Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hafta sonu ankaraya arkadaşımın düğünğne gideceğim. kızılayda bir nikah salonunda nikah ardından eğlence verilecekmiş. ben ankarada tek başıma bir yere gitmedim kzılay büyük ve kalabalık bir yer tek başıma yolumu kaç kez kaybettim. şimdi durumum şuki cumartesi günü benim tek başıma arkadaşımın nikahına katılmam şart. yenimahallede kalacağım metroı ile kızılaya inerim. ama nikah kıyafeti saçı ve makyajını yenimahllede yaptırıp giyinip metroya binmem komik olur. taksi tutsam yenimahalleden kızılaya çok tutar. bende elbiselerimi alıp metroyla kızılaya idip bir kuaför bulup orada saç makyaj kıyafet işini halledi,p nikah salonuna geçmek istiyorum. şimdi bu konuda bana nasıl bir yol gösterirsiniz. kızılayda hangi kuaföre gi,deyim. neyi nasıl yapayım...
slm hanımlar anakara işinden sizide bilgilendireyim dedim. ama geç oldu nedeni yoğun olmam. neyse demetevlerde ablamın evinin yanında kuaför vardı ama ben pek güvenmiyorum oraya 12 gibi gittim elbisemide üzerime giydim baktım boş saçıda makyajıda hgallettim gayette iyi oldu. beğendim. sonra eve geçtim saat 4 gibi metroya gittim bindiğimde dediğiniz gibi kimsenin ilgisi bakışı yok gibiydi ohhh beee dedim. metrodan çıkışta taksiye bindim 5 liraya kocatepe nikah salonına gittim vee allahın izniyle işimi halletmiş oldum. herkese çok teşekkür ederim...
herşyin bir oluru vardır derler, işinin çabuk olmasına sevindim. korkulacak, çekinecek bişey yokmuş değil mi?