Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm kızlar Ankara'da yaşamıyorum.Ama Nikahım Ankara'da olacak.Ama hiç bildiğim bir kuaför yok.Nikahım büyük ihtimalle Atakule Nikah salonunda olacak.O yüzden de Kızılay Atakule Arasında iyi bir kuaför arıyorum.Porselen makyaj yaptırmak istiyorum,yani saçı ve makyajı iyi yapan bir kuaför olmalı.Mesela bir arakadaşım Ankara'da gelin makyajını Tekin Acar'a yaptırmış.Tekin Acar'ın Ankara'da ayrı bir yeri var mı?Bana yardımcı olursanız sevinirim.Siz bu semtlerde bir kuaföre gittiniz mi?Fikirlerinizi bekliyorum...bilmiyorumkismile
canım atakuleye çok yakın abidin daver sokakta ''şahika kuaför''var...harun ve yeşim bu işin üstatlarıdır...kesinlikle tavsiye ederim...detay soracağın bişi olursa özelden msj yaz...
bu arada mutluluklar.....
Ben taç kullanmayı düşünmüyorum canım.Taçsız sade güzel bir topuz daha şık duruyo bence.Topuzuma bir kaç ufak çiçek attırabilirim.Gelinliğim altı kabarık,straplez model.Bir provası kaldı.canım aldığın taç çok önemli,modeli nasıl istiyorsan ona göre bir taç alman gerek.ayrıca gelinliğin nasıl modeli?
Ben taç kullanmayı düşünmüyorum canım.Taçsız sade güzel bir topuz daha şık duruyo bence.Topuzuma bir kaç ufak çiçek attırabilirim.Gelinliğim altı kabarık,straplez model.Bir provası kaldı.
Arkadaşlar bu magıc touch tunalıda mı.. Bugün bütün tunalıyı gezdim göremedim yaa.. Tarif edebilir misiniz.. Bi de yine tunalıda Stüdyo eylül diye bi yerle görüştük foto albümü için. Harika biryer fotolar fln da süper ama iki cesit albüm var biri normal yapıştırma 10 foto var ayrıca 35*50 büyük foto 300 lira.. Diğeri panoramik bütün sayfaya yayılmış şekilde bir albüm 22 foto, 75*100 büyük foto, 2 ad aile için küçük albüm, 1 ad de nasıl anlatsam böle bilet gibi küçük bi albüm yapmışlar.. cok hoş harika ama 600 lira sizin görüştüğünüz yerler var mı :S fiyat bana cok ucuk geldi yaa..