- 10 Mart 2008
- 1.958
- 52
- 683
- 41
- Konu Sahibi tuzluçerez
-
teşekkür ederim Nurem.benim sorduğum yerler de hep 2000 tl civarı fiyat veriyor.senin bulduğun yer süpermiş o zaman :) gelinliğini diktireceğin yeri öğrenebilir miyim lütfen ?
Herkese merhaba biz temmuz ayının ilk haftasına yemekli düğün salonu arıyoruz 400 kişilik!Ben Isvicre de yasıyorum ama Ankara lıyım, nisanlım Izmirli.Abidinpasa da Lale restaurant var, mekan hosumuza gitti. Aranızda Lale restaurant ta düğün yapmıs olan varmı? Bir teras ta salonu 2 de kapalı salonu var!Temmuz ayı ankara soguk olur mu teras restaurantı secersek?Yardımcı olursanız sevinirim...
Canım benim diktirdiğim yer Kızılay'da Büyük Çarşı'da. İstersen özelden mesaj yaz ben de tam adını telefonunu vereyim sana. Burdan reklam yapmak yasak
Kızlar benim de düğün tarihim ve yerim belli oldu:) 20 Haziran 2009 Saat 19:00 İstanbul yolunda Dallas diye bir yer. Kır düğünü olacak harika ötesi biyer. Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah...
kızlar club mirador u da çok övüyorlar...incekte..havuz başı..sitesindeki resimlerde bir harika..bir bakın...Ankarada çok az yer var yaaa..CADIARZU
canım çok teşekkür ederim.kızılayda çok gezdim ve düğüne zaman az kaldığı için bir moda eviyle anlaştım,gelinliğimi diktirmeye başladım.tekrar teşekkür ederim.ama gelin makyajı ve saçı için yer arıyorum şu sıralar.bu konuda tavsiye edebileceğin bir yer var mı?
:sm_cool:geçen yaz iller bankasının sosyal tesislerinde oldu düğünüm:sm_cool:
A dan z ye herşeyden çok memnun kaldık.tavsiye edilira.s.
canım hayırlı olsun şimdiden..dallası duymadım ve görmedim..eminim güzeldir...haziranada az kaldı allah kolaylık versina.s.bende gelicem hihiihkaydirigubbakcemile3halaya bağlarız
Kızlar benim de düğün tarihim ve yerim belli oldu:) 20 Haziran 2009 Saat 19:00 İstanbul yolunda Dallas diye bir yer. Kır düğünü olacak harika ötesi biyer. Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?