- 13 Kasım 2009
- 1.341
- 2
dıs mekan da yapılıodu orda dimi cnm ugrayıp bide oraya bakıyım benkızlar fotograf konusunda bende zümrüt fotoğrafın mudavımlerındenım gercekte cok hos gercı sımdı adı zümrütü anka olarak değisti kendımı bıldım bılelı fotolarımı hep orda cektırırım ayrıca nışan fotolarımıda orda cektırdım herkes cok begendı gercekten bende tavsıye ederım etlık osmanlı iş merkezi altında
selam arkadaşlar. benim de haziranda düğünüm olacak. saç ve makyaj konusunda ben de oldukça sıkıntıya girdim. etlik antareste ali gür kuaför var. gelin başı + makyaj + manikür + pedikür 300 tl diyorlar. birçok yere göre oldukça uygun. ali gür kuaför de araştırdığım kadarıyla baya köklü bir kuaförmüş ama emin olamadım. makyajı da isteğe bağlı porselen ya da yarı porselen yapıyorlarmış. ayrıca dediklerine göre saç ve makyaj provası da dahilmiş bu fiyata. fiyatı da bir yere kadar herhangi bir bilginiz var mı ali gür hakkında.
ya cok iimiş bu bunada bakmm lazım hemen :) ama ilk kez duydum tabi bilgisi olan arkadaslar yazarsa ii olur