor
Ankara zaten buz gıbıdır sımdı dısarda göllerde falan cok zor..Sinema tıyatro da sen ıstemıyorsun en ıyısı o tarz bı gezıntı aksam da bı barda ıcıyorsanız canlı muzık..

Ankara kalesi tarafina gitmeyi düşünüyorum bende zaten galiba en iyi seçim orasi. Siz nereleri gezmistiniz geldiginizde, biz ankaralilar genellikle gidilecek yer olmadığından şikayet ederiz :)

Ilk isimiz Kızılayı gezmek olmuştu. Aksam gelmiştik arkadaslarla ve aksam cikmistik, gece olmustu.
Ertesi gün bazi islerimiz vardi onlari hallettikten sonra Ulucanlar'a gittik. Hamamonune, Ankara Kalesine, Kaleden assagi inerken Rahmi Koc muzesi var oraya, bir de Haci Bayram Camiine gitmistik. O taraflardaki ara sokaklar guzeldi, karanlık ve urkutucuydu ama guzeldi. Tunaliya gidecektik, kugulu gole gidecektik ama ucak saatimiz geldigi icin maalesef gidememistik. Ama cok eglenmistik. Ve gezemedigimiz bir sürü yer kalmisti...

Ya ben ankarayi cok iyi bilmiyorum da ankara kalesi ve etrafinda neler olduğunu bildiğin kadariyla yazabilir misin gidebilecegimiz yerleri yani. Internetten baktım da pek verimli seyler elde edemedim, bilen birine sormak daha iyi oluyor. Teşekkür ediyorum yardimlariniz için

Bilgece çok güzel anlatmış kale civarını hacı bayram civarı tadilatta ama ordan başlayıp ,Anadolu medeniyetleri muzesine ordan at pazarı koç muzesi kale inerken at pazarı antikacılar derken hamamonune iner yemek yersiniz
Kale atpazarı civarı çok güzel cafelerde var
Hamamonunden sonra kızılaya bile gidersiniz

bu konular tamamen zevkle alakalı. ben kızılaydan nefret ederdim mesela. tunalıda gezilebilir, bowling oynanabilir, yemek ve eğlence için Arjantin caddesi güzel olur

Merhabalar arkadaşlar, ben ankarada yaşıyorum ve sözlüm birkac gun sonra buraya gelecek, ancak bir türlü nereye gideceğiz karar veremedim.
artık gercekten problem yapmaya basadim bunu başım ağrıdı düşünmekten, kış olduğu için zaten birçok aktivite yapilamiyor.
Sevgilim de sorup duruyor karar verdin mi verdin mi diye. Burda yasayanlardan fikirlere ihtiyacim var şöyle güzel vakit geçirebileceğimiz eğlenceli bir yer :)
(yalniz sinema haricinde fikirler daha iyi olur,)
Teşekkür ediyorum herkese

o konuda ben de müzdaribim Ankara Türkiye'nin başkenti ama şöyle adam akıllı gezilecek yer yok...
mavi göl, göksu, harikalar diyarı, mogan da güzel bir kahvaltı çok hoş, mavi gölün üst kısımlarında bir çiftlik var ismini unuttum bak orası mükemmel bi yer gittiğinde pişman olmayacağın tek yer diyebilirim...
altınparkta fayton turu, incekte paintball, tunalıyı düşünüyorum demişsin ama burda da pek bi canlılık yok canım...
keçiören de kaleye çıkabilirsiniz orda osmanlı, arnavut ve bir çok mutfaktan farklı lezzetler deneyebilirsiniz... akyurt tarafında tam olarak bilmiyorum nerde olduğunu yamaç paraşütü var orayı da düşünebilirsin.. hamaönünü de unutmayalım
ımmm aklıma başka şeyler gelmiyor:KK43:

