Ankarada düğün mekanı arıyorum

Kızlar benim de düğün tarihim ve yerim belli oldu:) 20 Haziran 2009 Saat 19:00 ıstanbul yolunda Dallas diye bir yer. Kır düğünü olacak harika ötesi biyer. Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah...

teşekkür ederim Nurem.benim sorduğum yerler de hep 2000 tl civarı fiyat veriyor.senin bulduğun yer süpermiş o zaman :) gelinliğini diktireceğin yeri öğrenebilir miyim lütfen ?

Canım benim diktirdiğim yer Kızılay'da Büyük Çarşı'da. İstersen özelden mesaj yaz ben de tam adını telefonunu vereyim sana. Burdan reklam yapmak yasak

selam.. öncelikle hayırlı olsun.. Benim nişanım Keçiören lale restaurant da olmuştu.. A dan z ye herşey güzeldi.. Temmuz ayı açık hava için çok uygun.. ankaranın akşamı biraz serin olur ama öyle üşünecek kadar da değil tabi.. rahatlıkla tercih edebilirsin..yerimseniben

Canım benim diktirdiğim yer Kızılay'da Büyük Çarşı'da. İstersen özelden mesaj yaz ben de tam adını telefonunu vereyim sana. Burdan reklam yapmak yasak

canım çok teşekkür ederim.kızılayda çok gezdim ve düğüne zaman az kaldığı için bir moda eviyle anlaştım,gelinliğimi diktirmeye başladım.tekrar teşekkür ederim.ama gelin makyajı ve saçı için yer arıyorum şu sıralar.bu konuda tavsiye edebileceğin bir yer var mı?

kızlar club mirador u da çok övüyorlar...incekte..havuz başı..sitesindeki resimlerde bir harika..bir bakın...Ankarada çok az yer var yaaa..CADIARZU

Kızlar benim de düğün tarihim ve yerim belli oldu:) 20 Haziran 2009 Saat 19:00 İstanbul yolunda Dallas diye bir yer. Kır düğünü olacak harika ötesi biyer. Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah...

canım hayırlı olsun şimdiden..dallası duymadım ve görmedim..eminim güzeldir...haziranada az kaldı Allah kolaylık versina.s.bende gelicem hihiihkaydirigubbakcemile3halaya bağlarız

kizlar banada bi yardimci olursaniz sevinirim..

ben kir dügünü istiyorum ve büyük bir ihtimalle dügün ankarada olur... burda yazdiklarinizdan okudum altinpark uygun gibi geldii.. ama mesela 250 kisi fln gelirse kaca patlar bu bize.. bi tahminiz varmi..
ben yurtdisinda oldugum icin Türkiyedeki dügün mekanlarin fiyatlarini fln bilmiyorum..
:))

öncelikle merhaba eğer yemekli yapıcaksanız gökçek parkındaki çeft restoranı öneririm mekan çok güzel fiyetları bilmiyorum bi araştır derim benŞeniz şimdiden mutluluklara.s.

canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun..şimdiden tebrikler alkisalkisalkis
gelin saçını mutlaka bildiğin biryerde sürekli gittiğin kuaföre yaptır..
eğer öyle bir kuaförün yoksa Tunalıda B...r Güzellik salonu var
kesinlikle tavsiye edebileceğim bir yer,manikürcü kızları da çok iyidir,
çok da temiz güzel bir yer fiyatları da makul çok abartı değil
makyaj için ise güvendiğin arkadaşalarının referansı ile dışardan kız
çağırtıp yaptırabililirsin..tekin acar yada sevilde çalışanlar yapıyorlar
ama dediğim gibi mutlaka iyi bir referansın olsun yerimseniben

Merhaba adaş, İller Bankası'nın tesisleri kaç kişilik acaba, bir de mensubu olmayanlara da imkan sağlıyor mu? 500-700 kişilik düğün kaç liraya patlar fikrin var mı? Hoşçakal

harikalar diyarı nikah salonunu görmeden karar vermeyin diyorum arkadaşlar fiyat olarak çok uygun gelinle damat nikah salonuna asansörle giriş yapıyolar çok gösterişli oluyo eminim çok beğeniceksiniz.

canım hayırlı olsun şimdiden..dallası duymadım ve görmedim..eminim güzeldir...haziranada az kaldı allah kolaylık versina.s.bende gelicem hihiihkaydirigubbakcemile3halaya bağlarız

nuremcim sanırım düğünün olmuştur...nasıldı?dallas hakkında biraz bilgi verirmisin?

Kızlar benim de düğün tarihim ve yerim belli oldu:) 20 Haziran 2009 Saat 19:00 İstanbul yolunda Dallas diye bir yer. Kır düğünü olacak harika ötesi biyer. Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah...

arkadaşım düğünün hakkında bilgi, verebilir msn nasıl oldu kaça mal ettiniz

cumartesi kuzenimin düğünü oldu eryamanda grand parkta.muhteşem bir salon bayıldık resmen.heryerde taşlı kocaman avizeler.gelin damat asansörle iniyor.eğer size yakınsa bir bakın diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…