Locked in diye bir oyun var kızılayda jolly jokerin orda. Bir odaya kilitliyorlar, ipuçlarını ve şifreleri çözerek odadan çıkmaya çalışıyorsunuz. Bir saat süre içinde çıkamazsanız çıkarıyorlar. Kamerayla izliyorlar ipucu isterseniz veriyorlar.
Biz gittik çok keyifli ve farklı bir deneyimdi öneririm

o konuda ben de müzdaribim Ankara Türkiye'nin başkenti ama şöyle adam akıllı gezilecek yer yok...
mavi göl, göksu, harikalar diyarı, mogan da güzel bir kahvaltı çok hoş, mavi gölün üst kısımlarında bir çiftlik var ismini unuttum bak orası mükemmel bi yer gittiğinde pişman olmayacağın tek yer diyebilirim...
altınparkta fayton turu, incekte paintball, tunalıyı düşünüyorum demişsin ama burda da pek bi canlılık yok canım...
keçiören de kaleye çıkabilirsiniz orda osmanlı, arnavut ve bir çok mutfaktan farklı lezzetler deneyebilirsiniz... akyurt tarafında tam olarak bilmiyorum nerde olduğunu yamaç paraşütü var orayı da düşünebilirsin.. hamaönünü de unutmayalım
ımmm aklıma başka şeyler gelmiyor:KK43:
Ya bende bilemedim simdi ne cifligiymis orasi :) gerci mavigol cok uzak kaliyor ama guzel fikirler verdiniz tesekkur ederim hamamonu ankara kalesi yapmayı düşünüyordum bende

Locked in diye bir oyun var kızılayda jolly jokerin orda. Bir odaya kilitliyorlar, ipuçlarını ve şifreleri çözerek odadan çıkmaya çalışıyorsunuz. Bir saat süre içinde çıkamazsanız çıkarıyorlar. Kamerayla izliyorlar ipucu isterseniz veriyorlar.
Biz gittik çok keyifli ve farklı bir deneyimdi öneririm
Araştırdım da biraz çok ilgincmis ya ilk defa görüyorum nasildi cikabildiniz mi eğlenceli oluyor mu yani ipuclari filan nasil :) cok şaşırdım ya nasil haberim olmaz benim bundan

Araştırdım da biraz çok ilgincmis ya ilk defa görüyorum nasildi cikabildiniz mi eğlenceli oluyor mu yani ipuclari filan nasil :) cok şaşırdım ya nasil haberim olmaz benim bundan
Çıktık ama bir dakika geç çıktı :KK70: Çok eğlenceliydi. Esrarlı gerilimli bir müzik vardı. Bazıları zordu pratik zeka istiyordu. Ama cidden keyifli bir şey

Merhabalar arkadaşlar, ben ankarada yaşıyorum ve sözlüm birkac gun sonra buraya gelecek, ancak bir türlü nereye gideceğiz karar veremedim.
artık gercekten problem yapmaya basadim bunu başım ağrıdı düşünmekten, kış olduğu için zaten birçok aktivite yapilamiyor.
Sevgilim de sorup duruyor karar verdin mi verdin mi diye. Burda yasayanlardan fikirlere ihtiyacim var şöyle güzel vakit geçirebileceğimiz eğlenceli bir yer :)
(yalniz sinema haricinde fikirler daha iyi olur,)
Teşekkür ediyorum herkese
Altınpark ,hayvanat bahçesi ,Anıtkabir daha ne olsun kuzum

Yazılmış mı bilmiyorum ama Hamamönü de iyi bir fikir bence. Cafeler, barlar her yerde var. Ama Hamamönü sokaklarında sevgilinle sanki 60'ların sokaklarında dolaşıyor gibi hissetmek, küçük sevimli cafelerde oturmak, bence çok farklı ve güzel.
En son karar olarak hamamönünde ve Ankara kalesinde karar kıldım zaten malum cok yakinlar birbirlerine :) o civarda başka nereler var biliyor musunuz acaba

En son karar olarak hamamönünde ve Ankara kalesinde karar kıldım zaten malum cok yakinlar birbirlerine :) o civarda başka nereler var biliyor musunuz acaba

Cebeci var, ben de orada yaşıyorum ama buralarda pek gezilip görülecek yer yok. Evler okullar birkaç güzel cafe var. İsterseniz metroyla 5 dakikada Kızılay'a çıkarsınız ama.

Cebeci var, ben de orada yaşıyorum ama buralarda pek gezilip görülecek yer yok. Evler okullar birkaç güzel cafe var. İsterseniz metroyla 5 dakikada Kızılay'a çıkarsınız ama.
Zaten anca gezeriz ya, peki ankara kalesi hakkinda bilginiz var mi ben gitmeyeli asirlar oldu unuttum :) sevgiliyle gezilecek yer mi yani gittimize deger mi sizce :)

X